«Ύστερα από 14 χρόνια με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι μισθοί Στρατιωτικών-ΣΑ αυξάνονται»–Δείτε ποιος το είπε (BINTEO)

«Ύστερα από 14 χρόνια με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι μισθοί Στρατιωτικών-ΣΑ αυξάνονται»–Δείτε ποιος το είπε (BINTEO)

O Βουλευτής ΝΔ Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος (ΦΩΤΟ αριστερά του Πρωθυπουργού) στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2024 ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω στο 03:31' του ΒΙΝΤΕΟ:

«...Ύστερα από 14 χρόνια, με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των λιμενικών, των πυροσβεστών κ.α. αυξάνονται. Στις συντάξεις οι συμπολίτες μας θα δουν αύξηση και το αφορολόγητο για οικογένειες με παιδιά θα αυξηθεί στα 1.000 ευρώ... και καταργείται η κράτηση 30% για συνταξιούχους που εργάζονται...»

Δείτε ΕΔΩ το Έγγραφο ΓΕΣ με Οδηγίες για τις Αυξήσεις Βασικών Μισθών (ΒΜ) και Επιδομάτων που θα ισχύσουν από 1/1/2024.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΓΕΣ: Οι νέες αποδοχές Στρατιωτικών από 01.01.2024–Τι ισχύει για Οικογενειακή Παροχή σε Ανάδοχους Γονείς (ΕΓΓΡΑΦΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΥΦΕΘΑ: Έπειτα από 14 χρόνια τα στελέχη ΕΔ θα δουν τον μισθό τους να μεγαλώνει–Ανχης ΣΞ με 2 παιδιά θα δει πενταπλή αύξηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΥΠΟΙΚ: Αντί νέου μισθολόγιου στις ΕΔ χορηγούνται αυξήσεις από 01.01.2024–Τι απαντά και ο ΥΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Δημοσίευση σχολίου

37 Σχόλια

  1. Ρε βουλευτή μπορείς να μας εξηγήσεις πως αυξάνονται οι μισθοί άσχετες?
    Οι αυξηση των μισθών συνεπάγεται αξηση της αγοραστικής δύναμης
    Πριν 14 χρόνια με 10 ευρώ αγοράζαμε θ κιλά λάδι
    Σήμερα με 12 ευρώ που είναι αυξηση 20 τα εκατό που εσείς δώσατε 5 τα εκατό αγοράζουμε ΕΝΑ κιλό λάδι
    Άρα πάρε τα 10 χιλιαρικακια το μήνα εσύ και
    ιΣΚΑΣΕ Ετσι απλά βουλωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάχνεις την τιμή του λαδιού πριν 14 χρόνια; Γιατί όχι πριν 25 ή και 30 χρόνια; Επίσης ο βουλευτής δεν παίρνει 10 χιλιάρικα. Και ναι πήρες αύξηση.

      Διαγραφή
  2. Δεν ντρεπεται πλεον κανεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για αγαμους η καθαρή αύξηση είναι 40 ευρώ το μήνα. ούτε 2 λίτρα βενζίνη στα νησιά δηλαδή. ψεύτες και λαοπλάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΟΠ ΕΠΛΧΙΑΣ ΑΓΑΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΚΤΑ.
    70 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΙΚΤΑ
    ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΑ 130 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΛΔ 128 ΕΥΡΩ.
    Τιμές σούπερ μαρκετ στο νησί μπανάνες το κιλό 2.35€,ρυζογκοφρετες 2.20€,γιαούρτι 3,90€.ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ. ΕΛΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραμεθορίου από 100 πήγε 130. Άρα αύξηση 30€ και 70€ = 100 € μικτά!! Όχι 130 καθαρά.. και τα 70 αφορούν όλους τους δημόσιους!

      Διαγραφή
    2. Υπομονή φίλε κάνουμε όλοι. Ότι πάρουμε καλό είναι άσχετο που δεν φθάνουν...

      Διαγραφή
    3. Έχουν διόδια στα νησιά;

      Διαγραφή
  5. Ύστερα από 14 χρόνια, με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, οι λάθρο και τα αποβράσματα νομιμοποιούνται, από κλέφτες και φονιάδες μετατρέπονται σε εργάτες γης, μαζωχτές ελαιοκάρπου. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων και η "φυγή¨των νέων ισοσκελίζεται με καραβάνια παράνομων μέχρι τώρα μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλημμύρες, φωτιες, τεμπη, πτωσεις καναντερ, βια, εγκληματικότητα, παρακολουθήσεις, λαθροεισβολες, κοινωνικη καταρευση, απαγορευση μετρητων..
    Καλως ήρθατε στο κουλισταν 2.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι που ενώ η αύξηση είναι τίποτα ειδικά για τους άγαμους, και κάτι παραπάνω από το τίποτα για τους οικογενειάρχες, θέλουν να τους πούμε και μπράβο από πάνω. Έπρεπε να δώσουν τριπλή τουλάχιστον αύξηση σε όλους σε σχέση με αυτά που ανακοίνωσαν. Αλλά οι στρατιωτικοί δεν κάνουν απεργία όμως είναι καιρός να πάψουν να καλύπτουν κάθε τρύπα του κράτους μήπως και αρχίσουν να τους σέβονται λίγο από την εκάστοτε κυβέρνηση. Καλό θα ήταν οι αρχηγοί να νοιαστουν επιτέλους για το προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με πληθωρισμό στα ύψη και τιμές σε όλα στον Θεό η καθαρή αύξηση είναι ψέμα.
    Απλά από - 700€ αγοραστικής δύναμης θα πάμε -650.
    Ποιος θα μας τα δώσει αυτά τα 650? Αφήστε την ξέρω την απάντηση.
    1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν μη τι άλλο, για τους λόγους που αναφέρουν οι παραπάνω σχολιαστές, και όχι μόνο, θα έπρεπε ο κ βουλευτής να σιωπά! Πληθωρισμός αισχροκέρδειας και όχι εισαγόμενος, με πρόσχημα τη διαβόητη ενεργειακή κρίση, όπως τον επικαλούνται για να τον διανθίσουν. Και η αύξηση αυτή ίσα που καλύπτει τα καύσιμλα μας και μόνο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαθλιωμενο οικονομικά και κακογερασμενο στράτευμα. Στρατηγοί από άλλο πλανήτη που ζουν το όνειρο τους!!!!Λυπάμαι για αυτή τη κατάντια. Λυπάμαι τα νεα παιδιά που επέλεξαν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση Σ.Ξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ανέρικα επηρεάζει αρνητικά τη χώρα μας. Ούτε καν τα ίδια μεγέθη δεν είναι,και φυσικά, άλλη νοοτροπία ο Αμερικανός και άλλη ο Έλληνας,που μέχρι χθές η ψυχολογία ήταν "ένα σώμα μια ψυχή".

      Διαγραφή
    2. Γιατί, ελέγχονται από κάπου, νομίζεις???!!!!
      Ποιος θα μας φυλάξει απ' αυτούς που μας φυλάνε "είχε ειπωθεί κάποτε!!!
      Στο ελλάντα ζούμε....

      Διαγραφή
  11. Σε λίγο καιρό έρχεται η παραίτησή μου. Θα είμαι πολύ περήφανος που θα το κάνω, διότι η ασέβεια προς το πρόσωπό μου είναι εμφανής. Καλύτερα στα ξένα με τους ξένους με καλύτερη ζωή, παρά εδώ, νοιώθοντας ξένος στην ίδια σου την χώρα. Η αξιοπρέπεια και η υγεία την οποία κάποιοι δεν την έδωσαν σημασία, δεν θα την χαρίσω, θα χαιρετήσω περήφανα και θα παραιτηθώ με ψηλά το ανάστημα 🫡.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 70% όσων σχολιάζει εδώ μέσα, είστε αυτοί που τους ψήφισαν! Μην ακούω τίποτα λοιπόν! Θελεστα και παθεστα!

      Διαγραφή
  12. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΚΕΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 2017 ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2018.ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ....ΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από 14 χρόνια θα ράψω ενισχυμένες τσέπες και θα κυκλοφορώ επιτέλους κι εγώ με bodyguard. Δεν φταίνε οι βουλευτές που τα λένε. Φταίνε αυτοί που τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'ντάξξξξξ ρε παιδιά πως κανεται έτσι, έτσι του είπαν έτσι έκανε. Έπιασε τόπο ο μισθός του βουλευτάκου από το τίποτα. Ένας ακόμη που πληρώνεται μηνιαία λίγο λιγότερο από τα "γκόλντεν ντίγκερς" της πρώην ΔΕΗ που αγόρασαν την σαβουρα τον τσωκόβωλο και τους διευθυντές στα μαγαζάκια των διοδίων που βγάζουν τζάμπα χρήμα σε έτοιμους δρόμους που κατασκευάσθηκαν με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και ΟΧΙ της ΕΕ, και που ζητάνε αυξήσεις χωρίς να έχουν βάψει ούτε τις γραμμές στους δρόμους καλά καλά! Η δυσμοιρη χώρα μας είναι τελικά μαζωξη ανάδελφων λαμογιών που έλεγε ένας πρώην ΠτΔ, ή κάπως έτσι;
    Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος συνάδελφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αστεία τα ποσά , ολοι γνωρίζουμε οτι αυτά τα πέρνει πίσω διπλά και τρίδιπλα μέσω ΦΠΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν έδιναν ΤΙΠΟΤΑ ούτε φέτος, απορώ τι θα λέγατε;;;;; Έλεος, μην είμαστε αχάριστοι, δηλαδή τι θέλετε να γίνετε πλούσιοι από το μισθό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχάριστοι και έλεος; Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρω που ζεις αλλά ok κατέβα απ το συννεφάκι σου.

      Διαγραφή
    2. Τι λες βρε ποιητή; Το μισθό τον παίρνεις για αυτά που κάνεις, Κι αυτά δεν τα κάνεις για το μισθό.

      Διαγραφή
  17. λεω να βαλω 10 τονους πετρελαιο φετος..να κανω και μπανιο με αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποκλίνομαι. Μην περιγράφεις άλλο. Είσαι Θεούλης.

      Διαγραφή
  18. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΩΣΤΑΣ - ΣΠΥΡΟΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακόμα ασχολείστε με Ελλάδα ρε !; χαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aπλα πραγματα (ΔΕΝ) ειπε ο βολευτης. Οι περιοδικες κρισεις του καπιταλισμου μεσω της εγχωριας κλεπτοκρατιας(thiefbiz) χρεωκοπησαν κατακλεβοντας μεσω προμηθειων(sic)για Ολυμπιακους αγωνες,εξοπλισμους,siemens,χρηματιστηριο κλπ
    και υπεξαιρωντας με τη μεθοδο ριφιφι αλα καζινο απο τα ασφαλιστικα ταμεια ( δομημενα ομολογα,Προβοπουλος ).Tι να πρωτοθυμηθουμε στη θαυμαστη εσπερια(μπανανια) που ζουμε:τις παρα φυσιν μνημονιακες συμμαχιες(κοινως κωλοτουμπες) δεξιοπασοκαληδων με Καρατζα--furrer και Σαμαρα σε πρωτο (και καλα) ανταρτικο,το δευτερο Σαμαροβενιζελικο με το προαναγγελθεν (μεσω mail χαρδουβελη)τριτο μνημονιο το made by Alexis colotumba που ολοκληρωσε το λιμπιντικο χασμα της εγχωριας και εξωχωριας κλεπτοκρατιας. Καπου στη γωνια παντα περιμενε ο Σωτηρας-Κουλης, ο οποιος αφου δεν αφησε λαμπογυαλο σε οτι αγγιξε μεχρι τοτε(χρεωκοπια θυγατρικης της Εθνικης Τραπεζας ως διευθυνων συμβουλος)αφου εν τω μεταξυ πηρε τα δωρακια (μπαξισι το λενε) απο την siemens του αποδημησαντος ες Γερμανια εν μεσω αστυνομοκρατιας(...) Χριστοφορακου, καταψηφισε δηθεν το πρωτο μνημονιο που οι ιδιοι εφεραν... και αφου αναρριχηθηκε στα υπατα αδ-ονειδος θελοντος(το λες και καταντια..)ως αξιωματικης ηγετης το 2018 μας διαβεβαιωσε οτι θα καταργησει τον τρισκαταρατο νομο Κατρουγκαλου και ειδικα την προσωπικη διαφορα, ψηφισε την λεγομενη 13η συνταξη του συριζα την οποια στη συνεχεια μολις ανελαβε κατηργησε(οταν τον ρωτουσαν αν θα την διατηρησει ...εβηχε) αλλα ξεχασε την προσωπικη του τρισκαταρατου να καταργησει... Ομως τις αποριες(οχι για τους νοημονες) τις ελυσε προσφατως και ο Χατζηδακης και ο γεν.γραμμ.κοινων.ασφαλισεων που δηλωσαν οτι αν καταργειτο η προσ.διαφορα θα ανατρεποταν η δομη του ασφαλιστικου!!! Ζητω λοιπον του τρισκαταρατου που δικαιωθηκε Κουλη θελοντος και Ευρωπαιων επιτρεποντων οπως ειχε διαβεβαιωσει πριν μερικους μηνες ο Χατζηδακης υπομειδιωντας...Παντως για να λεμε και του στραβου πηραμε μετα 13 χρονια 6 ολοκληρα ευρω!!! απο την φορολογικη εισφ.αλληλεγγυης(...).Βεβαια με 190 ευρω προσ.διαφορα αυξηση στη συνταξη μαλλον την αλλη δεκαετια σε οτι εχει μεινει και λεγεται συνταξη...Επισης για τους ξεχασιαρηδες η ιστορια δεν αρχιζει (ατυχως) το 2015..Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ωριμασουμε ομως και δουμε οτι βρισκομαστε μεσα σε ενα απειρο συμπαν με απειρο χρονο οπου καποια στιγμη χρονος και χωρος θα ειναι το ιδιο και το αυτο ταξιδι ..τοτε ισως να προλαβουμε να ειμαστε ασφαλεις οταν θα θελησουν καποιοι “ταξιδιωτες” να μας κανουν να ειμαστε το ριαλιτι τους για διασκεδαση ….ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ !

      Διαγραφή