Με εντολή Παναγιωτόπουλου καταβάλλονται επιπλέον οδοιπορικά έξοδα Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

Με εντολή Παναγιωτόπουλου καταβάλλονται επιπλέον οδοιπορικά έξοδα Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ

Με εντολή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου καταβάλλονται τα οδοιπορικά έξοδα Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου θα καταβληθούν επιπλέον οδοιπορικά έξοδα έξι (6) ημερών στο Στρατιωτικό Προσωπικό και τεσσάρων (4) ημερών στο Πολιτικό Προσωπικό στο πλαίσιο υπηρεσιακών κινήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με εντολή ΥΕΘΑ καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο Προσωπικό ΥΠΕΘΑ–Ποιοι εξαιρούνται–Τι λέει το έγγραφο

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Είμαστε μακριά ακόμα από τα 600.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μακριά όμως.... και χρωστάει και ένα νομοσχέδιο.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι τα 600, τα 1.600 ή τα10.600 που θα λείψουν. Είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός σε αυτούς που όποτε και όπου τους καλούν δίνουν αγόγγυστα το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ θα τα καταθέσω υπέρ ΜΤΣ για να μπορέσει να δώσει το 13ο μέρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηρε απόφαση να πετάξει στους υπόλοιπους <> ένα ξεροκόμματο αξίας 150 ευρώ για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που δεν έκανε τίποτα απολύτως για το προσωπικό, θα μας πει κάτι ή θα περιμένουμε το νομοσχέδιο για κανένα εξάμηνο ακόμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω που να τα επενδυσω..στο περσινο σημα κυκλοφοριας που δεν μπορεσα να πληρωσω,στο φετινο,στα 700 ευρω ληξιπροθεσμα τραπεζας,στα 840 ληξιπροθεσμα εταιριας ενεργειας,στις σοβαρες βλαβες του αυτοκινητου ,στο κτεο που δεν εχω περασει εδω και 3 χρονια,στα λαστιχα που ειναι γυαλι,στα φροντιστηρια των παιδιων ,η στη θερμανση που ηδη εχω δωσει 400 ευρω,βοηθηστε με εχω πελαγωσει ..ενας που να ξερει απο επενδυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε όργια. Που είναι το νομοσχέδιο ρεεεεεεεε. Ξεφτιλεςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μαύρο που θα φάτε θα είναι πιο μαύρο κ από το αργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα είσαι αξιωματικός η Υπαξιωματικοε σε πετάνε ένα ξεροκοματο 100 ευρώ και πολλά σου ειναι. Άμα είσαι λαθρομετανάστης έχεις 400 ευρώ πουλάκια για κάθε άτομο παρακαλώ, τουτέστιν μια 4μελης οικογένεια καθαρίζει 1600 ευρώ για πλάκα συν τζάμπα ρεύμα, τζάμπα ενοίκιο, μηδέν φόρο κλπ κλπ κλπ. Εσύ τσολιά κάνε απλήρωτες υπηρεσίες και βγάλε τον σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Υπουργέ ένα νομοσχέδιο που εκκρεμεί.......εδώ κ 15 μήνες ....πότε θα το φέρετε προς ψήφιση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή, είστε οι σίγουροι ψηφοφόροι για την ΝΔ και κατά συνέπεια γιατί ο υπουργός σας να το καταθέσει?

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμο 06 Δεκ 11:05 μμ το μόνο σίγουρο είναι ότι κοιμάσαι όρθιος. Τα υπόλοιπα θα σου τα εξηγήσουν όταν γίνουν οι εκλογές.

      Διαγραφή
    3. Μη βιάζεσε βρε... κάτσε να βγει το 2022, να μπούμε με το καλό στο 2023, να μυρίσει άνοιξη, να ζεστάνει ο καιρός, να έχουνε και πάτημα να μας "φάνε" και τα αναδρομικά έτους 2022 εκτός από του 2021 ( ως γνωστόν τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...), να γλυτώσουν φυσικά και το έκτακτο μέρισμα ΜΤΣ (που προβλεπόταν από το νομοσχέδιο φάντασμα και το οποίο θα λάβουν τα υπόλλοιπα Μετοχικά Ταμεία) και τέλος άνοιξης ή το καλοκαίρι, άντε το πολύ-πολύ τον επόμενο χειμώνα το ξαναεξετάζουν τότε το ζήτημα, γιατί μάλλον θα χρειαστεί να στείλουν ξανά το σχέδιο νόμου στο Υπουργείο Οικονομικών και ίσως-ίσως και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως (για "δακτυλοσκόπηση", μήπως και άλλαξε τίποτα στο "δημοσιονομικό αποτύπωμα"), να τσουλήσει λίγος χρόνος ακόμα, να μπούμε στο 2024 (μπας και καταφέρουν να "φάνε" και τα αναδρομικά έτους 2023!).

      Διαγραφή
  10. Θά δεί τά εδώ σχόλια ..ο κκ .....καί θά συγκινηθει τόσο πολύ πού αύριο κιόλαs θά ..καταθέσει τό νομοσχέδιο ,θά δώσει αναδρομικά κί ενα 13ομέρισμα...Στού ......τήν πόρτα όσο θέλειs βρόντα......Τούs ε.α τούs άγνοει;;; Άστούs ;έκει νά τούs τάζω καί νά ελπίζούν χρονιάρεs μέρεs....έτσι λοίπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ντροπή, της ντροπής, την ντροπη ωωωωωωω ω νέα δημοπρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύντομα θα πίνεις βισιναδες σε καφενείο στην Καβάλα. Εκεί να δεις γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ κοπριτες... μόλις είδαν τίς αντιδράσεις για το επίδομα των 600€ στους αστυνομικούς έτρεξε να ανακοινώσει άλλες 6 ΗΕΕ ..οι αρχηγοί δεν μιλάνε όμως.... τουμπεκί...ο Α ΓΕΕΘΑ γιατί δεν του έτριβε τα δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνάδελφοι, να λέμε όμως και τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν.
    Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τη νοοτροπία που μας διατρέχει πολλές δεκαετίες τώρα ως λαό, ότι αν αύριο έδιναν διπλούς μισθούς αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που σήμερα χλευάζουμε, θα τους ψηφίζαμε ευχαρίστως.

    Θα ξεχνούσαμε πως εδώ και χρόνια μας απαξιώνουν, δεν σέβονται τον κόπο μας και μας ανταμείβουν μόνο με χτυπήματα στην πλάτη και δημόσια συγχαρητήρια. Επίσης, όπως γνωρίζετε, οι θέσεις Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ κλπ, είναι πολιτικές και δεν βασίζονται 100% σε αξιοκρατικά κριτήρια επιλογής των υποψηφίων προς προαγωγή.

    Συμπερασματικά λοιπόν, δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τίποτα από κανέναν κομματικά τοποθετημένο αρχηγό σώματος καθώς ακολουθούν τις ταγές του εκάστοτε πολιτικού τους προϊσταμένου. Δυστυχώς, είναι ακριβώς έτσι οργανωμένο το σύστημα στο οποίο εμείς οι ίδιοι δίνουμε κάθε φορά άλλοθι με τις ψήφους μας, που είναι ουτοπικό να περιμένουμε διαφοροποίηση των αρχηγών από τους ενδεχομένως δυσμενείς για το στράτευμα χειρισμούς του εκάστοτε ΥΠΕΘΑ.

    Δεν μας λυπάμαι καθόλου, όπως στρώνουμε κοιμόμαστε. Παρτάκιδες ήμασταν μια ζωή και παρτάκιδες θα παραμείνουμε. Τα χρήματα μας ενδιαφέρουν περισσότερο από κάθε τι και βουλώνουμε το στόμα μας πανεύκολα με μερικά ευρώ. Απλά με κουράζει η κλάψα μερικών για γνωστά θέματα που όλοι ξέρουμε ότι για την επίλυση τους αδιαφορούν διαχρονικά όλοι οι υψηλά ιστάμενοι.

    Καλά Χριστούγεννα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια αγαπητέ 07 Δεκ 22. 12:54:00, είπες την αλήθεια όπως έχει. Μόλις είδαμε ότι δεν μας έδωσαν όπως στην ΕΛΑΣ-ΛΣ (και κακώς δεν μας έδωσαν) άρχισαν οι φωνές των ενώσεων. Όλα για το χρήμα!! Για τα σοβαρά θέματα, που προσωπικά θα τα ονομάσω (2η 5ετία ν.4609/19 - 3ετία ως το 95 και να την δικαιούνται ΟΛΟΙ με τις εισφορές της - ένταξη στα βαρέα των ΥΓ,νοσηλευτών και δύσκολων ειδικοτήτων όλων των όπλων - ΚΥΑ για νυκτερινά - νέο μισθολόγιο βάση αποφάσεων ΣτΕ) και αφορούν το σύνολο σχεδόν του προσωπικού, απλές αναφορές, καμία ουσιαστική πίεση. Εδώ πέρασε νομοσχέδιο του εργασίας και δεν έγινε τίποτε για ΕΔ. Εδωσαν την 5ετία σε όλους ανεξαιρέτως και όλοι αυτοί που έχουν υπηρετήσει-υπηρετούν στην παραμεθόριο αισθάνονται το λιγότερο κορόιδα, αντί να εφαρμόσουν τον 4609/19, ψηφισμένο νόμο της Βουλής, πανελλαδική πρωτοτυπία, να δώσουν στους πραγματικά υπηρετούντες στα σύνορα, 2 πενταετίες. Εχοντας λοιπόν βολευτεί οι πιο πολλοί, φωνάζουμε μόνο για τα λεφτά και δεν κοιτάμε την πραγματικότητα, τα ουσιαστικά προβλήματα μας. Οχι πως δεν πρέπει να δοθεί το 600αρι και στις ΕΔ. Απλά αυτό δείχνει πόσο πολύ μας υπολογίζουν... Καλές γιορτές με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ δώσανε μια φόρμα παραλλαγής ως χορήγηση μετά από 5 χρόνια και άρβυλα βαριά σαν τσιμέντο και πανηγύριζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή