Έγγραφο προς Α/ΓΕΣ για Επέκταση Ωραρίου Μεταφοράς Τέκνων Στρατιωτικών προς και από τα σχολεία

Έγγραφο προς Α/ΓΕΣ για Επέκταση Ωραρίου Μεταφοράς Τέκνων Στρατιωτικών προς και από τα σχολεία

Η ΠΟΕΣ απέστειλε, συνημμένως, σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ.), με το οποίο ζητείται όπως επεκταθεί το ευεργετικό μέτρο του ευέλικτου ωραρίου για τη μεταφορά τέκνων στρατιωτικών προς και από τις σχολικές μονάδες και στις/στους στρατιωτικούς οι σύζυγοι των οποίων εργάζονται στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, εφόσον αποδεδειγμένα δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην ως άνω μεταφορά.

Τα σχετικά έγγραφα:

α. ΠΟΕΣ:

β. Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ.:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Να προσλάβουν οικιακό βοηθό ή να παραιτηθεί ένας από τους δύο ή να επιτραπεί αυτό που ζητάνε με ανάλογη μείωση του μισθού τους. Όλα δικά τους τα θέλουν και μάλιστα τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και @@@@ και άσχετος, οι ώρες απουσίας για την συνοδεία ανηλίκων τέκνων σε σχολικές μονάδες χρεώνονται συνολικά σε μέρες άδειας ( βλ.ΠαΔ 4-49/2019/ΓΕΣ/Β1/4γ (Προσθήκη «1»στο Παράρτημα«ΙΑ»), αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς άεργε, άτεκνε @@@@@!

      Διαγραφή
  2. Σε ποιο σημείο των 3 προτάσεων μου, διαβάσες αυτό που έγραψες? Βγάλε τα γυαλιά ηλίου. Αν δεν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει να φύγει και να μην επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Υστερόγραφο :Έχω περισσότερα παιδιά από εσένα αλλά ποτέ μου δεν πήρα τσάμπα άδεια και άρα τσάμπα χρήματα εις βάρος φορολογούμενων. Ντροπή να παίρνεις τσάμπα άδεια χωρίς ανάλογη χρηματική επιβάρυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αδερφέ αφού δεν είσαι στρατιωτικός γιατί σχολιάζεις εδώ? Ο συνάδερφος παραπάνω εννοεί ότι οι ώρες απουσίας για την συνοδεία ανηλίκων τέκνων σε σχολικές μονάδες αφαιρούνται από την κανονική άδεια του ( σε απλά Ελληνικά, π.χ. λείπει 24 ώρες συνολικά? του αφαιρούν μια μέρα άδεια ), ούτε παίρνει κάτι τσάμπα ούτε επιβαρύνει τους υπόλοιπους τι σαχλαμάρες λες? Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...

      Διαγραφή