Μάζης για Belharra: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τις πάρουμε-Ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάζης για Belharra: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τις πάρουμε-Ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανία» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες Belharra», δήλωσε πριν από λίγο ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Open και στη Φαίη Μαυραγάνη. Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό, ο κ.Μάζης απάντησε:

«Δεν έχω πρόβλημα να σας πω. Άλλοι έχουν. Οι φρεγάτες Belharra ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανούς που δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο».

Ο κ. Μάζης είπε ανοιχτά αυτό που όλοι γνωρίζουμε και οι πολίτες πρώτοι απ΄ όλους το έχουν καταλάβει. Αυτό που μένει να απαντηθεί κάποια στιγμή είναι τι κάνει τόσο πολύ υπάκουη την κυβέρνηση στις εντολές Ουάσινγκτον και Βερολίνου. Τι έχει κερδίσει η Ελλάδα απ΄ αυτή την υπάκουη στάση μέχρι στιγμής; Απολύτως τίποτα.

Οι Αμερικανοί έχουν πάρει τα πάντα. Διευκολύνσεις αλλά και χρήμα! Τι έχουν δώσει εκτός από κάποιες ανακοινώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ΔΕΝ στηρίζουν όπως πρέπει την Ελλάδα;

Η Γερμανία από πότε έγινε «φύλακας άγγελος» των ελληνικών συμφερόντων και δεν το έχουμε καταλάβει; Να αναφέρουμε το πιο απλό παράδειγμα που αποδεικνύει την αφέλεια (;) της ελληνικής κυβέρνησης. Ναυπηγούν 6 υποβρύχια ίδια με τα δικά μας, τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ακυρώνοντας το ελληνικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Το ίδιο έκαναν κι όταν μας μοσχοπούλησαν τα άρματα μάχης Leopard.

Ο κ. Μάζης έχει δίκιο σ΄ αυτά που λέει. Ας ελπίσουμε, έστω και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να αφυπνιστεί και να είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μάζης θα διαψευστεί.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Για πλασιέ Γαλλικών οπλικών συστημάτων είναι πολύ καλός. Για αναλυτής είναι χρήσιμος δια της αφαιρετικής μεθόδου. Ότι λέει αποκλείεται ως λάθος και αδύνατον να συμβεί. Ότι έχει πει βγαίνουν τα αντίθετα σύμπλοκα. Άρα είναι χρήσιμος για να ξέρουμε τι ακριβώς δεν θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ωμή αλήθεια που φοβούνται και προκλητικά αγνοούν τα παπαγαλάκια και τα αχρηστερά κολαουζια, ΚΑΡΑΝΙΚΑνα της εξωστρέφειας και των λαικς των πρόστυχων σοσιαλ μεντια. Μπράβο και πάλι Ιωάννη για τα χαστούκια που τους δίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψοφάει για καρέκλα και πυροβολεί την κυβέρνηση. Που θα πάει σου λέει, κάτι θα μου δώσουν για να μην τους πυροβολώ. Πονηρός ο βλάχος , αλλά τον γνωι και οι πέτρες τι ρόλο παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά όσοι γράφουν τις γνωστές σαχλαμάρες (και ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αλλά υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα αλλιώς θα έβλεπαν τι εστί βερίκοκο) για πλασιέ γαλλικών όπλων και διάφορα άλλα καρεκλογραφηματα προσβάλλοντας Έλληνες και Γάλλους και τις συμμαχίες της Ελλάδας, ρίχνουν νερό στον μύλο του του Τ. ΥΠΕΞ και της ΜΙΤ, οι οποίοι ακριβώς τα ίδια αφηγήματα αφηγούνται. Εν ολίγοις εφόσον δεν καταλαβαίνουν αυτοί τι ζημιά κάνουν τους το δίνουμε εμείς να το καταλάβουν. Γι'αυτό λοιπόν εάν το κάνουν από μικροπρεπεια, αμετροέπεια, γενικά από ότι κατεβάζει το τρικυμισμένο κρανίο τους και δεν είναι πράκτορες της ΜΙΤ, να το βουλωσουν απλά και ωραία, διότι κάνουν ζημιά στις ΕΔ. Εάν κάποιος έχει τόση ακατανόητη κακία εναντίον του καθηγητή και δεν το κάνει εργολαβικά, να του πει κατά πρόσωπο και για πιο ακριβώς λόγο, αλλιώς να το βουλώσει και να φάει όλο το φαγητό του στα ΚΑΑΥ του Αγ. Ανδρέα, και μετά να κάνει και μια βουτιά στα γνωστά βράχια....... με το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος Ioanis μας προέκυψε , με τις ακατάσχετες θεωρίες του. Πάντως το γεγονός ότι δεν φοράει κοσμικό φουλάρι (δείγμα ρεβανσισμού και υπεροψίας) και έβαλε ήταν γραβάτα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή