ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινοποιήθηκαν πριν λίγο και άλλες Μεταθέσεις ΣΞ – Τι αφορούν [ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ]

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινοποιήθηκαν πριν λίγο και άλλες Μεταθέσεις ΣΞ – Τι αφορούν [ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ]

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ και σύμφωνα με πληροφορίες του staratalogia.gr, κοινοποιήθηκαν, πριν από λίγο, οι Μεταθέσεις:

α. Κατωτέρων Αξιωματικών Πεζικού (ΠΖ), Ειδικών Δυνάμεων (ΕΔ), Υλικού Πολέμου (ΥΠ), Διαβιβάσεων (ΔΒ), Μηχανικού (ΜΧ), Τεθωρακισμένων (ΤΘ), Εφοδιασμού Μεταφορών (ΕΜ) και Γενικών Θέσεων (ΓΘ).
β. Κατωτέρων Αξιωματικών προέλευσης ΣΜΥ Πεζικού (ΠΖ).
γ. Υπαξιωματικών ΟΛΩΝ των προελεύσεων (ΑΣΣΥ – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ) και Ανθυπασπιστών Ειδικών Δυνάμεων (ΕΔ), Πεζικού (ΠΖ), Πυροβολικού (ΠΒ), Μηχανικου(ΜΧ), ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΤΧ), Υγειονομικού (ΥΓ), Φροντιστων Τεθωρακισμένων (ΦΤΘ), Έρευνας Πληροφορικής (ΕΠ), Μουσικού (ΜΣ), Στρατιωτικών Γραμματέων (ΣΓ), Ταχυδρομικού (ΤΔ), Οικονομικού (Ο) και Γενικών Θέσεων (ΓΘ).

Από ότι μαθαίνουμε συνεχίζεται η ροή και ΔΕΝ αποκλείεται αν όχι αργότερα σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα αύριο να κοινοποιηθούν μεταθέσεις και από άλλα Όπλα-Σώματα (Ο-Σ).

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ετσι ετσι..
    Μετα τις 14.30 - 15.00 για να μαθετε πουθεναδες στρατιωτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γολγοθάς ξεκίνησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεσημέρι μετά το ωράριο και Πέμπτη ώστε οι αδικημένοι να μην προλάβουν να κάνουν προσφυγές. Εκείνα τα μόρια για πιο λόγο τα έχετε;;;; Αφού δεν τα λαμβάνετε υπόψη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χάλια σας..5 χρόνια βόρειο Έβρο και άλλοι 21 χρόνια στον Βόλο.. αμεταθετοι με τα μισά μόρια από εμάς.. ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς11:15 μ.μ:
      15 χρόνια θα κάτσεις β.Εβρο και μετά νησάκι!!!! Η Θεσσαλία , Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος και Στερεά έχει καλυφθεί από ειδικές κατηγορίες ( 3τεκνους, Επιμέλειες, Ελαφράς που έξω είναι αθλητές κλπ, κλπ).Αν θες να σωθείς,βρες κάνα ηλικιωμένο μπάρμπα σου,που έχει ποσοστό αναπηρίας και πάρε Επιμέλεια. ( 9 στους 10 μετά τα 80 έτη, εκ των πραγμάτων έχουν ανω του 67% αναπηρία).Το κάνουν χιλιάδες συνάδελφοι πλεον.Και τους δίνω και απόλυτο δίκιο γιατί 35 χρόνια μεταθέσεις με μισθούς Σομαλίας δεν βγαίνουν!!!!!
      Ζήτω το Έθνος, Ζήτω ο Στράτος !!!!

      Διαγραφή
  5. Τα μόρια είναι για να νομίζουν αυτοί που τα έχουν ότι το σύστημα είναι αξιοκρατικό και ξαφνικά βρίσκονται υπό μετάθεση σε περιοχή που δεν την ζήτησαν ποτέ ενώ στον τόπο συμφερόντων πηγαίνουν άλλοι με πολύ λιγότερα μόρια και χωρίς ιδιαιτερότητες ώστε να δικαιολογείται η παράκαμψη των μορίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή