Τέλος το Καστελλόριζο για Kασσελάκη–Κεφαλογιάννης: Δεν μπορεί να κάνει παραμεθόριο αν κάνει χρήση της ευεργετικής διάταξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος το Καστελλόριζο για Kασσελάκη–Κεφαλογιάννης: Δεν μπορεί να κάνει παραμεθόριο αν κάνει χρήση της ευεργετικής διάταξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε ότι για να μπορέσει ο κ. Κασσελάκης να πάει παραμεθόριο θα πρέπει να υπηρετήσει και τους 6 μήνες, καθώς θα είναι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος παράλληλα θα ντυθεί στα χακί, με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, να τοποθετείται επί του ζητήματος

Μιλώντας στο OPEN, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε ότι για να μπορέσει ο κ. Κασσελάκης να πάει παραμεθόριο θα πρέπει να υπηρετήσει και τους 6 μήνες. Δηλαδή, να μην εξαγοράσει την υπόλοιπη θητεία του.

Σημείωσε ότι αν υπηρετήσει μόνο 20 μέρες, διότι έχει αυτό το δικαίωμα, θα παραμείνει στο κέντρο των νεοσυλλέκτων. Εφόσον όμως επιλέξει να ολοκληρώσει την θητεία του, τότε μπορεί στην πρώτη μετάθεση να μεταφερθεί από το κέντρο των νεοσύλλεκτων στην παραμεθόριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν κάτοικος εξωτερικού για περισσότερα από 11 χρόνια. Όμως, εφόσον πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πρέπει να καταταγεί στον στρατό. Καθώς είναι 35 ετών, έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει την θητεία του και να βάλει τα χακί μόνο για 20 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταταγεί στη επόμενη ΕΣΣΟ, δηλαδή το πιθανότερο τον Νοέμβριο.

ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ» ΝΟΥΜΕΡΑ

Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ανοίγουν τον στρατιωτικό φάκελο τους και αποκαλύπτουν πού, πότε και -κυρίως- πώς υπηρέτησαν τη θητεία τους στη «μαμά πατρίδα»

Κάθε φορά που η συζήτηση στη Βουλή έρχεται στις Ένοπλες Δυνάμεις, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ανεβάζουν αυτομάτως τους τόνους. Η άμυνα της χώρας και... η θωράκιση απέναντι σε κάθε εχθρό που μπορεί να επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες. Από όλους τους κομματικούς σχηματισμούς... Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ.

ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ

Υπουργοί Άμυνας που είτε δεν φόρεσαν ποτέ χακί είτε πλήρωσαν για να απαλλαγούν λόγω… παχυσαρκίας, πρωθυπουργός που νομιμοποιήθηκε να λουφάρει λόγω πλατυποδίας, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με μοναδικό καθήκον να ανάβει έναν φάρο και Πρόεδρος Δημοκρατίας με ειδίκευση στην ανάκριση αιχμαλώτων είναι μερικές μόνο από τις περιπτώσεις πολιτικών που πέρασαν ζωή χαρισάμενη στη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας... Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Κάποιοι πέθαναν, άλλοι είναι ακόμη στη ΜΕΘ του 401, οικογένειες ορφάνεψαν, ελικόπτερα βούλιαξαν κλπ κλπ κλπ και ο ΥΦΕΘΑ ασχολείται με τη θητεία Κασσελάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Η΄΄ ΑΜΕΣΑ Ι5;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς τον πετσόκοψες έτσι δα, ρε κοπέλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή