Mπορεί να μην επιλύθηκε ούτε ένα από τα προβλήματα στελεχών EΔ, αλλά τουλάχιστον θα λειτουργήσει κυλικείο της ΛAΦΘ στη ΔEΘ

Mπορεί να μην επιλύθηκε ούτε ένα από τα προβλήματα στελεχών EΔ, αλλά τουλάχιστον θα λειτουργήσει κυλικείο της ΛAΦΘ στη ΔEΘ

Κείμενο Αναγνώστη του ιστολογίου μας staratalogia.gr-Εστάλη με email:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εντός του περιπτέρου ΕΔ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ξεκίνησε από σήμερα να στήνεται «χακί» κυλικείο από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, για την αγορά αγαθών (νερό, καφέ, σάντουιτς κ.λπ.) ώστε τα στελέχη να μην αναγκαστούν να τα προμηθευτούν από το εμπόριο, αυξάνοντας το κόστος αγοράς τους.

Μάλιστα στις προθέσεις του ΥΠΕΘΑ και συγκεκριμένα του ίδιου του ΥΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, δεν ήταν ποτέ η κατάργηση του κυλικείου και η επιβάρυνση των στελεχών με εμπορικές τιμές.

Πολύ σωστά και Μπράβο σας κ. Υπουργέ.

Όμως ΔΕΝ καταφέρατε ακόμη:

α. Να επιλύσετε ούτε ένα από τα προβλήματα που αφορούν το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό Στρατιωτικών και συγκεκριμμένα στην επιστολή με αρ. Φ.846/9/16570/Σ.4925/05 Μαρ 20/ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ:

β. Την καταβολή για 6ο έτος της νυκτερινής αποζημίωσης στρατιωτικών (Εκατοντάδες ώρες απλήρωτης νυχτερινής εργασίας και χιλιάδες ώρες υπερωριακής εργασίας)

γ. Την εξίσωση της ημερήσιας αποζημίωσης με αυτή των υπολοίπων εργαζομένων στο Δημόσιο

δ. Την βαθμολογική αποκατάσταση ΑΣΣΥ καταταγέντων 91-93 και νεότερων

ε. Την μισθολογική και συνταξιοδοτική αποκατάσταση των ΕΜΘ σύμφωνα με την βαθμολογική τους προαγωγή

στ. Να δώσετε λύσεις στις Πρόωρες Αποστρατείες ΕΠ.ΟΠ: Δικαίωμα στην επιλογή παραμονής ή αποστρατείας λόγω καταλήψεως του ηλικιακού ορίου

Υπάρχει χρόνος κ. Υπουργέ, εάν υπάρχει πραγματική βούληση, για επίλυση των παραπάνω. Επίσης πρέπει να ενημερώσετε πότε επιτέλους θα κατατεθεί το περιβόητο νομοσχέδιο που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των Στελεχών ΕΔ και Αποστράτων (Κρατήσεις Ν.4093/12). Είχατε ανακοινώσει ότι θα ερχόταν στη Βουλή εντός Ιουλίου 2022, αλλά πέρασαν ήδη 2 μήνες περίπου και αγνοείται η τύχη του.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Μπράβω κ. Υπουργέ, σας συγχαίρω γιατί πλέον επιλύετε προβλήματα της Λίβερπουλ και δεν ασχολείστε με τα πολλαπλά προβλήματα των στελεχών σας που μένουν στάσιμα επι τριετίας σας και δεν δίνετε καμμία λύση. Τουλάχιστον μετά τις εκλογές φαίνεται ότι έχετε βρείτε ήδη και εργασία (βοηθός του Γερμανού Κλόπ) τι πιό όμορφο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα πάει θα γίνουν εκλογές. Δεν λέτε να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ε? Και νομίζετε ότι είμαστε πρόβατα ε? Θα σας εξηγήσουμε το όνειρο και θα είναι μέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτυχία θεωρείται και αυτό. Στα εύκολα έχουμε πάντα επιτυχίες. Ας σκεφθούμε όλοι μας τι θα ψηφίσουμε και κατά τα έργα αυτών που μας κυβερνούν, ας αποφασίσει ο καθένας μας. Προσωπικά τΙ να τις κάνω τις πολιτικές μου ιδέες αφού βλέπω ότι η σύνταξή μου (40 έτη) δεν επαρκεί για να καλύψω τις υπέρογκες οικογενειακές υποχρεώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάρει όμως ένα δεξί μπακ η Λιβερπουλ και βάλει τον ΤΑΑ στο κέντρο. Problem solved. Τα αποθέματα υπομονής εξαντλήθηκαν. Τη βαλίτσα και επιστροφή στην Καβάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι τόσο απογοητευμένος που δεν έχω διάθεση ούτε να εκνευριστώ !
    Το απόλυτο ξενέρωμα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε σε ρυθμό ιαμβικού 15σύλλαβου, αφιερωμένο στον πιο άχρηστο υεθα που πέρασε ποτέ από όλες τις χώρες του κόσμου "από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις μύδια (από την Κεραμωτή) εκεί ψηλά στο Υμηττό, παρέα με τα γίδια (του δήμου Παπάγου) μας πρήξατε τα .....ίδια (καλαβρέζικα), ωραία Καβαλιώτησααααα, δώσεεεεε πόνο βιολιντζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντω μεταξύ μεταξύ ΠΟΕΣ - ΠΟΜΕΝΣ ούτε φωνή ούτε ακρόαση σιγή ιχθύος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά κομματοσκυλα και εκεί μέσα. Όμως τα ζώα ξύπνησαν. Όσο και να τους καλύπτουν σας το γράφω με απόλυτη σιγουριά. Εν αποστρατεια και εν ενέργεια στελέχη βράζουν κυριολεκτικά από οργή για το μπλε έκτρωμα. Η κλωτσιά που θα φάνε στις εκλογές θα είναι μοναδική.

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα, παιδιά μαζέψτε τους, δεν αντέχετε άλλο, η κατάσταση έχει ξεφύγει, λυπάμαι αλλά τέτοιο χάλι έχω χρόνια να δω, τα λόγια είναι περιττά, το τερματίσαμε.Άνχης ε.α Τσιολπίδης Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπωs άραγε τά σχόλια αγανάκτησηs θά τά διαβάσει ό ίδιοs;;; Κρατήστε ένα χρονολόγιο τών υποσχέσεων καί τών (παροχών).εε καί εα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3 χρόνια τώρα η απόλυτη κοροϊδία. Κάτι ψίχουλα προεκλογικά και συνεχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή