Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων (ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ)

Την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων (ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ) Έφεδρο Ταγματάρχη Καταδρομών Αλέξανδρο Κόντο.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πέραν των θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος που συζητήθηκαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, εξαίροντας την αγαστή συνεργασία του με το ΓΕΕΘΑ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Η συνεργασία υπέργηρων με το ΓΕΕΘΑ, και η κουβεντουλα θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος (sic), σε τι ακριβώς συνίστανται; Στην συνεισφορά έμψυχου δυναμικού στις πυρκαγιές, στα χοτσπότ, στις υπηρεσίες, στις ασκήσεις ή στα νυχτερινά; Αυτές οι συναντήσεις πρέπει να δημοσιοποιούνται ή αφορούν και προεκλογικό "αγώνα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΕΕΘΑ Ο Αποστολακης ελεω Βαρδινογιαννηκαι δεν το κρυβει.Ας οψονται οι Αμερικανοι που υπηρχε ,υπαρχει και θα υπαρχει ησυχια ,ταξη και ασφαλεια με τους γειτονες ,γιατι αμα του Στρατου μας ηγουνται τετοιοι στρατηγοι θεος φυλαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή