Ορεστιάδα: Σύγκρουση «ΚΑΝΑΔΕΖΑΣ» με IXE – 5 ελαφρά τραυματισμένοι στρατιώτες (ΦΩΤΟ)

Ορεστιάδα: Σύγκρουση «ΚΑΝΑΔΕΖΑΣ» με IXE – 5 ελαφρά τραυματισμένοι στρατιώτες (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες (05-10-23) το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Ορεστιάδας προς Σάκκο, κοντά στο στάδιο «Νίκος Σαμαράς»

Το radioevros.gr βρέθηκε άμεσα στο σημείο και όπως καταγράφει στο ρεπορτάζ ο Νίκος Πατούνας το τροχαίο συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με στρατιωτικό όχημα τύπου τζιπ (Καναδέζα).

Στο στρατιωτικό όχημα επέβαιναν αρκετά άτομα, καθώς επέστρεφε με οπλίτες θητείας εξοδούχους στη μονάδα όπου υπηρετούν.

Ήδη μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έξι άτομα, οι πέντε επιβαίνοντες στο στρατιωτικό όχημα και ο ένας οδηγός του Ι.Χ. Οι υπόλοιποι ελαφρύτερα τραυματισμένοι αναμένουν σε λίγο τη μεταφορά τους με στρατιωτικό ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους επίσης στο Κέντρο Υγείας.

Νεότερη Ενημέρωση (22:40): Στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας βρεθήκαμε στη συνέχεια όπου επιβεβαιώθηκε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας. Στους πρώτους έξι τραυματίες παρασχέθηκαν ήδη οι πρώτες βοήθειες και αυτή τη στιγμή μεταφέρονται για περαιτέρω εξετάσεις και ίσως προληπτική διανυκτέρευση στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καταρχας ευτυχως όλοι είναι καλά στην υγεία τους! Τώρα Γιατί Καναδέζα και όχι Ολλανδέζα ; Επιτέλους αυτό το όχημα έχει καταργηθεί εδώ και 30 χρόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή