Νίκος Δένδιας: Σπάνια τους βλέπουμε μαζί – Αυτή είναι η κομψή σύζυγός του Δάφνη Λάλα (ΦΩΤΟ)

Νίκος Δένδιας: Σπάνια τους βλέπουμε μαζί – Αυτή είναι η κομψή σύζυγός του Δάφνη Λάλα (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Δένδιας γνώρισε την σύζυγό του Δάφνη Λάλα, τον χειμώνα του 1999 στην Κέρκυρα, από όπου και κατάγεται. Η ίδια βρισκόταν στο νησί, από όπου κατάγεται και η μητέρα της, καθώς τότε είχε ανοίξει δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο. Μόλις γνωρίστηκαν, λοιπόν, ενώ και οι δύο είχαν βγει από σοβαρές σχέσεις, κατάλαβαν πως ήταν καρμικό και από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ τους.

Παρόλα αυτά, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, αφού ο Υπουργός προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του (δείτε εδώ την περιπέτεια της υγείας που πέρασε). Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr όμως, τους εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και τους "τσάκωσε" τη στιγμή που περπατούσαν και συζητούσαν μεταξύ τους, ο ένας δίπλα στον άλλο. Εκείνη, πάντα κομψή, φορούσε μπεζ παντελόνι με μαύρη μπλούζα και ζώνη στη μέση, ενώ εκείνος ήταν πιο σπορ, με πουκάμισο μεν, αλλά και καπέλο στο κεφάλι δε.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση του Νίκου Δένδια με τη σύζυγό του, Δάφνη Λάλα

Κλικ για μεγέθυνση:

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Espresso» και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου ο Υπουργός είχε εξομολογηθεί για εκείνη: «Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Δάφνη. Είχα και έναν προηγούμενο γάμο με μια συνάδελφο, η οποία μετά έγινε συμβολαιογράφος, και ο οποίος έγινε στο πλαίσιο «έχουμε το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι μας». Η δεύτερη γυναίκα μου έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Τη γνώρισα ως πελάτισσα στο δικηγορικό γραφείο μου, σε υπόθεση δικού της διαζυγίου», προσθέτοντας:

«Είναι πολύ αστείο το τι ξεχώρισα σε αυτήν. Τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της. Ενώ είχαμε κατασχέσει όλη την περιουσία του (υπάρχει η γνωστή αξίωση στα αποκτήματα στις διαδικασίες διαζυγίου) και ενώ δικαστικά καταλήξαμε μια χαρά, εκείνη του τα έδωσε όλα πίσω, ακόμη και το αυτοκίνητο. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν εκτελέστηκε ποτέ. Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα. Η υπομονή της Δάφνης απέναντι στις ιδιαιτερότητες της πολιτικής είναι αυτό που εκτιμώ σε εκείνη. Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ εκείνη ακριβώς το αντίθετο».

ΠΗΓΗ: Στέλλα Μούτσιου-youweekly.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Έλα κε διευθυντά, το ρίξαμε και στο κουτσομπολιό τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ, ότι πείτε! Καλή χρονιά 😴

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις ανεπίσημες εντολές και μη, των μεγάλων πολιτικών και ανωτάτων, πότε θα τις δείξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή