Ποιες Μεταθέσεις ΣΞ κοινοποιήθηκαν σήμερα (23/5)

Ποιες Μεταθέσεις ΣΞ κοινοποιήθηκαν σήμερα (23/5)

Στους Σχηματισμούς και τις Μονάδες, κοινοποιήθηκαν σήμερα (23/05/24) οι μεταθέσεις Ανωτέρων Αξιωματικών (Σχων - Ανχων) θέσεων Εξωτερικού.

Αναμένεται, εντός της ημέρας, μεγάλη ροή κοινοποιήσεων και άλλων μεταθέσεων Αξκων-Υπξκων όλων των προελεύσεων.

Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε...

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αυτό που είναι γενικά αποδεκτό από όλα τα στελέχη και βαθμούς, αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται με την άμυνα μαζί και καθηγητές σχολών (εκτός φυσικά των γλειφτών ραγιάδων κάθε θέσεως, βαθμού και ιδιότητας στις ΕΔ) ότι μετά τα μνημόνια τα τελευταία 15 χρόνια, έχει καταργηθεί κάθε έννοια αξιολόγησης με απτά κριτήρια, κάθε έννοια αξιοκρατίας, κάθε έννοια ιεραρχίας, κάθε έννοια αριστείας και προσόντων, σε βάρος των ΕΔ και του έμψυχου δυναμικού του, κάθε θέσεως, βαθμού και ιδιότητας. Υπήρχε και πριν σε ποσοστό περίπου 35% με 40%, αλλά τώρα, οι κάθε είδους κυβερνητικές παρεμβάσεις απο αυτοκλητους "ειδικούς" το τερμάτισαν και φθάνουμε σε ποσοστό που αγγίζει το 85%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς. Δυστυχώς φέτος, για μια ακόμα χρονιά, πέφτω θύμα αυτής της αναξιοκρατίας. Με άπειρα στελέχη σε βυσματικές θέσεις να κατακλύζουν Μονάδες - Εφευρέσεις, μένουμε λίγοι χωρίς πολιτικό ή κομματικό βύσμα να γεμίζουμε τρύπες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για τρίτη φορά! Αν δεν ήμουν ήδη 45 χρονών, θα είχα παραιτηθεί εχθές. Ξεφτιλες...

      Διαγραφή
    2. Πριν 10-15 χρόνια ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα από άποψη αξιοκρατίας.

      Διαγραφή
    3. @ 24, 8:12:00 μ.μ. Αα ναι; και το 1821 φορούσαμε φουστανέλα.

      Διαγραφή