Τον Έβρο θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

Τον Έβρο θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

Τον Έβρο θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτρης Χούπης και ο Αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.

Δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι νέοι επικεφαλής της στρατιωτικής ηγεσίας, έρχονται στην περιοχή μας για την πρώτη τους επίσκεψη σε Μονάδες, Φυλάκια και στρατιωτικούς σχηματισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr. Είναι άγνωστο αν η παρουσία τους συνδυαστεί και με τις τελετές παράδοσης-παραλαβής στις δυο Μεραρχίες του Έβρου, στις οποίες έγιναν αλλαγή Διοικητών.

Ειδικά για το νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Χούπη, αυτή θα είναι μια… πρωτόγνωρη εμπειρία σε στρατιωτικές μονάδες του Έβρου, αφού στην μέχρι τώρα καριέρα του -σύμφωνα με το βιογραφικό του- έφτασε μόνο μέχρι την Ξάνθη και μάλιστα στον Λόχο ΗΠ του Δ΄ΣΣ που εδρεύει εκεί. Στον Έβρο ποτέ δεν διοίκησε κάποια Μονάδα, μια και ως υψηλόβαθμος κυρίως τοποθετήθηκε σε Κω και Ρόδο, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε σε διάφορα γραφεία ή στο εξωτερικό.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης πάντως, έχει πάρει… γεύση από Έβρο, μια και ως Διοικητής υπηρέτησε στην 212 ΕΜΑ (Λαγός Διδυμοτείχου), στην 289 ΙΜΑ (Σαμοθράκη) και Διευθυντής 3ου ΕΓ στην 7η Μ/Κ Ταξιαρχία στον Προβατώνα Σουφλίου. Ως Ταξίαρχος δεν διοίκησε κάποια Ταξιαρχία του νομού μας δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και πολύ περισσότερο δεν υπήρξε Διοικητής σε 12η ή 16η Μεραρχία ούτε φυσικά στο Δ’ Σώμα Στρατού.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Τάχα και η αλλη που υπηρέτησαν τη έγινε με της λέσχες ασχολούνταν και με δημόσιες σχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στους πανάξιους και άριστους συμμαθητές μας! Θα σας περιμένουμε να σας δούμε και από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ενημερώσω το site σας ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κύριος Χουύπης μπορεί να έχει υπηρετήσει στην ξάνθη αλλά η ιδιομορφία της μονάδας που υπηρέτησε είναι ότι έχει μπροστά δημηρίες τις οποίες της υποστήριζε καθημερινά με επισκέψεις και συμμετοχή σε ασκήσεις και είναι πολύ πιο άξιος διοικητής από ντόπιους αξιωματικούς οι οποίοι ξέχασαν τον έβρο και το στρατό όταν ήταν στα υψηλά τους αξιώματα για όσους γνωρίζουν και έχουνε υπηρετήσει μαζί του θα ακούσετε μόνο καλά λόγια για τους συγκεκριμένο αξιωματικό τα λέω αυτά γιατί διακρίνω μία ειρωνία στο άρθρο σας επειδή δεν έχω να κερδίσω και τίποτα απλώς θέλω να καταλάβετε για το ήθος του συγκεκριμένου αξιωματικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ok αλλά μη παίρνεις κι όρκο κιόλας, σε πιστέψαμε.

      Διαγραφή
  4. Κακώς που δεν ρωτήσαμε το evros_news ποιος θα έπρεπε να γίνει Α/ΓΕΣ ή Α/ΓΕΕΘΑ και αν πρέπει να υπηρετήσεις όχι στην 80 κ 95 ΑΔΤΕ αλλά στις ΧΧΙΙ 50η ,ΧVI Μ/Κ ΜΠ για να θεωρείσαι καλός αξκος. Βέβαια αν κατάγεσαι απο το Διδ/χο και υπηρετήσεις στον Εβρο είσαι άριστος. Μεροληψία και τοπικισμός στον ανώτατο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστον να ασχολείται με το ποιος θα γίνει αρχηγός ποιος τον ακούει να κοιτάξει να βγάλει δήμαρχο Τον πρώην αρχηγό όπως έχει λεχθεί και η Αλεξανδρούπολη θα ευημερησει να μου τρυπήστε την μύτη εάν ζούσε ο Ευάγγελος Αβέρωφ αυτόν θα τον είχε αποστρατεύσει από τον βαθμο του Τχη ο μεν Ανδρέας από τον βαθμό του υπλγου και αυτόν με το ζορι οκ κύριοι του Ευρώnews. Aυτα να τα, ακούτε εκεί στον Ευρό και όχι είναι καλός γιατί είναι πατριώτης από εκεί η από οπουδήποτε αλλού και εάν ητο για να μην παρεξηγηθω, ρωτήστε κύριοι τα στελέχη ανά την επικράτεια και σχηματιστε αντικειμενική γνωμη και αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χούπης είναι ένας άξιος Αξκός και άνθρωπος κυρίως και κύριος με Κάπα κεφαλαίο κύριοι του evronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον ξάδελφό τον φτιάξαμε κύριοι έτσι κύριε πρώην ανώτατε αξκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή