Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ ΣΞ – Δείτε την απόφαση (ONOMATA)

Προαγωγές-Αποστρατείες Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ ΣΞ – Δείτε την απόφαση (ONOMATA)

«Προαγωγές και Αποστρατείες
Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 60Φ06-ΡΧΙ ΕΔΥΕΘΑ: 102

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

1. Προάγουμε:

α. Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 26 και την περ. β της παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 3883/2010, σε Ταξίαρχους σε αποστρατεία τους παρακάτω Συνταγματάρχες Όπλων και Σωμάτων, των οποίων έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις αποστρατείας:...

2. Θέτουμε:

β. Σε αποστρατεία με αίτησή τους, με τον βαθμό που φέρουν, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν.δ. 1400/1973, και εγγράφουμε στα στελέχη της εφεδρείας, σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν.δ. 1400/1973, τους παρακάτω Αξιωματικούς Όπλων και Σωμάτων, των οποίων έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις αποστρατείας - παραίτησης:...

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Τελειώνετε με τις προαγωγές μας εκεί στο ΓΕΣ /Β1. Υπάρχει καραμπινάτη καθυστέρηση εις βάρος μας στους Λοχαγους ΣΜΥ τάξης 93 και 94. Έπρεπε να έχουμε προαχθεί εδώ και 6 μήνες και παρατυπα έχουν προαχθεί κατώτεροι πριν από εμάς της πολεμικής αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού εδώ και 4 μήνες. Είτε το θέλετε είτε όχι θα το πείτε το ποίημα. Θα αναγκαστείτε βάση νόμου να μας προάγεται. Δεν θα γίνει το δικό σας. Ότι λέει ο νόμος. Τηλέφωνα όλοι οι συνάδελφοι ΣΜΥ 93,94 και 95 στο γραφείο του κυρίου Υπουργού μας για να κατάδείξουμε την παρανομία που συντελειτε εις βάρος μας από το ΓΕΣ/Β1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ ανέμενε αναγνώριση απόφοιτε της Α λυκείου. Βγάλε το λύκειο πρώτα τώρα στα 50 σου και μετά δικαιούσαι κλαρες.

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον λίγη ορθογραφία

      Διαγραφή
    3. Του κυρίου υπουργού ΜΑΣ?τον αγαπάς τον υπουργό σου ε? Αν σε άφηνε λοχαγο όμως? Όχι. Κλασσικό παράδειγμα Νεοέλληνα. Να γεμίσει η τσεπουλα και οι άλλοι στα τσακίδια.
      Ντροπή. Τα σάλια έπεσαν στο πάτωμα.

      Διαγραφή
    4. Προς 8:28:00, μα τον άφησε Λοχαγό

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε στην έναρξη των σχολίων θα σε παρακαλέσω θερμά να προσεχείς πολύ και τις διατυπώσεις σου αλλά και την ορθογραφία σου γιατί απρόσεκτος ων δίνεις την αφορμή στον κάθε ένα κομπλεξικό εδώ μέσα να χαρακτηρίζει ολόκληρη την κατηγορία των ΑΣΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι τάξεις που θα προαχθούν τώρα στο βαθμό του ταγματάρχη είναι με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων. Οπότε το σχόλιο περί απόφοιτου Σ' Λυκείου είναι ατυχές άκυρο και γεμάτο κακεντρέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή