Όλοι οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ με καταληκτικό βαθμό Σχη-Πχου-Σμχου ΧΩΡΙΣ πτυχίο ΑΕΙ–Ποιοι οι Χρόνοι Προαγωγής–Τι προτείνεται σε ΥΕΘΑ

Όλοι οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ με καταληκτικό βαθμό Σχη-Πχου-Σμχου ΧΩΡΙΣ πτυχίο ΑΕΙ–Ποιοι οι Χρόνοι Προαγωγής–Τι προτείνεται σε ΥΕΘΑ

Κύριε ΥΕΘΑ, ιδού η πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ που δικαιώνει τις τάξεις 96-97 και εντεύθεν! Η επίλυση του χρόνιου αιτήματος στα χέρια σας!

Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ-ΥΦΕΘΑ που αφορά την Ρύθμιση Θεμάτων Κρίσεων και Προαγωγών Αξιωματικών εξ Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) του Ν.3883/2010 και προτείνει τα παρακάτω:

Κλικ για μεγέθυνση:

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

42 Σχόλια

  1. Να φύγουμε στα 30!!!! θέλουμε εμείς οι απόφοιτοι ΣΜΥ,να μπορέσουμε να κάνουμε 2η δουλειά αφού σαν ενεργεία μας το απαγορεύεται. (Ο μοναδικός κλάδος που απαγορεύεται).
    Πως θα σπουδάσουν τα παιδιά μας??? Αφού καλά καλά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα ούτε εβδομάδα .Πως θα συντήρησουμε 2 και 3 σπίτια αφού μας έχετε σε καθεστώς μεταθέσεων μέχρι τέλους?Οι βαθμοί δεν τρώγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ ζητάνε την αυτονόητη προαγωγή στο βαθμό του Τχη στα 30 χρόνια υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά φίλε....εδώ οι σχές των σσε παίρνουν στα 39 χρόνια 2.200€ περίπου....πληρωτεο...και χωρίς υπηρεσίες και όπου πάνε μπαίνουν ΣΟΑ.... καθαρά χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να σας κάνουμε και στρατηγούς?

      Διαγραφή
    2. Προς 7:28:00, εσείς ποιοί είστε που θα" μας κάνετε";

      Διαγραφή
    3. 7:28 γαλαζοαιματος είσαι? Εδώ δεν είναι μονάδα να διατάζεις.
      Λέμε τις απόψεις μας, πες και την δική σου κ να θυμάσαι όλα προσωρινά είναι αν είσαι εν ενέργεια, θα έρθει ο καιρός που θα μπαίνεις στην σειρά και συ σαν όλους εμάς και θα σταματήσουν οι δόξες και τα αγήματα. Ένας απλός συνταξιούχος θα είσαι. Τίποτα παραπάνω. Χαλάρωσε.

      Διαγραφή
  4. Αυτό δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Πιο πιθανό είναι να αυξήσουν τα χρόνια παραμονής στους βαθμούς των κατωτερων Αξκων και να μας ξεπροβοδησουν με τη νεκροφόρα απ το στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι επικροτώ και ότι συμφωνώ με την πρόταση των συναδέλφων, ότι επιβάλλεται να δωθεί επιτέλους μία οριστική λύση στην σταδιοδρομική εξέλιξη των αποφοίτων Α.Σ.Σ.Υ. χωρίς άλλες νομικές διαδικασίες και ταλαιπωρίες ώστε να αποδωθεί δικαιοσύνη και διαφάνεια.
    Η μοναδική παρατήρηση που έχω και αφορά την παράγραφο 6 όπου και παραθέτω στο τέλος είναι στην εμμονή που υπάρχει από πλευράς των συναδέλφων μου προς τους αποφοίτους Α.Ε.Ι. και στον καταληκτικό βαθμό του Σχη.Να συμφωνήσω ότι το αίτημα για καταληκτικό βαθμό και για μη αποφοίτους Α.Ε.Ι. να είναι όπως ισχύει έως σήμερα δηλαδή Σχης, αλλά θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη μέριμνα για εμάς τους αποφοίτους Α.Ε.Ι είτε βαθμολογική είτε οικονομική δηλαδή να ανέβουμε μισθολογικό κλιμάκιο.
    Τέλος να επισημάνω ότι αρκετοί συνάδελφοι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. δώσαμε κατατακτήριες εξετάσεις στα τμήματα τα οποία σπουδάσαμε, μετά την αποφοίτησή από τα Α.Σ.Σ.Υ. πράγμα το οποίο σκοπίμως (;;) δεν αναφέρεται στην παρούσα πρόταση....Μην γράφοντας κάτι τέτοιο αφήνεται να αιωρείται μια αίσθηση παρανομίας και αδικίας προς τα υπόλοιπα Στελέχη πράγμα που δεν ισχύει, διότι εγώ είμαι απόφοιτος της Σ.Μ.Υ και έπειτα από 2 έτη μετά την αποφοίτησή από την Σ.Μ.Υ απευθύνθηκα στην Γραμματεία του τμήματος που τελικά και αποφοίτησα και μου κοινοποήθηκε, ότι μπορώ να σπουδάσω στην σχολή Α.Ε.Ι. της επιλογής μου ως απόφοιτος της Σ.Μ.Υ. που θεωρείτε αντίστοιχη σχολή των πρώην Κ.Α.Τ.Ε.Ε ως διετούς κύκλου φοίτησης και κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων όπου και πέρασα 4ος από τους 65 υποψηφίους....

    6.Έτσι διαφαίνεται ως οξύμωρο και αντιφατικό ότι ενώ απαιτείται οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ για να έχουν τον καταληκτικό βαθμό του Συνταγματάρχη:

    α. Σύμφωνα με την Εγκύκλιο Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, με την κατάταξη τους στις ΑΣΣΥ υποβάλλουν υποχρεωτικά Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, όπως ορίζεται στα δικαιολογητικά επιτυχόντων που προσκομίζονται στη Σχολή την ημέρα κατατάξεως.
    . Σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 2 του Ν.1771/1988 (ΦΕΚ Α΄ 71/19-04-1988):

    «9. Φοιτητές ή σπουδαστές σχολών ή τμημάτων σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ημεδαπής, που μετά από συμμετοχή τους σε γενικές εξετάσεις εισάγονται σε άλλη σχολή ή τμήμα σχολής, δεν μπορούν να εγγραφούν στη νέα σχολή ή τμήμα εάν προηγουμένως δε διαγραφούν με αίτηση τους από τη σχολή ή το τμήμα όπου ήδη είναι γραμμένοι. Σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή στη νέα σχολή ή τμήμα είναι άκυρη. Η διαγραφή τους από τη σχολή ή το τμήμα στο οποίο ανήκαν διαπιστώνεται με βεβαίωση της σχολής ή του τμήματος αυτού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με δεδομένο ότι οι απόφοιτοι ασει κρίνονται από τον πρώτο χρόνο ως σχη μήπως πρέπει να μπει το ίδιο και στους λοιπούς? Από πρώτο χρόνο ανθλγου πχ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυναίκα επαγγελματίας οπλιτης του Ισραηλινού στρατού διάβαζα σε άρθρο παίρνει όσα 2 Ταξίαρχοι δικοί μας. Κύριοι δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτούς τους μισθούς και ανά 2-3 χρόνια μεταθέσεις,σε κάθε τρύπα της χώρας με ενοίκια στο Θεό. Δώστε μας 2η πενταετία να φύγουμε.Μην γεμίζετε το στρατό Τχες ,Ανχες, Σχές χωρίς λόγο και αιτία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα προχωρήσει ο Ν. 5018/23 και στις επόμενες τάξεις αλλά με το σταγονόμετρο.
    Λίγοι πριν τις ευροεκλογες
    Οι άλλοι πριν τις επόμενες εκλογές.
    Ακόμα είναι νωρίς να το προχωρήσουν οι κυβερνώντες. Δεν είναι μεγάλο το κόστος.,οπότε θα το κάνουν αργά και όποτε κάνει κοιλιά η κυβέρνηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σώμα Υπξκων τώρα. Ανθστες με ανάλογα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σώμα υπξκων δε συμφέρει τους αξκους, ούτε 'βολεύει' τα συμφέροντα τους,γι' αυτό και 'το πήγαν' άπατο.

      Διαγραφή
    2. Στο ελλάντα κάθε τι που χαλάει τη μόστρα των ανωτάτων , θεωρείται περιττό,αχρείαστο,έως και άχρηστο. Δε θα πάμε ποτέ μπροστά γιατί δεν έχουμε πετάξει από πάνω μας την ανατολίτικη νοοτροπία, άσχετα αν τη ντύνουμε με ευρωπαϊκά ρούχα και ονόματα κ' χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή
  10. Έτσι όπως τ πάτε θ περάσετε κ τους ΣΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σας συμφέρει να μείνουν οι ασσυ, εμθ ως ανθστες το πολύ. Μετά ποιος θα σας κάνει τα χαμαλικια στα ΣΟΑ ως διαχειριστής, ποιος θα αναλάβει τα οικονομικά πόστα, τα μισά αγήματα, σημαίες, προανακρισεις και βάλε, ποιος θα τρώει τα 2/3 των υπηρεσιών επόπτη και αυδμ. Γκρινιάζετε με μόλις ένα χρόνο διαφορά φοίτησης, υπάρχει χάσμα 17 ετών βαθμολογικό . Πέρασαν οι μέρες αρχών του 90, που ο ασσυ θεωρούνταν αρβυλοφυλακας, μιλάω για αυτούς που μπήκαν χωρίς πανελλήνιες. Τώρα εδώ και μια 25ετια οι περισσότεροι ασσυ έχουν τα ίδια προσόντα ακαδημαϊκά, με εσάς. Για στρατιωτικά επί του πεδίου οι ασει σχολές είναικοινο μυστικό ότι είναι υποδεεστερες. Και η πλειοψηφία των νέων αξκων ασει εκπαιδεύονται στις μονάδες από ασσυ, εμθ και εποπ μέχρι να πάρουν μπρος και να αρχίσουν να κουνάνε το δάχτυλο σ αυτούς που τους εκπαιδευσαν. Ηρεμία και σεβασμός στους έμπειρους υφιστάμενους ξέρουν περισσότερα από εσάς. Σεβαστείτε όπως σας σέβονται

      Διαγραφή
    2. 6:07:00 Σε ποιον τα λες!!!!! Τα λες σε κάποιους που πιάνουν εργαλείο στο χέρι,κι έρχονται σε τριβή με πρόσωπα ρίαλ λάϊφ(εκτός της σχολής,που απλά παιδιαριζουν) μετά των 22-23 ετών.

      Διαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑ Η...ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αξιωματικη αριστοκρατια θα ενημερωσει αρνητικα τον υπουργο και θα του υποδειξει να δηλωσει οτι...επεξεργαζεται το ζητημα οπως μας επεξεργαζονται τωρα με δηθεν επεξεργασια νεου μισθολογιου.Παραμονες εκλογων βεβαια θα δηλωνουν οτι ολα ειναι ετοιμα για να ελθουν προς ψηφιση αμεσως μετα τις εκλογες.Δηλαδη θα επαναληφθει η προεκλογικη οικονομικη παραμυθα του 2017 και δεν θα αλλαξει τιποτα στην βαθμολογικη εξελιξη αποφοιτων ΑΣΣΥ επειδη αυτο δεν αρεσει στους αξιωματικους υπουργικους συμβουλατορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γελειοτητες αυτά που ζητάτε
    Θέλετε στελέχη που από λοχίες γίνονται συνταγματάρχες και ξεπετανε τους βαθμούς αξκων πιο γρήγορα κ από τους κανονικούς αξκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλά μάθε ορθογραφία. Τα επυ είναι παντού ζουν ανάμεσα μας

      Διαγραφή
  14. Από Λοχίας Συνταγματάρχης ένα τσιγάρο δρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή την εξέλιξη θα την ζήλευε μέχρι και ο Ίντι Αμίν Ντάντα ούτε στην Ουγκάντα από Λοχίας δεν φτάνεις Σχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν για να μην γράφει ο καθένας ότι του κατέβει. Όταν μπήκαμε κύριοι στην ΣΜΥ το 1990 η προκυρηξη έγραφε πεντακάθαρα ότι καταπληκτικός βαθμός μας είναι αυτός του Συνταγματαρχη στα 35 χρόνια με τον νόμο 2439/1996. Δεν ζητήσαμε κάτι παραπάνω. Τώρα αν κάποιοι έχουν πρόβλημα, ξύδι τοπ. Επίσης και όλοι οι νεότεροι αποφοιτοι την Σχολής μας Συνταγματαρχες θα γίνονται. Είτε το θέλετε κάποιοι είτε όχι. Αν ορκιζόταν διαφορετικά στον Νόμο απλά ποτέ δεν θα δήλωνα την συγκεκριμένη Σχολή. Αν δηλαδή γνώριζα ότι θα βγαίνω Λοχίας και θα γίνομαι μέχρι Αρχιλοχιας πολύ απλά δεν θα ειμουν εδώ σήμερα να σας εξηγώ τα αυτονόητα. Είναι σαν να πήγε κάποιος στην Ευελπίδων και μετά να του έλεγαν θα γίνεσαι μέχρι Λοχαγός. Για τέτοια αντιστοιχία μιλάμε. Αν πειράζει λοιπόν κάποιους γαλαζοαιματους η άλλους ότι βλέπουν Συνταγματαρχες από την ΣΜΥ, ξανά τονίζω η λύση είναι ξύδι το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Θα σας περάσει. Γιατί πολύ απλά δεν θα σας γίνει το χατήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι , ότι γράφει η προκήρυξη του καθενός και όχι ότι συμφέρει τους άλλους . Το κράτος οφείλει να τηρεί τις υποσχέσεις του. Και όσοι ενοχλούνται απλά περαστικά.

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν: "προκήρυξη", "ήμουν", "ή". Ξέρω απροσεξίες, αλλά όχι με τέτοιο ύφος.

      Διαγραφή
    3. και... είναι, καταληκτικός όχι καταπληκτικός βαθμός, εκτός κι αν στη μακρόχρονη επιθυμία σου να τον αποκτήσεις, φαντάζει τόσο καταπληκτικός. 😝

      Διαγραφή
    4. Μην ακούτε τους ΑΣΕΙ. Μην τος πιστεύετε, μην τους υποστηρίζετε σε καμία δράση τους και προσπάθεια (πχ Στεφανής). Όσοι μπορείτε να έχετε νομική προστασία να διεκδικείται. Ένας λιγότερος ΑΣΕΙ κέρδος για ολους

      Διαγραφή
    5. Ο γνωστός αμόρφωτος λαδοτενεκες.

      Διαγραφή
  17. Στο τέλος όλοι στα ΚΑΑΥ θα μαστε.οποτε κοιτάτε να τα χετε καλά με τον κόσμο γιατί δεν θα χετε ούτε καλημέρα να πείτε .κάποια στιγμή φεύγει ο βαθμός και μένει το κύριος.αν η πορεία σου είναι σωστή τέτοια συμπεριφορά θα πάρεις πίσω.καποια παιδιά που νομίζουν ότι πληρώνουν τον υφιστάμενο από την τσέπη τους.......το μοναδικό επάγγελμα που σε προστατεύει φράχτης και οι γίδες σκοτώνονται μεταξύ τους.ντιπ αηδία μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση είχε την ευκαιρία στο τελευταίο νομοσχέδιο πέρι "μέριμνας προσωπικού" να τελειώσει το θέμα. Αντιθέτως, τα έκανε χειρότερα. Τώρα έχουν αφήσει να "μουρμουριέται" το νέο συνταξιοδοτικό, εννοείται προς το χειρότερο. Αδυνατούν όλοι τους να καταλάβουν ότι ο κόσμος με το παραμικρό ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Και το χειρότερο: ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. Κοιτάξτε μόνο με τις παραιτήσεις στο ΠΝ. Και όμως. Καμία προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του προσωπικού. Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι ΕΟΘ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.
    Η λύση είναι μία λοιπόν. Η νομική οδός. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;

    ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ότι αν ένα χρόνο πηδάτε βαθμούς ανώτερων αξκων δεν είναι αδικία;
    Ότι κάθεστε λιγότερα χρόνια στους βαθμούς Υπξκων από τους εποπ δεν είναι αδικία;
    Όσο είσαστε υπξκοι έχετε τους εποπ για δουλειές, όσο είστε αξκοι δεν κάνετε λόγο ηλικίας και έχετε ους ΣΣΕ....
    Κλασική φιγούρα λόγου σμυ που βαριέται και δεν μπορεί να φύγει στα 25 χρόνια.
    Οι κατώτεροι αξκοι πρέπει να είναι νέοι σε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11:28:00, εγώ διάβασα καλά την εγκύκλιο εισαγωγής μου και ζητάω να εφαρμοστεί στο ακέραιο. Εσύ μήπως είσαι από αυτούς που δεν διάβασαν καλά τη δική τους εγκύκλιο και ζητάς να μην εφαρμοστούν αυτά που έλεγε;

      Διαγραφή
  20. Η μισθολογική εξέλιξη είναι το σωστό όχι η βαθμολογική....αν θέλει κάποιος ίση βαθμολογική εξέλιξη....να πηγαίνει σε όλα τα υποχρεωτικά σχολεία....υπδκτης....Δκτης....επιτελής σε Σχηματισμούς και όχι να υπάρχει η καραμέλα, εγώ είμαι από ΣΜΥ....ΑΥΞΗΣΗ μισθολογική ανεξάρτητα από βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απλά εφαρμόστε τις εγκυκλίους που υπήρχαν όταν αποφασίζαμε να μπούμε στις Στρατιωτικές Σχολές.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι απόφοιτοι ΑΣΕΙ γίνονται όλοι Συνταγματάρχες και κάποιοι εξ' αυτών φτάνουν Αντιστράτηγοι, ένα πολύ μικρό ποσοστό. Το ίδιο να εφαρμοστεί και στους αποφοίτους ΑΣΣΥ. Άπαντες να φτάνουν Λοχαγοί και μερικοί εξ' αυτών να φτάνουν μέχρι Συνταγματάρχες. Ίδια διαδικασία και στις 2 κατηγορίες.
    Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή γίνανε Συνταγματάρχες από ΑΣΣΥ που δεν έχουν απολυτήριο Λυκείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή 3 βαθμοί διαφορά για ένα έτος διαφοράς σχολή με σχολή και μάλιστα απόφοιτοι ΑΣΣΥ να έχουν μεγαλύτερη βαθμολογία εισαγωγής (μέσω πανελληνίων εξετάσεων) ; Αν εξετάσουμε και τις βαθμολογίες από τα τέκνα που κάνουν χρήση ειδικών καταστάσεων (ειδικά μέσω Κύπρου ή γενικότερα εξωτερικού), τότε να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος. Μάλλον ήρθε η ώρα που καλείται η Πολιτική Ηγεσία να λάβει τις αποφάσεις της για την πραγματική αναβάθμιση των σχολών ΑΣΣΥ, που όπως πολλές φορές αποκαλέστηκαν από αυτήν στο παρελθόν , Ανώτατες Στρκες Σχολές Υπαξκων.

      Διαγραφή
    2. Το σωστό είναι Υπολοχαγοί να φτάνουν όλοι και όχι Λοχαγοί. Μην ξεχνάμε ότι ξεκινούν με 4 βαθμούς διαφορά. Οι παλαιές τάξεις ΑΣΣΥ να μην επικαλούνται ούτε την 3ετία των ΑΣΣΥ ούτε τα μόρια στις πανελλήνιες, διότι εισήλθαν με αμφιβόλου αξιοκρατίας διαδικασίες και προαπαιτούμενα λιγότερα από αυτά που μπαίνουν οι ΕΠΟΠ σήμερα.

      Διαγραφή
  23. Προς 5:35:00, μου αρέσει που του απαντάς στα σοβαρά. Δεν κατάλαβες ότι είναι νούμερο ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον πείραξε πολύ τον ΑΣΕΙ που γίνανε δικαίως 3 τάξεις μαζί ανώτεροι.Που να δει το 24 που θα γίνουν άλλες 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειλικρινά δε ξέρω ποιοι είναι τραγικότεροι οι ΑΣΕΙ ή οι ΑΣΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή