Κικίλιας: Σε επικοινωνία και συνεργασία με Α/ΓΕΕΘΑ ο Στρατός θα αποκαταστήσει τη γέφυρα Καλών Νερών στο Νότιο Πήλιο (BINTEO)

Κικίλιας: Σε επικοινωνία και συνεργασία με Α/ΓΕΕΘΑ ο Στρατός θα αποκαταστήσει τη γέφυρα Καλών Νερών στο Νότιο Πήλιο (BINTEO)

Την εξαγγελία ότι ο Στρατός θα αποκαταστήσει άμεσα τη γέφυρα που κατέπεσε μεταξύ Καλών Νερών και Κορώπης στο Νότιο Πήλιο, έκανε από το βήμα της επίσημης ενημέρωσης χθες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Σε επικοινωνία και συνεργασία με τον Α/ΓΕΕΘΑ ο Στρατός θα αποκαταστήσει τη γέφυρα στα Καλά Νερά στο Νότιο Πήλιο, στην οποία ήδη έχει γίνει αυτοψία».

Επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας επισήμανε ότι ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν για δεύτερη μέρα στην περιοχή της Μαγνησίας και στην υπόλοιπη Θεσσαλία, ενώ τόνισε ότι το λιμάνι του Βόλου έχει τεθεί για λόγους ασφαλείας εκτός επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ο Υπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Άνοιξαν οι ουρανοί. Είναι μία πρωτοφανής κατάσταση« συμπλήρωσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αποκαταστάθηκε η λειτουργία του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Γιατί, υπάρχει και κανένας άλλος σε αυτήν την μπανανία που να δουλεύει (εξαιρούνται όσοι δουλεύουν ως ραγιάδες στην εστίαση, όπως θέλαν οι γερμαναράδες) και να ξέρει τι του γινεται; Οι τεχνικές υπηρεσίες των περιφερειών και γενικά της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι για τα μπάζα, την ρεμούλα, τις μίζες και τις αρπαχτές! Όπου ανακατεύονται ζημιά κάνουν και το κάνουν για να "φανεί" ο τοπικός π@π@ρ@ς που το παίζει "αυτοδιοικητικός. Γι'αυτό μην μας τα κάνετε Ζέπελιν όταν θα έρθουμε για την γέφυρα, κοινώς, τα κουβαδάκια σας και στην παραλία να μαζέψετε τα αυτοκίνητα των ραγιάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΑΛΛΙ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΒΡΑΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή