Ποιος πολιτικός έδωσε επιτέλους λύσεις σε προβλήματα Στρατιωτικών

Ποιος πολιτικός έδωσε επιτέλους λύσεις σε προβλήματα Στρατιωτικών

Όπως αναφέρει το φιλικό μας ιστολόγιο ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ:

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα των Στρατιωτικών που εκφράζονται κυρίως με επιστολές-ανακοινώσεις των Ενώσεών τους. Δυστυχώς όμως λύσεις δεν βλέπουν ούτε οι ίδιοι, παρά και τις συναντήσεις που έχουν με την Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ή και άλλους πολιτικούς. Τα γράψαμε και στο χθεσινό άρθρο μας με τον εύστοχο τίτλο Οι εκλογές και οι απογοητευμένοι Στρατιωτικοί.

Και έρχεται μία ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων για συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη που ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως οι ίδιοι οι Στρατιωτικοί των Ιωαννίνων αναφέρουν έθεσαν δύο κύρια τοπικά θέματα στον Περιφερειάρχη πρώτον τα στρατιωτικά οικήματα στην Πρέβεζα που μένουν αναξιοποίητα εδώ και χρόνια και δεύτερον την συμμετοχή τους σε δασοπερίπολα στην περιοχή.

Και εκεί έγινε το θαύμα ... Όχι μόνο ο Περιφερειάρχης ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα αλλά άμεσα τους δρομολόγησε και λύσεις:

Για τα ακίνητα στην Πρέβεζα θα υπάρξει ανάπλαση της περιοχής και με την μέθοδο της αντιπαροχής θα γίνει κατασκευή και κατοικιών για τους Στρατιωτικούς ενώ θα μιλήσει απευθείας με τον Πρωθυπουργό και τον ΥΦΕΘΑ για το θέμα ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η λύση.

Για την συμμετοχή των Στρατιωτικών σε δασοπερίπολα έκανε άμεσα δεκτή την πρότασή τους για διάθεση νέων σύγχρονων μέσων από την Περιφέρεια για την πραγματοποίησή τους. Ήδη μάλιστα υπάρχει επαφή και με την Στρατιωτική Ηγεσία της περιοχής για το θέμα. Δύο στα δύο λοιπόν πέτυχε ο κ. Καχριμάνης που απέδειξε γιατί εκλέγεται συνεχώς με θηριώδη ποσοστά Περιφερειάρχης.

Και για επίλογο βάζουμε το ερώτημα μήπως να αναλάβει και το Υπουργείο Άμυνας που δεκάδες προβλήματα χρονίζουν και αναζητούν λύσεις;

Δείτε το δελτίο τύπου της Ένωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Μην ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα με υποσχέσεις. Θα τα συζητήσει τα θέματα με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εθνικής Άμυνας, κλπ-κλπ. Από θα και υποσχέσεις, χορτάσαμε. Στο τέλος μένει η απογοήτευση. Είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το θα... δεν γίνεται τίποτα. Ας δούμε πρώτα αντίστοιχα υπηρεσιακά έγγραφα και μετά μιλάμε. Οι υποσχέσεις είναι τσάμπα. Ας σταματήσουν επιτέλους συνδικαλιστές και πολιτικοί να δίνουν αόριστες λύσεις και υποσχέσεις! Ο κόσμος καταλαβαίνει...και δεν ανέχεται την κοροϊδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ο περιφερειάρχης αποφασίζει για τα οικήματα του υπεθα?? Το τεθα το ξέρει?? Για τα δασοπεριπολα οι συνδικαλιστές θέλουν νέα οχήματα?? Δεν εκφεύγει τις αποστολής των εδ??
    Απλά θλίψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11:44 μ.μ .
      Προφανώς ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία ή είσαι ατσαλακωτος αξκος ξεχασμένος σε κάποιο επιτελείο.
      Στο λέω αυτό γιατί αν είχες την παραμικρή ιδέα για τις συνθήκες που εκτελείται το δασοπεριπολο ,(μέσα στον καύσωνα, χωρίς air-condition , με κατεβασμένα μανίκια, στα διαλυμένα από το χρόνο 240GD) θα επικροτουσες την προσπάθεια των συνδικαλιστων για τη διάθεση καινούργιων μέσων από την πολιτεία.
      Δυστυχώς,τα δασοπεριπολα ο στρατός δεν δύναται να τα αποφύγει.
      Η αποστολή του έχει αλλάξει και πλέον δίνει μεγάλη βάση στην πολιτική προστασία.
      Η πιθανότητα πολέμου με τη γείτονα ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.Αυτο λοιπόν το γνωρίζει η πολιτεία γιαυτό και σιγά σιγά αλλάζει την αποστολή του Στράτου....

      Διαγραφή
  4. Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ακόμη την ήττα που υπέστη στις εκλογές της 9 ΙΟΥΝ 2024 και συνεχίζει να εξαπατά και να εμπαίζει την κοινωνία. Τα δύσκολα είναι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι βρε φτωχέ συγγενή κάνε την αγγαρεία που σου αναθέσαμε και μεις στα δασοπερίπολα θα σου διαθέσουμε νέα σύγχρονα μέσα από την περιφέρεια, ναι αυτά που οι δικοί μας υπάλληλοι και οδηγοί λόγω του καύσωνα αράζουν σε κλιματιζόμενα γραφεία ή τους έχουμε βρε αδερφέ χαμένους περί τα 13 χρόνια.
    Ω του θαύματος "βρήκαμε" τον νέο υεθα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον επικείμενο ανασχηματισμό που λένε ότι θα επηρεάσει και τον πυρήνα των άμεσων συνεργατών, υπ-υφυπουργών, ένα έχουμε να συστήσουμε στον αξιότιμο κο ΠΘ, να μην είναι ολιστικός φαλάκρας, να μην είναι βαρύς μυωψ, να μην είναι εμμονικός, να μην έχει δική του ατζέντα, να μην περιφέρεται ασκόπως ανά την επικράτεια με την συνοδεία αυτιστικών, να μην έχει τουρκικό επίθετο και το βασικότερο να μην είναι ηλίθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοι οι ας πουμε,στρστιωτικοι συνδικαλιστες ειναι φανταστικοι!!!εκφραζουν δε και το συνολο των συναδελφων???? Ελεος πχια...Οσο για τον Καχρημανη το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει τεραστια Δυναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος με τους συνδικαλιστές . Τους έπιασε ο πόνος για τα δασοπεριπολα λες και κάνουν αυτοί . Καταρχάς ας μάθουν οι κύριοι αυτοί ότι αποστολή των ΕΔ δεν είναι τα ΔΑΣΟΠΕΡΙΠΟΛΑ και οποία άλλη αγγαρεία μας φορτώνουν δήθεν για το καλό του κοινωνικού συνόλου! Που είναι η πολιτική προστασία εάν δεν έχει προσωπικό και δεν θέλει να προσλάβει τότε θα πρέπει αυτοί που αναγκάζονται να το κάνουν να αμοιβονται πλουσιοπάροχα διότι είναι πάρεργο , υπερωρία, και εκτός Αποστολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρτε τα οχήματα ,αδράξτε τα σε παχύ ίσκιο πιείτε μερικά μπυρονια παγωμένα, ρίξτε κάνα 2ωρο ύπνο και γυρίστε στη μονάδα κατακουρασμενη.Αλανθαστη δουλεμενη μέθοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:41 μ.μ :
      Φίλε μου το 99% αυτό κάνει. Πίστεψε με!!!!

      Διαγραφή
  10. Στα 30χρονια που υπηρέτησα με παραίτηση βεβαίως , βεβαίως το 09 δεν πήγα ούτε μια φορά είτε δαδοπυροσβεση,είτε δασοπροστασία.Πως το κατάφερα;;πήγαινα μια υπεύθυνη δήλωση στον διοικητή να υπογράψει ότι ήταν υπευθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ακολουθούν αυτή τη μέθοδο είναι μάγκες και όχι δαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή