Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Ένας Στρατιωτικός με σύζυγο Δασκάλα και 2 παιδιά ΔΕΝ μπορεί να τα βγάλει πέρα. Αυτό είναι ανήθικο και πρέπει να αλλάξει (BINTEO)

Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Ένας Στρατιωτικός με σύζυγο Δασκάλα και 2 παιδιά ΔΕΝ μπορεί να τα βγάλει πέρα. Αυτό είναι ανήθικο και πρέπει να αλλάξει (BINTEO)

Συνέντευξη Στέφανου Κασελλάκη στο αποψινό (04/06/2024) Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο 26:17' του παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

«...Ένας που είναι μισθωτός, Στρατιωτικός με σύζυγο Δασκάλα και 2 παιδιά στη Χώρα μας, μπορεί αυτή την στιγμή να τα βγάλουν πέρα; Την ακρίβεια που υπάρχει; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Και αυτό είναι ανήθικο. Αυτό πρέπει να αλλάξει...».

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

36 Σχόλια

  1. Ψαρεύεις σε θολά νερά. Άσε τα παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ΜΟΝΟ γιαυτό που είπε στον Χατζη@@@@ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ... Ακούς Κούλη;;;

      Διαγραφή
  2. Εάν το είπε το παλληκάρι.... Σίγουρα έτσι θα είναι δεν μπορεί να λέει ψέματα, άσχετα ότι πριν λίγους μήνες δήλωνε ότι θα καταργήσει τον Στρατό!!!!!!
    Ράψτε τσέπες να χωρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @04 Ιουν. 11:12:00 παίρνεις like!

      Διαγραφή
    2. Έχουν πολύ χώρο οι τσέπες μας. Και οι δικές σου έχουν, απλά δε θες να το καταλάβεις

      Διαγραφή
    3. Κλαίω ρε φίλε.... "Το παλληκάρι" !!!!!!...

      Διαγραφή
  3. φαντασου !!! Στρατιωτικός με σύζυγο νοικοκυρα με 2 παιδια ..και αποστρατος με μια συνταξη ..ξερη με 2 παιδια ...στο peak ..τω οικονομικων τους αναγκων..στα προθυρα αυτοκτονιας ???...τι ,,οχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:26:00, δεν ξέρω για εσένα, αλλά υπάρχουν απόστρατοι που έφυγαν στα 43 τους, στο peak των οικονομικών τους αναγκών.

      Διαγραφή
  4. 2 μηνιατικα και δεν μπορούν να ζήσουν ούτε αυτοί.... τελειώσαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στρατιωτικός με σύζυγο δασκάλα και 2 παιδιά. Και δεν τα βγάζουν πέρα. Μεγάλη ανακάλυψη βρε μπαγάσα. Δηλαδη ο στρατιωτικός του οποίου η σύζυγος δεν δουλεύει για σοβαρούς λόγους υγείας έχει ήδη θαφτεί. Να του κάνουμε το τρισαγιο και να το θυμομαστε το παλικάρι γιατί απλά δεν τα έβγαζε πέρα. Α και να μην ξεχάσω ότι τα παιδιά του πιθανόν να μην τα υιοθετήσει η βουλή γιατί θα μαζευτούν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:23:00, υπάρχουν πολλοί που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς ετσι ειναι........

      Και δεν το αναγνωρίζει κανενας......

      Διαγραφή
  6. Ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα! Κάπου έλεος με την υποκριτική αγάπη που δείχνουν προς τους Στρατιωτικούς και μετά τις εκλογές τους πετάνε σαν στημένη λεμονοκουπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:52:00, θα μείνεις πιστός σε αυτούς που σε αγαπούν πραγματικά, έτσι;

      Διαγραφή
  7. Κλαίω από συγκίνηση, τρέμουν και οι τρίχες από τα ... μου. Άραγε όλα αυτά τα είπε πριν η μετά που πετάχθηκε μέχρι τις Σπέτσες για το πάρτυ εντόπιου κοτζαμπάση μαουνιέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:53:00, σου έχουν μείνει τρίχες εκεί που λες ή τις μαδησες από το τράβηγμα;

      Διαγραφή
  8. ελάτε σιγά σιγά να αποκαλύπτεστε οι πριμοδότες του 41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πήγαινε να του δώσεις κανα 2ευρο γιατί από τις αγορές που έχει κάνει δεν βγαίνει το παιδί λέμε.

      Διαγραφή
    2. @ 07, 2024 9:15:00 Έλα μάστορα του 28 αυτή τη φορά, κάτι πορδές ξεστόμισες με τα 2ευρώ σου ως φοβερό αντίλογο και επιχείρημα να επιμείνουμε στο Κουλί και στον Αδενοϊό σου, περαστικά.

      Διαγραφή
  9. Οι μόνες κυβερνήσεις που δώσανε και προσέξαν το στράτευμα ήταν το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα να λαδώσει το έντερο των ενστόλων. Αν δεν ήταν αυτοί τώρα θα ψωμολήσαγαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και μας έφτιαξαν το συνταξιοδοτικο. Ανέκδοτα λες?

      Διαγραφή
    2. Είσασι τελείως άσχετος με το στράτευμα. Τα κουβαδάκια σου και αλλού.

      Διαγραφή
    3. Ενω τωρα κολυμπαμε στο χρυσάφι........

      Σαν τον Σκρουτζ Μακ Ντακ......


      ΥΓ.
      Μην ξεχάσεις να πιεις κανενα χωνευτικό για το "λαδωμενο" έντερο........

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Καλώς το @@@@@@ ... Σε έχει κάνει γιό γιό έτσι? Μέγας πόνος...

      Διαγραφή
  11. Βασει νομοσχεδιου του mizotakis ltd ,ειναι ο Μητσος και ο Τακης συζυγος 1 και συζυγος2 = 2 μισθα. .Αφησανε ολη την αλβανοπακιστανογυφτικη κομπανια να διαλυει τη χωρα ελευθερη και το μονο που τους ενδιαφερει αν θα παρουν αναδρομικα κι αν επανελθουν τα δωρα μονο σε αυτους ,και διαλυουν κομματα οπως τους καπνισει ,αγννοωντας εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες ψηφοφορους.Να ανοιξει επειγοντως η μπουμπουλινας ,δεν αντεχουμε αλλο τις μ@@@@@@ς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ''πνιγμενος'' απο τα μαλλια του πιανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πήγε ο Κασελ να παίξει μπάλα εκτός έδρας με τον έγκριτο δημοσιογράφο Χατζηνικολαου..., καλύτερα να πατούσε ξυπόλητος σε αγκάθια.
    Εσείς δε που υποστηρίζετε Κουλη να περιμένετε τον Δεκέμβρη που θα είναι παχιές οι μύγες να πάρετε τον μπουλαμά σας, τα 130€ ζεστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουτε ενα παραδειγμα της προκοπης δεν μπορεσε να βρει ο Μαυρογιαλουρος γκεη.Μακαρι να ειχαμε γυναικες καθηγητριες να εχουν καλυτερο μισθο απο τον δικο μας να καθονται τρεις μηνες τον χρονο να γλυτωνουμε και απο τα φροντιστηρια των παιδιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο το παραδειγμα του ειπαν να πει και ο χανος το'χαψε και πεταξε την μ@@@@@α του .Αντι να πει για Στρατιωτικο που η συζυγος του δεν δουλευει για χ,ψ λογους με 2 παιδια οτι εχει ξεπερασει το οριο της απελπισιας ,μου λεει γι αυτον που καθαριζει γυρω στα 2,500 χιλιαρικα .Ειναι σιγουρο οτι δεν θα του φτανουν αν εχει παρει στεγαστικο καμμια 200 αρα και Μ/Σ αυτοκινητο.Αντε μετα να ψηφισεις τον γονεα 1 να σε κυβερνησει .Ρε δεν βλεπω κανενα 'καλλιτεχνικο" βιντεο στο ιντερνετ να φτειαχτω κιολας ,παρα να παω να ψηφισω τετοιους .Το διδυμο της συμφορας οπως στην αμερικανικη ταινια ο ηλιθιος και ο πανηληθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο Κασσέλας είναι πιο χαζός και από τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά καλά... Μηδένα προ του τέλους κακάριζε... Θα εκπλαγεις με το αποτέλεσμα... Έρχεται π@@@@@ στο Κουλί που θα την φυσάει και δεν θα κρυώνει... Υπομονή

      Διαγραφή
  17. Αναρωτιούνται τώρα στη Ν.Δ γιατί στις Ευρωεκλογές έπεσε στο 28%. Όταν ο μόνος που ανέφερε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί από το 2012 μέχρι σήμερα είναι ο Κασσελάκης τι στιγμή που όλοι οι άλλοι την κάνουν μούγκα στην στρούγκα της υπερηφάνειας τους κατά τα άλλα για τις Ε.Δ τι να πεις. Απλά ο γάιδαρος του νεοφιλελεύθερου δεξιού Χότζα ψόφησε. Τον έσκασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα φίλε, δες τα πιο πάνω σχόλια απ' τα ξεμασέλωτα γεροντάκια, πιστά στο χρώμα και στον αετό κι ας έχουν μείνει με ένα πεντάευρω στις 15 του μήνα.

      Διαγραφή
  18. Ενας ορπμπαν μωρε δεν βρισκεται?Αν εχουμε ελλειψη ας φερουμε απ'έξω οπως φερνουμε διαιτητες για την μπαλλα.Εδω μονο πολιτικα λαμογια και ηλιθιοι κυκλοφορουν ,δεν υπαρχει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή