Οικονομική Αποζημίωση Εκτέλεσης Υπηρεσιών Αργιών 2018 και 2020 στο προσωπικό ΣΞ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ερώτηση (6980/01-06-2020) του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας, με θέμα: «Οικονομική Αποζημίωση Εκτέλεσης Υπηρεσιών Αργιών 2018 και 2020», που απευθύνεται στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας - Οικονομικών, η οποία αναφέρει τα εξής:

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, στις 22 Απριλίου 2020, εκκρεμούσε η καταβολή της αποζημίωσης εκτέλεσης υπηρεσίας αργιών για το έτος 2018. Αυτή αφορά σε εκτέλεση υπηρεσίας κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές, καθώς και τις επίσημες, κατά τόπους, αργίες. Επίσης, δεν έχουν καταβληθεί οι σχετικές αποζημιώσεις των μηνών από Ιανουάριο έως και Απρίλιο, τρέχοντος έτους.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να ενεργήσετε άμεσα, προκειμένου να αποδοθούν στους ως άνω δικαιούχους Στρατιωτικούς οι προαναφερόμενες οικονομικές αποζημιώσεις, αφού οι τελευταίες καθυστέρησαν αναιτιολόγητα, εκθέτοντας τις εμπλεκόμενες Οικονομικές Υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, πέραν των δυσκολιών που επέφεραν στο οικογενειακό ταμειακό απόθεμα των δικαιούχων;

Δείτε την σχετική ερώτηση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια