Χαϊδάρι: Εγκαινιάζεται το νέο μεγάλο πολυκατάστημα EKEMΣ του Στρατού

Χαϊδάρι: Εγκαινιάζεται το νέο μεγάλο πολυκατάστημα EKEMΣ του Στρατού

Οι εργασίες κατασκευής κατοικιών αξιωματικών και εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου βρίσκονται σε εξέλιξη. Μία από τις μονάδες που έχουν ολοκληρωθεί είναι το πολυκατάστημα του Στρατού, το οποίο ήδη λειτουργεί και θα εγκαινιαστεί αύριο Δευτέρα 18/12.

Το Ειδικό Κέντρο Εφοδιασμού Μονάδων Στρατού (ΕΚΕΜΣ) του Χαϊδαρίου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Αττικής, μετά από αυτό του Βύρωνα, και περιλαμβάνει πρατήριο τροφίμων και πολυκατάστημα. Η πύλη του βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και λίγες μέρες.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 10.00 πμ. τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και παρουσία πολιτών, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε γενική πρόβα.

Ο χώρος περιλαμβάνει πάρκινγκ και παιδική χαρά και η γενική εικόνα του σημείου όπως φαίνεται από την οδό Μπουμπουλίνας είναι αναβαθμισμένη σε επίπεδο καθαριότητας και με την δημιουργία πράσινων παρτεριών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Xαϊδάρι: Το ΓEΣ χτίζει μέσα στα Στρατόπεδα ένα ολόκληρο οικισμό για λογαριασμό Στρατιωτικών και Oικογενειών τους

Δικαιούχοι στα ΕΚΕΜΣ είναι βέβαια οι στρατιωτικοί, αλλά και άλλες κατηγορίες πολιτών για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Πάντως τα ΕΚΕΜΣ καθώς λειτουργούν με άτομα του στρατού και όχι επαγγελματίες έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες εξυπηρέτησης.

ΠΗΓΗ: xaidarisimera.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια