ΕΑΑΣ: Πρόσφατες Συσκέψεις-Συναντήσεις με ΥΕΘΑ-ΥΦ.ΟΙΚ.-Πρώην Προέδρους ΜΤΣ – Τι συζητήθηκε – Τι δεσμεύσεις δόθηκαν

ΕΑΑΣ: Πρόσφατες Συσκέψεις-Συναντήσεις με ΥΕΘΑ-ΥΦ.ΟΙΚ.-Πρώην Προέδρους ΜΤΣ – Τι συζητήθηκε – Τι δεσμεύσεις δόθηκαν

Δείτε παρακάτω τις πρόσφατες συσκέψεις και συναντήσεις της ΕΑΑΣ κατά χρονολογική σειρά:

1. ΣΥΣΚΕΨΗ Ε.Α.Α.Σ. ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (Μ.Τ.Σ.)

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, με πρόσκληση της Ε.Α.Α.Σ., πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της, όπως επίσης και οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ.), Αντγος ε.α. Μυτιληνάκης Αντώνιος, Αντγος ε.α. Σιδηρόπουλος Μιχαήλ και Ταξχος ε.α. Κουτσογιαννόπουλος Χρήστος.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συναδελφικότητας και συνεργασίας και όλοι συνεφώνησαν εκ προοιμίου να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ένωση για την επίλυση χρονιζόντων θεμάτων, με την δημιουργία ενός αρραγούς μετώπου.

Αποφασίστηκε η θέσπιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η συνάντηση της Ε.Α.Α.Σ. με πρώην Προέδρους του Μ.Τ.Σ. για ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την Ένωση και ανταλλαγή απόψεων.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΑΑΣ: Συνάντηση πρώην Προέδρων ΕΑΑΣ για επίλυση χρονιζόντων θεμάτων–Τι αποφασίσθηκε (ΦΩΤΟ)

2. Έκτακτη συνάντηση ενημέρωσης με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεοχάρη

Την Πέμπτη 26 Οκτ 2023 πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνάντηση ενημέρωσης με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεοχάρη.

Η συνάντηση είχε καθοριστεί για μεταγενέστερο χρόνο άλλα λόγω προγράμματος του κ. Υπουργού επισπεύστηκε με δική του πρωτοβουλία.

Η ενημέρωση περιέλαβε πάγια και διαρκή αιτήματα της Ενώσεως όπως η ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων, η αναστολή εφαρμογής της ψηφισθείσας ΚΥΑ για το ΒΟΕΑ αλλά και άλλα λιγότερο ουσιώδη.

Ο κ. Υφυπουργός καίτοι αναρμόδιος για παρέμβαση στην «καρδιά» του προβλήματος συμφώνησε στο δίκαιο των αιτημάτων μας δεσμευόμενος να τα υποστηρίξει όπου και όποτε χρειαστεί.

Κλικ για μεγέθυνση:

3. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Ε.Α.Α.Σ., Ε.Α.Α.Α. και Ε.Α.Α.Ν. με ΥΕΘΑ κ. ΔΕΝΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ

Σήμερα την 31η Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, των Προέδρων, της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγου ε.α. κ. Ιωάννη Δεβούρου, του Προέδρου της Ε.Α.Α.Ν. Ανχου (ΠΝ) κ. Θεοδώρου Γερούκη και του Προέδρου της Ε.Α.Α.Α. Απτχου ε.α. (Ι) κ. Κωνσταντίνου Τζαβέλλα με τον ΥΕΘΑ κ. Νικόλαο Δένδια.

Η επίσκεψη είχε χαρακτήρα γνωριμίας και ακροθιγώς εθίγησαν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το σύνολο των μελών της Ε.Α.Α.Σ.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύθηκε για τον καθορισμό περιοδικών συναντήσεων, με συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων, ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησης τους ανάλογα με τις προτάσεις που θα κατατεθούν.

Η Ε.Α.Α.Σ. επιμένει στην κατά μόνας συνάντηση με τον κ. Υπουργό επειδή ακριβώς θεωρεί ότι τα θέματά της πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και επιμέλειας.

Η εκστρατεία ενημέρωσης των ταγών της Πολιτείας συνεχίζεται μέχρι την ευόδωση του τελικού στόχου που είναι η αποκατάσταση των αδικιών που τόσα χρόνια υφίστανται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς ε.ε και ε.α.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Πόση σοφία συγκεντρωμένη σε ένα τραπέζι? Θα λυθούν όλα τα προβλήματα του ΜΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παροιμία λέει: «Όσοι δεν σκέφτονται, συσκέπτονται». Κοινώς, τα ίδια Παντελή μου,τα ίδια Παντελάκη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή