Όλη η αλήθεια για τα ελληνοτουρκικά… και τη κρίση στο Αιγαίο!

Όλη η αλήθεια για τα ελληνοτουρκικά… και τη κρίση στο Αιγαίο!


Στην εποχή του ιντερνέτ είναι εύκολο κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες, για να έχει μια σωστή εικόνα πάνω σε όλα τα θέματα. Έτσι και εμείς σήμερα θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για τα ελληνοτουρκικά, για να βρούμε την αλήθεια.

Το οικονομικό πρόβλημα που περνάει η Τουρκία με τη πτώση της τουρκικής λίρας

Η πτώση της τουρκικής λίρας έφερε μεγάλο πονοκέφαλο στον Ερντογάν, κάτι το όποιο θα έριχνε τον Ερντογάν από την εξουσία. Η κάθε τουρκική κυβέρνηση όταν έχει τόσο μεγάλα εσωτερικά προβλήματα, ξεσπάει προς τα έξω. Συνήθως κατά της Ελλάδας.

Με απειλές για πόλεμο με την «κακιά» Ελλάδα (που έχει κλέψει τα εδάφη μας) ο αγράμματος λαός της ξεχνάει ότι πεινάει… και βλέπει μόνο ότι η «καλή» Τουρκία πρέπει να πολεμήσει για το δίκαιο της και άρα πρέπει να κάνει ο ίδιος θυσίες για το καλό της Τουρκίας.

Βεβαίως πόλεμο με την Ελλάδα δε θέλει και ούτε μπορεί να κάνει. Όχι γιατί είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., ούτε γιατί μας στηρίζουν οι φίλοι μας σύμμαχοι… άλλα γιατί σε ένα πόλεμο με την Ελλάδα θα ήταν και μια πιθανή ήττα της Τουρκίας.

Τι κάνει λοιπόν η Τουρκία;

Απλά ξεγελάει τον λαό της, για να μη βλέπουν τα εσωτερικά προβλήματα… και μετά προσπαθεί να ψαρώσει την ανάλογη ελληνική κυβέρνηση και να αρπάξει ότι μπορεί. Δεν έχει άλλωστε τίποτα να χάσει, μόνο να κερδίσει.

Αυτό ακριβώς έγινε και στα Ίμια… μια ελληνική κυβέρνηση αντάξια να υπερασπιστεί την ελληνική κυριαρχία, ψάρωσε από τις δήθεν απειλές της Τουρκίας και για να μη πάει σε πόλεμο έδωσε στους Τούρκους ότι θέλανε, με μεσολαβητή την «καλή» μας σύμμαχο Αμερική.

Έτσι τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, γίνονται προβλήματα της Ελλάδας που στο φόβο του δήθεν πόλεμου, παραχωρεί τα εδάφη της στην Τουρκία.

Η αναζήτηση μιας νίκης

Η Τουρκία αφού η οικονομία της έχει πατώσει, έπρεπε πέρα από το να βγάλει τη κρίση της προς τα έξω… να δείξει και στον κόσμο της κάποια νίκη.

Αυτό όμως δεν ήρθε… ούτε στο μέτωπο της Συρίας, ούτε στη Λιβύη και βεβαίως ούτε και στον Έβρο!

Στήνουν φιέστες και κιτς βίντεο για τις νίκες που είχαν κάνει κάποτε, για να ανεβάσουν λίγο το πεσμένο ηθικό του λαού της. Κάνοντας όνειρα για μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία με σουλτάνο τον Ερντογάν, που το παίζει ο προστάτης του σημερινού Ισλάμ.

Έτσι ο Τούρκος πολίτης δε βλέπει ούτε τις ήττες του σημερινού ανίσχυρου τουρκικού στρατού, ούτε τη πείνα του. Βλέπει μόνο ότι ο Ερντογάν θα (θα… θα… θα…) του προσφέρει στο μέλλον μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία και άρα μια ισχυρή Τουρκία.

Αυτό δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία, στις όποιες ο Ερντογάν (αν και έχει πέσει κάπως) κρατάει ακόμα ένα περίπου 45%. Απόδειξη ότι η νοημοσύνη του τουρκικού λαού είναι υπό το μήδεν.

Η παράνοια του Ερντογάν που διέλυσε τις τουρκικές ΕΔ

Βλέποντας ο Ερντογάν παντού γκιουλενιστές, έκλεινε τον ένα μετά το άλλο στέλεχος του τουρκικού στρατού στη φυλακή. Σε σημείο που να στερούνται πλέον οι τουρκικές ΕΔ από εμπειρία.

Η ανικανότητα τους έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ακόμα και οι φάρσες των ελληνικών ΕΔ είναι αρκετές για να τρομοκρατήσουν τις τουρκικές.

Παράδειγμα αυτής της ανικανότητας είναι και το επεισόδιο με τη σύγχρονη Kemal Reis, που μόνος του ο τουρκικός καπετάνιος έκανε μια ανόητη κίνηση και η ελληνική φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ με τον έμπειρο καπετάνιο της, την έστειλε στο συνεργείο.

Οι σημερινές τουρκικές ΕΔ όχι μόνο τρόμο δε προκαλούν στα παιδιά μας, άλλα έχουν βαρεθεί να σπάνε πλάκα μαζί τους. Το τρολάρισμα που τρώνε οι τουρκικές ΕΔ δεν έχει προηγούμενο.

Ένα τουρκικό υποβρύχιο, από τα πέντε συνολικά που εντόπισαν τα ανθυποβρυχιακά μας ελικόπτερα και αεροσκάφη τις προηγούμενες ημέρες, παραδόθηκε στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μόλις ο κυβερνήτης του έντρομος νόμισε ότι του ρίξαμε βόμβες βυθού.

Ο κυβερνήτης του τουρκικού υποβρυχίου τρομοκρατήθηκε τόσο από τα βομβίδια ήχου, που εκτόξευσε φωτοβολίδα, που στη γλώσσα των υποβρυχίων σημαίνει πολύ απλά «παραδίνομαι».

Βεβαίως η απειρία τους και η ανικανότητα τους φαίνεται και στις αερομαχίες, όπου οι ήττες των Τούρκων είναι καθημερινές.

Το τηλεφώνημα του Ερντογάν με τον Τραμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Τραμπ αυτές τις μέρες και με τον Έλληνα πρωθυπουργό και βεβαίως με τον καλό του φίλο Ερντογάν.

Τι είπε όμως ο Ερντογάν που δημόσια απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο… και ότι θα μας ρίξουν στο βυθό του Αιγαίου;

Ζήτησε από τον φίλο του Τραμπ να μεσολαβήσει για να υπάρχει εκτόνωση στο Αιγαίο. Δείχνοντας ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί τις εντάσεις στο Αιγαίο.

Άρα κ. Ερντογάν τι έγιναν οι απειλές σας; Εσείς δε λέτε ότι θα μας πολεμήσετε και θα μας στείλετε στο βυθό του Αιγαίου; Τώρα παρακαλάτε τον Τραμπ να μεσολαβήσει για να μη γίνει πόλεμος με την Ελλάδα;

Που είναι ο λεονταρισμός σας τώρα; Είδατε τι σας περιμένει σε ένα πραγματικό πόλεμο με την Ελλάδα και τα κάνατε επάνω σας;

Η Τουρκία μόνο απειλή δεν είναι για την Ελλάδα!

Η Ελλάδα διαθέτει την ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην Ευρώπη και μια από τις καλύτερες σε όλο τον κόσμο. Με τους πιλότους της να βγαίνει πάντα οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα διαθέτει ένα ισχυρό πολεμικό ναυτικό με έμπειρο προσωπικό, ικανό να αντιμετωπίσει μόνο του ολόκληρο τον τουρκικό στόλο και το άπειρο του προσωπικό.

Ο στρατός της Ελλάδας μπορεί να υστερεί αριθμητικά, άλλα σε ποιότητα έχει το πάνω χέρι!

Η αλήθεια είναι ότι η Τουρκία τρέμει στην ιδέα του να γίνει κάποιος πόλεμος με την Ελλάδα, πράγμα που δείχνουν και οι απειλές της Τουρκίας για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ αν επιτεθεί η Ελλάδα και με δηλώσεις Τούρκων απόστρατων που λένε ότι η ελληνική ΠΑ θα φτάσει μέχρι και την Άγκυρα.

Ας το καταλάβει ακριβώς αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ και να μη κάνει το ίδιο λάθος με το ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη και χάσουμε κι άλλα ελληνικά εδάφη μόνο με το φόβο μη μας κάνει πόλεμο η Τουρκία.

Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε πει… ότι αν η Ελλάδα στη παράταση της τουρκικής NAVTEX δηλώσει αντι-NAVTEX με πραγματικά πυρά η Τουρκία θα μαζέψει το Oruc Reis. Δε ξέρω αν η κυβέρνηση διαβάζει το σαιτ μας, άλλα το έκανε σε πράξη και αμέσως οι Τούρκοι μαζέψανε τον στόλο τους και το Oruc Reis και αποχωρήσανε.

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να δει κάποιος το απλό πράγμα… το ότι η Τουρκία τρέμει στην ιδέα να πολεμήσει κατά μιας στρατιωτικής δύναμης όπως είναι η Ελλάδα και με τόσα μέτωπα που έχει ανοιχτά, ο πόλεμος με την Ελλάδα θα ήταν το ολοκληρωτικό της τέλος.

Δεν έχουμε ανάγκη καμία στηρίξη από την Ε.Ε. και από κανέναν άλλον… αν και έχουμε ήδη ισχυρές πραγματικές συμμαχίες. Γαλλία, Ισραήλ, Αίγυπτος, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία στηρίζουν όχι μόνο με λόγια, άλλα και με πράξεις την Ελλάδα στη διαμάχη της με την Τουρκία. Όχι βεβαίως γιατί μας αγαπάνε, άλλα γιατί έχουν τα δικά τους συμφέροντα… όπως λέμε ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου! Αυτό ακριβώς ισχύει και με τους νέους μας συμμάχους.

Αυτή τη φόρα «φίλε» Ερντογάν δε θα πάρεις τίποτα… ή θα γυρίσεις πίσω με μόνο κέρδος τα οράματα σας μέσα από τα βίντεο σας για μια μεγάλη Οθωμανική αυτοκρατορία ή θα πας σε ένα πόλεμο που θα σημαίνει και το τέλος της Τουρκίας.

Οι ελληνικές ΕΔ είναι καλά προετοιμασμένοι για να σε αντιμετωπίσουν και να σου δείξουν τι εστί Έλλην!

ΠΗΓΗ: pressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια