Ποιοι Στρατιωτικοί δικαιώθηκαν και θα λάβουν αναδρομικά για Νυχτερινή Αποζημίωση–Δείτε την δικαστική απόφαση

Ποιοι Στρατιωτικοί δικαιώθηκαν και θα λάβουν αναδρομικά για Νυχτερινή Αποζημίωση–Δείτε την δικαστική απόφαση

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που εμπιστεύτηκαν την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. καθώς και τον Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Σύντομα λοιπόν θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2017 και 2018, και μάλιστα εντόκως, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις των υπολοίπων ετών, (2019 – 2020 – 2021 - 2022) οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

1. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ

2. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Εάν δεν κάνει προσφυγή το κράτος.(70 μέρες έχει δικαίωμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανε και σε εμάς προσφυγή στην Θεσσαλονίκη,και αναμένουμε να πληρωθούμε, απλά δεν προλαβαίνει τώρα διότι οι αγωγές τρέχουν βροχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή