ΣΕΑΠ: 100.000€ για δημιουργία Ξενώνων Στρατιωτικού Προσωπικού

ΣΕΑΠ: 100.000€ για δημιουργία Ξενώνων Στρατιωτικού Προσωπικού

Την προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 100.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση υφιστάμενου κτηρίου ΣΕΑΠ σε δομή φιλοξενίας στρατιωτικού προσωπικού» συνυπέγραψαν σήμερα (08/09/22) ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητής Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) Ταξίαρχος Στέφανος Σίμος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης στο Διοικητήριο της ΣΕΑΠ παρόντες ήταν επίσης ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Ροδάκης Υποδιοικητής της Σχολής, ο Υπολοχαγός Νίκος Τσιχλής επιτελής τμήματος διοικητικής μέριμνας προστασίας περιβάλλοντος και η γενική διευθύντρια Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη.

Το αντικείμενο του έργου αφορά τις εργασίες που απαιτούνται για την αναδιαμόρφωση τμήματος εμβαδού 101,60τ.μ., υφισταμένου ισογείου, μονώροφου κτηρίου του συγκροτήματος της Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο σε ξενώνες στρατιωτικού προσωπικού.

Επίσης συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση τμήματος του περιβάλλοντος χώρου του κτηρίου εμβαδού 58,70 τ.μ., σε ενδιάμεσο χώρο πρόσβασης από τον υπαίθριο χώρο προς τους εσωτερικούς χώρους του ξενώνα.

Ο Διοικητής της ΣΕΑΠ Ηρακλείου Ταξίαρχος Στέφανος Σίμος ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη αναβάθμισης του ξενώνα στρατιωτικού προσωπικού στη ΣΕΑΠ.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια