Αυτές οι Μεταθέσεις ΣΞ κοινοποιήθηκαν σήμερα (27/5) – Ξεκινούν οι έκτακτες

Αυτές οι Μεταθέσεις ΣΞ κοινοποιήθηκαν σήμερα (27/5) – Ξεκινούν οι έκτακτες

Κοινοποιήθηκαν σήμερα (27/5/24) οι τελευταίες τακτικές μεταθέσεις που αφορούν στους Ανώτερους Αξιωματικούς Όπλων-Σωμάτων Στρατού Ξηράς.

Αναμένεται η επόμενη φάση που αφορά την κοινοποίηση των έκτακτων μεταθέσεων, για τις οποίες σύντομα θα ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Ειδικότερα μετά την υποβολή - εξέταση των ενδικοφανών προσφυγών, θα ξεκινήσουν και τα συμβούλια για τις έκτακτες μεταθέσεις.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινοποιήθηκαν πριν λίγο και άλλες Μεταθέσεις ΣΞ – Τι αφορούν [ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες Μεταθέσεις ΣΞ κοινοποιήθηκαν σήμερα (23/5)

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Θα γελάσει πάλι και το παρδαλό κατσίκι με τις έκτακτες μεταθέσεις. Να χαίρεστε την αξιοκρατία σας καρεκλοκένταυροι του ΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τακτικές τέλος Μαΐου και έκτακτες αρχές προς μέσα Ιουνίου!
    Έπρεπε να λέγονται βυσματικές όχι έκτακτες, όσοι θέλουν να βολευτούν και δεν έχουν μόρια κανονίζουν μετάθεση με τις έκτακτες!
    Οι έκτακτες θα έπρεπε να ήταν οι απολύτως αναγκαίες προς κάλυψη κενών που προέκυψαν μετά τις τακτικές για λόγους που δεν δύναται να προβλέψει η υπηρεσία!
    Ντροπή και αίσχος στην ηγεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.16 Μα για να ντραπεί κάποιος φίλε μου, θα πρέπει να έχει συνείδηση,ηθική και τσίπα...Ποιος από τους δήθεν ηγήτορες διαθέτει έστω ένα από αυτά τα στοιχεία!. Αποποιούνται τα παραπάνω για να μπορέσουν να αναρριχηθούν χωρίς προβλήματα στην ιεραρχία. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, τους οποίους όμως τους τρώει το μαύρο σκοτάδι..Δυστυχώς αυτό το συνονθύλευμα που θέλει να λέγεται στρατός αποτελείται κυρίως από λαμόγια και γιουσουφάκια και όποιος πάει να τα βάλει μαζί τους έχει σοβαρά θέματα. Εμένα προσωπικά μου είπε κάποιος μεγάλος:Μην τα βάζεις με το σύστημα, γιατί θα σε καταπιεί.

      Διαγραφή
  3. Και αν δεν σε καταπιεί σε κάποια στιγμή θα σε εκδικηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα βάλουν κάποιον που τον έχουν ξεχάσει χρόνια μαζί με τα βύσματα και καλά για να μην φαίνονται τα βύσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή