«Καμπανάκι» από Στρατιωτικούς στον Νίκο Δένδια – Τι αφορά

«Καμπανάκι» από Στρατιωτικούς στον Νίκο Δένδια – Τι αφορά

Μεταφέρουν προσωπικό πάνω σε καρότσες και υπάρχει κίνδυνος

ΠΗΓΗ: Ε.Τ. 07/10/2023 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Από ό,τι πληροφορήθηκα, υπουργός Άμυνας και βουλευτές έλαβαν επιστολή από την Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.). Οι άνθρωποι κρούουν... καμπανάκια σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση του στρατιωτικού προσωπικού με ακατάλληλα όπως επισημαίνουν οχήματα.

Όπως αναφέρουν, ήδη από τον Απρίλιο του 2019 έχουν επισημάνει την «επικινδυνότητα της μεταφοράς του στρατιωτικού προσωπικού στα πήγματα (καρότσες) οχημάτων γενικής χρήσης (ΓΧ.) [ημιφορτηγά (όπως Μ/S 290) και φορτηγά (STEYER 680)], καθόσον δεν παρέχεται η παραμικρή ασφάλεια στο επιβιβαζόμενο προσωπικό».

Τα παραπάνω οχήματα έχουν δύο (2) θέσεις στην καμπίνα τους (οδηγού - συνοδηγού) εφοδιασμένες με ζώνες ασφαλείας. Οι υπόλοιποι επιβάτες (μεταφερόμενο προσωπικό) κάθονται στο πήγμα τους, σε αναδιπλούμενες θέσεις, οι οποίες δεν διαθέτουν ζώνες ασφαλείας Το δε πήγμα δεν διαθέτει ισχυρό κουβούκλιο αλλά τέντα, ο σκελετός της οποίας δεν δύναται να προστατεύσει τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής του οχήματος.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα μάλιστα είχαμε ένα ακόμη ατύχημα στην Ορεστιάδα, ευτυχώς χωρίς νεκρούς.

Δίκαιο και λογικό το αίτημα των ανθρώπων. Θέλω να πιστεύω ότι ο Νίκος Δένδιας θα δώσει λύση, πριν έχουμε καμία απώλεια και τρέχουμε πάλι...

Η σχετική επιστολή της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Καμπάνες να χτυπήσουν δεν ακούν αυτοί όχι καμπανάκι. Εξάλλου όπως σοφά είπε κάποιος σε χαροκαμένη μάνα και πάλι να τα σχεδίαζα δεν θα άλλαζα κάτι. Αυτό από μόνο του αρκεί δεν χρειάζεται κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στείλανε σε εμπόλεμη ζώνη στελέχη του υγειονομικόυ στην Λιβύη άοπλους εκδρομή με λεωφορείο και γύρισαν σε φέρετρα.
    Ας τολμούσε να προκαλέσει τέτοιο δυστύχημα χαμηλοβαθμο στέλεχος θα το κρεμουσαν ανάποδα.
    Οι κεφαλές του υεθα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία συνεχίζουν το έργο τους παχουλές αμοιβές και τύψεις 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για Τα 120υποβρυχια ελικόπτερα στο στεφανοβικειο ποιος είναι ο υπεύθυνος. Ποιος τιμωρήθηκε. Ποιος ανώτατος παραιτήθηκε? Ελλαδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O αλλάχ είναι υπεύθυνος που στείλε τουλουμια οθωμανικής βροχής να πνίξουν τους γκιαουρηδες γι'αυτό και οι προσευχές και οι τεμενάδες στην Αγιά Σοφιά από τους ξυπόλητους μουχαμπετηδες και τους παντοφλάδες συμμάχους τους! LoL 😅😅😅

      Διαγραφή
  4. Δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα. Μόνο όταν θα υπάρξουν νεκροί, θα γίνουν ενέργειες, αφού προηγουμένως κατηγορήσουν Δκτες, οδηγούς και συνοδηγούς.
    Είναι γνωστή η αδιαφορία της ηγεσίας προς το προσωπικό της.
    Το μόνο που κοιτούν είναι το προσωπικό τους όφελος.
    Αντικατάσταση επίπλων, ανακαινισεις και Η.Ε.Ε για να συμπληρώνεται το εισόδημα των καρεκλοκενταυρων.
    (* Παρακαλώ να αναρτηθεί, έχουμε αγανακτήσει πλέον.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή