Ομιλία ΥΦΕΘΑ στους σπουδαστές της ΣΣΕ (ΦΩΤΟ)

Ομιλία ΥΦΕΘΑ στους σπουδαστές της ΣΣΕ (ΦΩΤΟ)

Ομιλία ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη στους σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε χτες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη, τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος και απηύθυνε ομιλία στους Ευέλπιδες και στο ακαδημαϊκό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από το έργο των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Παράλληλα, ανακοίνωσε μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήδη υλοποιεί προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της εκπαιδευτικής πολιτικής των Ένοπλων Δυνάμεων. Τόνισε δε, πως χρέος της πολιτείας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο της Σχολής Ευελπίδων όπως και των άλλων δύο παραγωγικών Σχολών, προκειμένου να ανταποκριθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην αποστολή τους.

Μετά το πέρας της ομιλίας επισκέφτηκε χώρους της Σχολής Ευελπίδων ενώ πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική δραστηριότητα που αφορούσε βολές στο πεδίο βολής της Σχολής. Αμέσως μετά ο κ. Κεφαλογιάννης συνεχάρη την ομάδα των Ευέλπιδων, γυναικών και ανδρών, που συμμετείχαν και συνομίλησε μαζί τους.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

 1. Το πρόβλημα δεν είναι η ΣΣΕ και οι άλλες σχολές αλλά η απαξίωση του αξιωματικού από την πολιτεία. Έτσι σε λίγο θα παλεύει η ΣΣΕ για τη βάση του 10! Ο υφυπουργός είναι πλουσιογόνος που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχετε δίκιο. Και όλοι όσοι τον ακούν στη φωτό σκέφτονται άλλος ένας που ήρθε να μας πει μπλα μπλα μπλα...
   Στο τέλος όμως δεν φτάνουν τα χρυσά κουμπιά,τα λοφία και τα σπαθάκια, πρέπει να υπάρχει οικονομική καί κοινωνική ανταπόδοση. Οι νέοι δεν θαμπώνονται πια από ιστορίες από την εποχή του Καποδίστρια...

   Διαγραφή
  2. Αν δεν υπήρχε η ελάχιστη βάση εισαγωγής, θα την είχε χάσει τη βάση του 10

   Διαγραφή
 2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΚΟΣ ΣΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΞΚΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΞΚΟΣ ΣΣΕ ΜΕ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΞΚΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή