ΕΑΑΣ: Μεγαλειώδης και με παλμό η Συγκέντρωση δημόσιας διαμαρτυρίας έξω από ΥΠΕΘΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

ΕΑΑΣ: Μεγαλειώδης και με παλμό η Συγκέντρωση δημόσιας διαμαρτυρίας έξω από ΥΠΕΘΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Σήμερα 5 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε έξω από το ΥΠΕΘΑ η προγραμματισμένη συγκέντρωση δημόσιας διαμαρτυρίας της Ε.Α.Α.Σ..

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης με παλμό και συμμέτοχη μεγάλου αριθμού παραρτημάτων από όλη την Ελλάδα.

Τα αιτήματα και τις προτάσεις της συγκέντρωσης ανέπτυξε ο πρόεδρος της Ενώσεως Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής.

Στην συνεχεία επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα από το ΔΣ της Ένωσης στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

[ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]: Σύμφωνα με την ΕΑΑΣ: Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από μακριά για να παρευρεθούν.

Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, απόδειξη του ότι όταν θέλουμε, μπορούμε!

Οι κκ. ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ απουσίαζαν στη Βουλή και στη συνάντηση που είχε το ΔΣ/ΕΑΑΣ με τον Δντη του Γραφείου του κ. ΥΕΘΑ, Απόστρατο Π.Α. κ. Αθανάσιο Βάλαρη, του επiδόθηkαν υπομνήματα με τα ζητήματα που μας απασχολούν και τους λόγους της σημερινής μας διαμαρτυρίας, με παραλήπτες τους κ. κ. Υπουργό και Υφυπουργό.

Ο κ. Βάλαρης δεσμεύτηκε για πραγματοποίηση διά ζώσης συνάντηση με τον κ. Παναγιωτόπουλο αμέσως μετά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναμένουμε την τήρηση της δεσμεύσεως.

Θα ενημερώνουμε τα μέλη μας για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Κλικ για μεγέθυνση:

Το σχετικό υπόμνημα:

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Απο που προκυπτει ο χαραχτηρισμος μεγαλειωδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μεγαλειώδης, στα δάκτυλα του ενός αντε 2 χεριών. Τραγικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχουμε κάψει και το λίγο που είχαμε. Διαβάζω παραπάνω "Τα αιτήματα και τις προτάσεις της συγκέντρωσης ανέπτυξε ο πρόεδρος της Ενώσεως Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής" αυτόν δεν τον είχαν αποκλείσει από τα δρώμενα της ΕΑΑΣ τα ξαναβρήκαν? ΕΑΑΣ το μεγαλείο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξω απο το ΥΠΕΘΑ ειχαν σημερα συγκεντρωση και εργαζομενοι στα ναυπηγεια ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ. κια δουλευουν κοσμο.
    Η ΕΑΑΣ και το ΜΤΣ, καλό θα ήταν να επιλύσουν πρώτα τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα, που οι ίδιοι με την διαχείριση τους δημιούργησαν στο Μετοχικό τους Ταμείο και στην συνέχεια να συζητήσουμε μέσω του Συντονιστικού Συμβουλίου, όποια άλλα κοινά θέματα μας απασχολούν, με διαδικασίες που θα σέβονται θεσμούς και συναδέλφους.
    Εχει εισελθει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΜΤΣ για ατασθαλιες και ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΤΑΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ την στιγμη που τα ΜΤΑ-ΜΤΝ δεν ελαβαν τιποτα.
    Η εμπεριστατωμένη απάντηση της Ε.Α.Α.Α (σε Πολιτική & Στρατιωτική ηγεσία) για τις Κρατήσεις 4%. Η Επιστολή του Προέδρου της σε ΥΕΘΑ & ΑΝΥΠΟΙΚ
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2022/05/4.html
    Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν την απάντηση στην Ε.Α.Α.Σ. στις 9 Αυγ 2018 την είχε δώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών ( με Πρόεδρο προερχόμενο από το Στρατό και μέχρι τις χθεσινές εκλογές μέλος στο απερχόμενο Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. ) ......
    Δείτε εδώ :
    Η Π.Ο.Σ. απαντά στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ για τα Μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2018/08/blog-post_4.html#more
    Ανακατανομή πόρων Μετοχικών Ταμείων : Απάντηση Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. Παν. Δημητριάδη (Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α.) στον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.- Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2021/07/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερή συγκέντρωση(3 και ο Κουτρης).!!!!Ας τον κάνουν τον κύριο αυτό, γραμματόσημο τα ΕΛΤΑ για την εισφορά του στην περικοπή του ΒΟΕΑ των παιδιών μας ,να τον φτύνουμε συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΩ...ΑΚΟΥ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!!ΠΟΙΟΣ Σταύρος Κουτρής, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κουτρής ρε με τα μερίσματα για την πάρτη του; Ρε'σύ ο κουτρής του ΒΟΕΑ αφού παντελόνιασαν τα τετραπλά τα δικά τους; Με το κουστουμάκι το "οκαζιόν" από τα πεθαμενατζήδικα της κουμουνδούρου, και την γραβάτα με τα "παπούτσα" (sic) (όσοι έχουν πάει σε συνέλευση στην ΛΑΕΔ της ΕΑΑΣ ξέρουν ποιος τα λέει έτσι), από τα στοκατζήδικα της αιόλου που ψωνίζουν οι πακιστανοί όταν ντύνονται γαμπροί! Ίδιος λιμοκοντόρος σα να βγήκε από την ταινία της εποχής του, "επαναστάτης ποπολάρος"; Τελικά δικαιώσατε όλους όσους σας έβριζαν και σας χλεύαζαν πριν την συγκέντρωση. Ρε'σύ Τάσο συμμαθητή τι δουλειά έχεις με όλα αυτά τα "ραμολί". Κρίμα και σε ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ντροπή να παρακαλάμε τους πολιτικούς αντί να παρακαλάμε αυτοί.Μαυρο στους μαυρογιαλουρους Ένα sms σε κάθε απόστρατο αρκεί.Δεν χρειάζονται ούτε συγκεντρώσεις ούτε τίποτα . Κάποτε κάνανε συγκεντρώσεις οι πολιτικοί και παρακαλούσαν τους Στρατιωτικούς μην το γυρίσουμε τώρα,δεν πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε ζήση ,και Ζαγοριανακο δεν επραξατε τα δέοντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από που και ως που μεγάλη η συγκέντρωση ρε μάγκες; Με το ζάρι το πολύ 200 άτομα. Οι απόστρατοι σας φτύνουνε ,δεν το έχετε καταλάβει;Aραια αραια καμια σαρανταρεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς απάντηση σου, είμαστε δυο, είμαστε τρείς, κ (στην κάλπη) χίλιοι δεκατρείς, γιατί δεν έχουμε διδακτορικό, στις συγκεντρώσεις,διαμαρτυρίες κ πορείες. Ούτε είναι ώρα , να αλλάξουμε,αυτό εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί, την αδυναμία μας, σε αυτά, που για όλους τους άλλους κλάδους, είναι καθημερινότητα!

      Διαγραφή