Και Ταξίαρχοι από ΣΣΕ-ΣΣΑΣ παραιτούνται – Δείτε την ΕΔΥΕΘΑ (ONOMATA)

Και Ταξίαρχοι από ΣΣΕ-ΣΣΑΣ παραιτούνται – Δείτε την ΕΔΥΕΘΑ (ONOMATA)

Σύμφωνα με την παρακάτω ΕΔΥΕΘΑ, αποστρατεύθηκαν, 4 Ταξίαρχοι (2 ΠΖ, 1 ΕΜ και 1 Ο), κατόπιν αποδοχής των αιτήσεων αποστρατείας τους από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με ημερομηνία διαγραφής την 31 Μαΐου 24.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζονται οι Παραιτήσεις νέων Αξιωματικών από ΣΣΕ-ΣΣΑΣ – Δείτε την ΕΔΥΕΘΑ (ONOMATA)

«Αποστρατείες Ανωτάτων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 997Α6-90Η ΕΔΥΕΘΑ: 77/2024

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

Θέτουμε, σε αποστρατεία με αίτησή τους, με τον βαθμό που φέρουν, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν.δ. 1400/1973 σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 3883/2010, και εγγράφουμε στα στελέχη της εφεδρείας, σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν.δ. 1400/1973, τους παρακάτω Αξιωματικούς Όπλων και Σωμάτων, των οποίων έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις αποστρατείας:...

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Μόνο που αυτοί τα έχουν φάει τα ψωμιά τους... Και καλό εφάπαξ θα πάρουν κ σύνταξη! Εμείς..... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διάβαζες να γίνεις και εσύ αξιωματικός...

      Διαγραφή
    2. 8:27:00 στο ελλαδισταν έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με κάτι άλλο. Μπήκατε στις ΕΔ με άλλη προοπτική,και αμέσως μετά τη σχολή "αποφασίζετε" οι γιατροί ότι δεν είναι αυτή η σωστή προοπτική, με ότι έχει πίσω του αυτό. Έρχεται ο κόσμος στα στρ.νοσοκομεία κ' δεν τον κάνετε καλά. Αν αυτό το θεωρείτε σωστό, τότε έχετε πρόβλημα κρίσεως κ' όχι καθεστωτικό ή άλλο.

      Διαγραφή
    3. 8:27:00, 12000 μόρια δεν το λες και πολύ διάβασμα

      Διαγραφή
    4. 8:27:00 Ανώτερος αξιωματικός είμαι και μετανιώνω την ώρα κ τη στιγμή... Δεν θα λυπηθώ τους τξχους και άνω που έφαγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια!

      Διαγραφή
    5. Πέμπτη, Απριλίου 04, 2024 8:20:00 μ.μ. Κριμα για τη νοοτροπία σας και τη γνώμη που έχετε για τους ανωτέρους σας. Αν είστε πράγματι ανώτερος αξκος παραιτηθείτε και διεκδικήστε ενα καλύτερο αύριο στον ιδιωτικό τομέα. Έχετε τα κότσια;

      Διαγραφή
  2. Ας φύγουν όλοι έτσι όπως καταντησε ο στρατός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από υπολοχαγοι έμεναν με προτεραιότητα σε όλες τις δομές του στρατού σοα κααυυ λέσχες στρ. Πρατήρια κλπ από ταγματαρχες είχαν και δωρεάν μετακινήσεις στα σπίτια τους με τα οχήματα της υπηρεσίας από συνταγματαρχες και πάνω τους κουβαλούσαν και τα ψώνια οι υφιστάμενοι και οι γυναίκες τους πηγαινοερχονταν με τα οχήματα αυτά. Καμία λύπη. Χωρια τι έχουν φάει κάποιοι ως διοικητές σε σχηματισμούς. Στο καλό και αυτοί και οι επόμενοι των ασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 04 12:43, εσύ είσαι ποιητής, δεν είσαι στέλεχος! Ούτε έκθεση στη γ΄ λυκείου! Πέρνα αύριο, πρωί-πρωί, από τον διοικητή σου για παραπεμπτικό στον ΕΙΔΙΚΟ του πλησιέστερου στρατιωτικού νοσοκομείου, αλλιώς δεν (ΑΡΝ) υπάρχει σωτηρία!

      Διαγραφή
    2. 4:48:00, τα επιχειρήματά σου είναι πολύ πειστικά

      Διαγραφή
    3. 4:08:00 εσύ να πιεις το ξιδακι σου τζάμπα από τα μαγειρεία, όπως ξέρεις άλλωστε να κάνεις τόσα χρόνια!

      Διαγραφή
    4. Πέμπτη, Απριλίου 04, 2024 12:43:00 μ.μ. Δεν περιμένουμε κάτι άλλο απο ανθρώπους που επειδή δεν διάβασαν ποτέ τους και δεν είναι ικανοί να διοικήσουν ούτε ομάδα ξέρουν μόνο να λοιδωρούν όσους προέρχονται απο τη ΣΣΕ και τη ΣΜΥ.

      Διαγραφή
  4. 4:08 μην θίγεσαι είναι γνωστά σε όλους αυτά. Λίγοι είναι οι σωστοί από το σιναφι σου. Μόλις καθίσετε στην καρέκλα του διοικητή τρελαίνεστε. Χαλαρώστε τον κόσμο δεν είναι υπηρέτες σας ούτε το μαγαζί είναι δικό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 05 2:31, μάλλον κάποιοι άλλοι τρελαίνονται όταν εμείς καθόμαστε στην καρέκλα του διοικητή, επειδή είναι απείθαρχοι, κομπλεξικοί και κοιτάνε να περνάει η ώρα να φτάσει 14:00 ούτε καν 14:30 που λήγει το ΠΩΥΕ! Για αυτό και διέτασσα προσκλητήρια στις 14:25 και χοροπηδούσαν σαν τα ποντίκια!!!

      Διαγραφή
  5. 11:34 η παροιμία του θυμόσοφου λαού λέει και όνος να μπει στην Ευελπίδων θα βγει ταξίαρχος. Δυστυχώς αρκετοί είναι, ειδικά μόλις μπει το δεύτερο χρυσό αστέρι και μετά. Επισης είναι γνωστό ότι τα ψυχομετρικα τεστ πριν την ανάληψη της διοίκησης από κάποιον, είναι της πλάκας. Ψυχακιας τρελός καλός κακός κυκλοθυμικος κομπλεξικός ότι και να είσαι, σου δίνουν διοίκηση με κλειστά τα μάτια και αφήνουν τους υφιστάμενους στο έλεος του Θεού. Στις 10 ανακοπες καρδιάς , για τις μισές σίγουρα κάποιος ανώτερος/ ανώτατος γαλαζοαιματος εχει '' βοηθήσει '' ώστε κάποιο στέλεχος να εκδημησει πρόωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 05 6:39, μπράβο ρε ατελείωτε θυμόσοφε λαέ, με τις παροιμίες σου! Είχα τελικά πολλούς συμμαθητές όνους, να πω την αλήθεια, κάτι είχα καταλάβει! Και αυτά τα ψυχομετρικά copy paste όλα! Αιδώς!!!

      Διαγραφή
  6. Προς τι η δημοσίευση??? Οι Ταξχοι οποιουδήποτε όπλου-σώματος,έχουν φτιαχτεί οικονομικά,χώρια του οτι τα μερισματά του ως απόστρατοι θα είναι υψηλά.Ίσα ισα,καλά κάνει και φευγει να ξεβρωμίζει λίγο ο τόπος απ' τα αποτελέσματα της φάμπρικας ανωτάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 07 6:28, να γίνεις και εσύ ταξίαρχος και, όταν φύγεις, θα πάρουμε και εμείς τη μάνικα να ξεβρωμίσει ο τόπος, όπως λες για τους άλλους! Γεμίσαμε αβδηρίτες!

      Διαγραφή
  7. Έχασε η βενετιά βελόνι.Τις παραιτήσεις των "μικρών" πρέπει να κόψουμε,από Ανθλγό και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή