Αυτή είναι η ΝΕΑ Σύμβαση ΥΠΕΘΑ με Τράπεζα Πειραιώς (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Αυτή είναι η ΝΕΑ Σύμβαση ΥΠΕΘΑ με Τράπεζα Πειραιώς (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Τράπεζα Πειραιώς - Παροχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -Τραπεζικών Προϊόντων στο Προσωπικό των ΕΔ και τις Οικογένειές τους

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ, όπου η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της οποίας παρέχονται ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικό και πολιτικό (εν ενεργεία και μη) και τα μέλη των οικογενειών τους, τους απόστρατους και τους Εθνοφύλακες:

Η νέα συμφωνία με το ΥΠΕΘΑ επεκτείνει εκ νέου για δύο χρόνια τη μακρόχρονη συνεργασία της Τράπεζας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και περιλαμβάνει την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/ypetha, αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Δείτε παρακάτω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νέο συμφωνητικό (ΥΠΕΘΑ-Τράπεζα Πειραιώς) που δημοσιοποίησε η ΕΑΑΑ:

ΝΕΑ Σύμβαση ΥΠΕΘΑ με Τράπεζα Πειραιώς:

Μπορείτε να την κατεβάσετε και ΕΔΩ

Δείτε και την ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ για τυχόν σύγκριση:

Μπορείτε να την κατεβάσετε και ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Η καλύτερη λύση είναι η μεταφορά στην καλύτερη Συνεταιριστική Τράπεζα Ε.Ε -Ε.Α με διαπραγμάτευση { μέσω συνδέσμων }και αργότερα μετοχική σχέση. "κι ασ' τους να κουρεύονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποια συναλλαγούλα μου μυρίζεται αν υπέγραψαν αυτούς τους άθλιους όρους που έθεσε η τράπεζα.... για ψαχτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι με αυτή τη σύμβαση η τράπεζα Πειραιώς μας απαξιώνει γιατί προφανώς δεν μας έχει ανάγκη. Είναι ντροπή να παραμένουμε στην τράπεζα αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλ. εάν έχει κάποιος 3.000 ευρώ στην τράπεζα επί 1 εξάμηνο θα πάρει τόκο 90 ευρώ στο τέλος του εξαμήνου ή κάθε μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 45€-15%τόκοι =38,25€ το 6μηνο.

      Διαγραφή
    2. Τώρα που στην πιάτσα υπάρχουν επιτόκια 1,30-1,50% το 12μηνο, το να έχεις λεφτά αποταμιευμενα στο συγκεκριμένο λογαριασμό της Πειραιώς με 0,010% είναι........ Επίσης η χρήση της κάρτας Εν. Δυν. με 0,5% επιστροφή, για κλάματα. Πρέπει να κουράστηκε κόσμος γι' αυτή τη σύμβαση, όπως και με την πρώην WIND, που μόνο εμείς σε σχέση με ΠΑ και ΠΝ πληρώνουμε πάγιο. Για ψαχτείτε λίγο, γιατί μας έχουν για ηλιθιους. Είμαστε;

      Διαγραφή
  5. να φυγουμε μαζικα και να μας πουν τους διαπραγματευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα ,υπαρχουν ανθρωποι με λεφτα στην τραπεζα ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιευτούν και τυχόν προσφορές άλλων Τραπεζών που συμμετείχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το επιτοκιο της πιστωτικης το ειδατε που ανεβηκε 3-4 μοναδες; Δεν εχει πλεον καμμια διαφορα απο τις αλλες καρτες της Πειραιως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή