Αναρτήθηκαν τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ-ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ Νοε 2023 και Επιστροφής Κρατήσεων ν.4093/12 (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ-ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ Νοε 2023 και Επιστροφής Κρατήσεων ν.4093/12 (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκε xθες το απόγευμα, 30.10.2023, το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (11-2023) του έτους 2023 στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Συνεχίζεται (δεν άλλαξε ακόμη) η αναγραφή των «σωστών» ποσών, αυτών δηλαδή που προκύπτουν μετά την αύξηση 7,75%, στη στήλη που λέει «Ανάλυση Μηνιαίας Πληρωμής».

Κλικ για μεγέθυνση:

Επιπρόσθετα, αναρτήθηκαν τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» τα υπόψη ενημερωτικά εισέρχεσθε στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου ΜΤΣ (Αναγράφεται στην 2η σελίδα του Ενημ. Σημειώματος Κύριας Σύνταξης ως «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.»).

Κλικ για μεγέθυνση:

Επίσης για όσους δεν έχουν κατεβάσει το ενημερωτικό του ΜΤΣ για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ν.4093/12 που αναρτήθηκε στις 4 Απρ. 23 στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, μπορούν να το κάνουν όπως δείχνει το βέλος παρακάτω:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια