Ομιλία Α/ΓΕΣ στους Νεοκαταταγέντες ΕΠΟΠ στο ΚΕΤΘ (ΦΩΤΟ)

Ομιλία Α/ΓΕΣ στους Νεοκαταταγέντες ΕΠΟΠ στο ΚΕΤΘ (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής, όπου και πραγματοποίησε ομιλία στους νεοκαταταγέντες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ), οι οποίοι την παρούσα περίοδο εκπαιδεύονται στο ΚΕΤΘ.

Κατά την ομιλία του, ο Αρχηγός τόνισε ότι απώτερος σκοπός της διεξαγόμενης εκπαίδευσης είναι η ομαλή ένταξή τους στο επιχειρησιακό δυναμικό των Μονάδων και η επιτυχής αξιοποίησή τους σύμφωνα με την ειδικότητά τους. Επίσης, τους προέτρεψε να επιδοθούν με ζήλο και αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των γνώσεων τους, ενώ τους επισήμανε ότι το υψηλό φρόνημα, η άψογη εμφάνιση, το στρατιωτικό πνεύμα, οι γνώσεις και οι δεξιότητες συνιστούν την εικόνα του  ιδανικού επαγγελματία οπλίτη. Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι σε αυτήν την προσπάθειά τους, αρωγός θα είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού που θα προσδώσει σταθερότητα και σιγουριά στη μετέπειτα πορεία τους.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

 1. Τους ειπες οτι θα τους ξεχασουν σε κανενα νησι ή καμια ραχουλα για 800 €;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "σταθερότητα και σιγουριά" στους προηγούμενους που ακόμη ψάχνουν αν θα λάβουν σύνταξη ή όχι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ντροπή να περνούν κόσμο και να μην έχουν φέρει λύση για το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ '74

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ολοι τους μπήκαν γιατί ξέρουν ότι στα 50 τους θα είναι στα σπίτια τους με τη σύνταξη που τους αναλογεί στα χρόνια που δούλεψαν . Εποπ στα 50 σου χρόνια είσαι συνταξιούχος! Καμιά κυβέρνηση δε πέταξε ποτέ κανένα ένστολο στο δρόμο χωρίς να του δώσει έστω και κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή