Τελετές Παράδοσης-Παραλαβής ΑΔΙΣΠΟ και ΣΣΑΣ – Ποιοι είναι οι νέοι Διοικητές (ΦΩΤΟ)

Τελετές Παράδοσης-Παραλαβής ΑΔΙΣΠΟ και ΣΣΑΣ – Ποιοι είναι οι νέοι Διοικητές (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Χρήστου Σασιάκου ΠΝ, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητού της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) από τον Υποπτέραρχο (Ι) Αλέξανδρο Κεφαλά στον Υποπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρβαλή, και Διοικητού της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), από τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Αθανασόπουλο στον Υποστράτηγο (ΥΙ) Γεώργιο Γκούβα.

Οι τελετές έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της ΑΔΙΣΠΟ στο Στρατόπεδο «ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», και της ΣΣΑΣ στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΚΑ ΦΩΚΑ» αντίστοιχα, και σε αυτές παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και διατελέσαντες διοικητές των Σχολών και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. Τελικά οι γιατροί μετά από πολλά χρόνια και πολύ γκρίνια ξαναπήραν τον Διοικητή ΣΣΑΣ. Καλά λένε ότι η ΣΣΑΣ διοικεί τις ΕΔ με τους ΝΟΜ, Οικονομικούς και ΥΙ. Τώρα θα πάρουν και τους πληροφορικάριους και ποιος τους πιάνει. Ο επόμενος ΑΓΕΕΘΑ από την ΣΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, δεν είναι σαν κι εσένα με ΠΟΛΛΉ μόρφωση

      Διαγραφή
    2. Οι απόφοιτοι ΣΣΑΣ ,και ειδικότερα οι γιατροί, καλό είναι να κάνουν αυτό για το οποίο τάχθηκαν στις ΕΔ, δλδή την παροχή υγείας στο νοσοκομείο των κλάδων τους,παρά την παραφιλολογία και τις επισκέψεις στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

      Διαγραφή
    3. όταν θα ψάχνεις απόφοιτο της ΣΣΑΣ στο στράτευμα τότε να δω τι θα κάνεις.. Οι παραιτήσεις πηγαίνουν σύννεφο.. Οι απολαβές στον ιδιωτικό τομέα πλέον είναι καλύτερες από τις ΕΔ.. Δες πόσοι γιατροί και οικονομικοί παραιτήθηκαν το 2023 και κοίτα πόσοι νέοι βγήκαν από τη ΣΣΑΣ φέτος.. Χαμός.. Μας βλέπω outsourcing σε λογιστήρια και ευαγγελισμό..

      Διαγραφή
  2. Και γιατρός και υπέρβαρος και αιωνόβιος ανώτατος. Είπαμε στις παραγωγικές σχολές ο διοικητής δίνει το παράδειγμα, ξεκινώντας από την εμφάνιση και το παράστημα! Τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανώτατοι κοτσονάτοι...

      Διαγραφή
  3. Τελικά οι γιατροί είναι στα κανονικά κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σπουδάζουν τζάμπα και μετά παραιτούνται πριν την ώρα τους, σε αυτούς να τους αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (για να βλέπουμε αποφοίτους της ΣΣΑΣ στο στράτευμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τζάμπα ρε φίλε;

      Διαγραφή
    2. Το τζάμπα πέθανε!! Πως ακριβώς σπουδάζουν τζάμπα??? Έχουν τα ίδια έξοδα με τους υπόλοιπους φοιτητές!! Οι βάσεις είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες πολιτικές (ιατρικού, οικονομικού, νομικής κλπ) αν και έχουν πτωτικοί πορεία ακριβώς γιατί δεν υπάρχει ζήτηση (λιγόστεψαν οι θέσεις και διατηρείται κάπως ψηλά).. Άρα ο οποιοσδήποτε περνούσε σε αντίστοιχες πολιτικές!! Αν παραιτηθεί κάποιος πριν την συμπλήρωση των υποχρεωτικών ετών πληρώνει και πληρώνει χοντρά.. Βρες μου λίγο το τζάμπα.. Και όπως λέει και ο άλλος παραπάνω σε λίγο θα τους ψάχνεις με το τουφέκι.. Θα παρακαλάμε στον ευαγγελισμό για γιατρό και θα τρέχουμε απευθείας στο υπουργείο οικονομικών για τα οικονομικά μας... Ή θα έχεις πολίτες (άρα ποιον θα στείλεις αντιπροσωπία)..

      Διαγραφή
    3. 8:59:00 μ.μ στην ιστοσελίδα της σχολής σου το γράφει ξεκάθαρα: <>. Το αν επιλέγει κάποιος σπουδαστής να μείνει έξω με δικά του έξοδα,δε φταίει άλλος γι'αυτό.

      Διαγραφή

    4. Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2024 11:55:00 μ.μ. Και που θα κοιμουνται απο Παρασκευη μεσημερι μεχρι Κυριακη βραδυ που ειναι εξοδουχοι? Στα παγκακια? Που θα αλλαζουν? Στα παρκα? ΑΠΑΝΤΕΣ οι σπουδαστες ολων των στρ. σχολων νοικιαζουν σπιτια εξω αναγκαστικα, εδω και δεκαετιες. Αλλα οι βαλκανιοι φυλαρχοι που σχολιαζουν στο διαδικτυο ζουν σε ενα δικο τους παραλληλο συμπαν και εχουν αποψαρα για θεματα για τα οποια δεν εχουν ιδεα... Αντι να ασχοληθειτε με τους εκατονταδες λογους απαξιωσης τις ΕΔ, ασχολειστε σαν τις γριες κουτσομπολες με τα νεα παιδια που διακρινονται. Get a life.

      Διαγραφή
    5. Γιατι οι λοιποι ιδιωτες φοιτητες της Ιατρικης σχολης του ΑΠΘ , πληρωνουν διδακτρα ?

      Αν με τη λεξη τσαμπα εννοεις το συσσιτιο που τους παρεχει η σχολη, δωρεαν σιτιση και στεγη (ή και με συμβολικο αντιτιμο) παρεχει κι η φοιτητικη λεσχη του πανεπιστημιου στους ιδιωτες φοιτητες.....

      Οι σπουδαστες της ΣΣΑΣ συμμετεχουν στη φυλαξη του στρατοπεδου τους, καθως και σε αλλες υπηρεσιες αναγκαιες για την ευρυθμη λειτουργια της σχολης...

      Ο χρονος και οι δυναμεις που αφιερωνει ενας σπουδαστης οιασδηποτε στρ. σχολης για την εκπληρωση των σταρτιωτικων του υποχρεωσεων, ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ τα εξοδα τα οποια κανει η σχολη για την καθημερινη λειτουργια της.....

      ΔΕΗ , νερο , τηλεφωνο , μισθους υπαλληλων κοκ πληρωνουν και τα αλλα ΑΕΙ της Ελλαδας, δεν ζητησαν απο τους φοιτητες να συμμετεχουν στα εξοδα.....

      Μας αρεσει , δε μας αρεσει , η δημοσια παιδεια στη χωρα μας ειναι δωρεαν......

      Διαγραφή
    6. 1:22:00 σε μείνουν μέσα,δεν τους έδιωξε κανείς. Αλλά,οι ίδιοι τι επιδιώκουν να μένουν έξω. Βλέπεις, μπήκαν με το σκεπτικό ότι θα είναι η χάϊ σοσάϊτυ του στρατού και τους έρχεται βαρύ το να ακολουθήσουν όλον τον ΠΩΥΕ.

      Διαγραφή

    7. Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024 10:02:00 π.μ Ασε ρε εξυπνακηδες που μαθατε και το ΠΩΥΕ... Παει το ξυσιμο μπαλα στον μισο ΕΣ και το προβλημα σας ειναι η ΣΣΑΣ... Αιντε να κανετε καμια μουφα "Ασκηση-Ασκηση-Ασκηση" και να διορθωσετε καμια στοιχιση σε κανα αχρηστο χαρτι και αφηστε τους κανονικους εργαζομενους. Σας μαθαμε πια δεν κοροιδευετε κανεναν πλεον. Μουφες.

      Διαγραφή
    8. @28 4:46, σε ποιον γαλαξία ζεις; Φαίνεται από την πρώτη γραμμή του σχολίου σου ότι δεν έχεις περάσει τον Σπερχειό ποταμό, και πολύ λέω!

      Διαγραφή
    9. Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024 10:02:00 π.μ. Δηλαδή στις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές μένουν μέσα και δεν νοικιάζουν έξω?? Στις υπόλοιπες σχολές δεν τους παρέχεται τροφή και στέγη?? Στο πανεπιστήμιο οι φοιτητές δεν έχουν φοιτητικές λέσχες και εστίες για φαγητό και στέγη?? Οι σπουδαστές ακολουθούν τον ΠΩΥΕ κανονικά.. Αλλά επειδή σε κόφτω εξυπνάκια χιωτοφάνταρο, φαντάζομαι στη μονάδα σου ακολουθείς κανονικά τον ΠΩΥΕ έτσι?? Χαχαχα,,, για κλάματα είστε ορισμένοι.. Γι' αυτό έχουν τις ΕΔ για όλες τις "δουλειές"..

      Διαγραφή
    10. Ο πωυε προβλέπει συγκεκριμένες στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση, όπως και εξόδους και άδειες.. Απλά είπες αν πετάξεις την ατάκα σου.. Άνοιξε κάνα βιβλίο και ξεστραβώσου.. Α και που είσαι.. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς γιατρό (χτύπα ξύλο, δεν σου το εύχομαι), ακριβώς αυτά να πεις, ή όταν ψάχνεις οικονομικό και παρακαλάς να πληρωθείς εκείνη τη μούφα άσκηση..

      Διαγραφή
    11. Γι' αυτούς που γράψανε για τον ΠΩΥΕ,να ξέρουν ότι ο καθένας έχει τη δουλειά του όπως του έχει ανατεθεί. Αν για παράδειγμα,οι γιατροί δε κάνουν αυτό για το οποίο υπάρχουν, τότε τι νόημα έχει το να βγάζουν γλώσσ?!! Ας έρθουν κι αυτοί πάνω απ'τη Καβάλα τουλάχιστον,και μετά ας βγάλουν λόγο.

      Διαγραφή

    12. Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024 7:13:00 μ.μ. Αφου ξερεις τον Σπερχειο ειμαστε σε καλο δρομο. Αυριο θα περασουμε στα πιο συνθετα.

      Διαγραφή

    13. Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024 8:04:00 μ.μ. Ναι ρε παιδιά, οτι πείτε, θα μεταφέρουμε τα 3-4ο βάθμια νοσοκομεία Βάσης, τις αποθήκες Βάσης και τις λοιπές κύριες εγκαταστάσεις Βάσης του ΥΓ στη Ζώνη Επιχειρήσεων. Μη σου πω θα τα βάλουμε και πάνω στο ΠΟΤ... Δεν ξέρετε οτι ο κύριος φόρτος εργασίας στα Σώματα είναι στην περιοχή Βασης και οχι στις Προκεχωρημένες Ζώνες? Γιατί περιφέρετε την άγνοια σας στο Διαδίκτυο? Δεν καταλαβαίνετε οτι εκτίθεστε?

      Διαγραφή
    14. @ 28 9:07, εσένα ο Σπερχειός σε έτσουξε και όχι οι αρλούμπες που λέει ο εν λόγω κύριος για το ξύσιμο που πέφτει στο στράτευμα! Γουστάρεις τον μηδενισμό από τον καναπέ σου, ίδια φάρα είσαι! Προφανώς σε θίγει και εσένα η μη διέλευση του Σπερχειού, με κατεύθυνση βόρεια. Όπως αντίθετα συμβαίνει με τους συναδέλφους των Όπλων, με την οικοσκευή τους σε ένα παλιοφορτηγό και το ταλαίπωριο ΙΧ τους να ακολουθεί, πλήρες στολών και πολιτικών ρούχων μέχρι τον καθρέφτη! Δεν τα έζησες αυτά και πολλά άλλα.

      Διαγραφή

    15. Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024 4:24:00 μ.μ. Οταν κρινετε τους αλλους γραφοντας ασυναρτησιες που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, θα λαβετε αναλογες απαντησεις. Οταν μας θιγουν εμας, μας τσουζει, οταν γραφουμε ανοησιες για πραγματα που αγνοουμε ειναι ολα καλα, ε...? Οπως κρινετε με γενικευσεις και στερεοτυπα, ετσι θα κριθειτε κι εσεις... Deal with it.

      Διαγραφή
  5. Στους περισσοτερους ουτε που περναει απο το μυαλο οτι υπηρετουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Εχουν τοσο ταυτιστει και συμβιβαστει με τη φτωχεια τους που μονο ονειρευονται. Καπου καπου τους ξυπνανε οι αναδρομικες σφαλιαρες αλλα παλι τις γιουργιες στον νταβα οραματιζονται. Μονο που οι νταβαδες κανουν το κουμαντο στις τσεπες. Και οι βλακες στα οραματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σέβομαι απόλυτα το επάγγελμα του Στρατιωτικού αλλά και αυτών με την Ιατρική Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση διότι είναι η κορυφή και η κορωνίδα των επαγγελμάτων κατ εμέ σέβομαι απόλυτα τους Ιατρούς στην πλειοψηφία των για τους κόπους που έριξαν τα παντελόνια που έτριψαν και τις ώρες στα εργαστήρια αλλά πρέπει να υπηρετούν πρώτα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως και η αποστολή των δεν πρέπει να μπαίνουμε σε στείρες αντιπαραθεσεις το θεωρώ λάθος καθότι δεν οδηγεί πουθενά έχετε μια αποστολή και μόνο ο γιατρός είναι ο σωτήρας μας και ο φύλακας άγγελος όπως και οι υπόλοιποι έχουμε ο καθένας την αποστολή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τζάμπα είναι οι μετεκπαιδεύσεις ανά τον κόσμο, το τζάμπα είναι έστω και το πενιχρό ευρώ που τους δίνεται από την πρώτη μέρα, το τζάμπα είναι η στέγη, το τζάμπα είναι η εξασφαλισμένη εργασία από την πρώτη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο θα κρατήσει αυτό νομίζετε; Μέχρι να τοποθετηθεί Δκτης στη. ΣΣΑΣ γιατρός με ιατρείο στην Αθήνα... Σιγά μην πάει... Άσε που και το νυν χλωμό το βλέπω να κάθεται για πολύ. Καλή η διοίκηση αλλά πιο καλό το ιατρείο το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή