Πολεμικό Ναυτικό: Ποιοι Ανθστες EMΘ προάγονται στο βαθμό του Σημαιοφόρου (ONOMATA)

Πολεμικό Ναυτικό: Ποιοι Ανθστες EMΘ προάγονται στο βαθμό του Σημαιοφόρου (ONOMATA)

«Προαγωγή στον βαθμό του Σημαιοφόρου
Ανθυπασπιστών Υπηρεσιών και Τεχνών του Πολεμικού Ναυτικού»
ΑΔΑ: 6ΛΡ96-ΗΣ6

Με πρόταση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας,
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

2. Προάγουμε στον βαθμό του Σημαιοφόρου, σύμφωνα με τα άρθρα 36 παρ. 1 του ν.δ. 445/1974, 69 παρ. 4 του ν. 3883/2010 και 11 παρ. 3 του π.δ. 21/1991, τους παρακάτω Ανθυπασπιστές Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) Υπηρεσιών και Τεχνών, οι οποίοι συμπλήρωσαν τριάντα (30) έτη συνολικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους, από τα οποία πέντε (5) έτη στον κατεχόμενο βαθμό του Ανθυπασπιστή, και κρίθηκαν σε τακτική κρίση έτους 2023-2024 από το ΣΠΑΝ με την 4/Σ.4/11.04.2023 απόφασή του, ως ακολούθως:...

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Παρακαλούνται οι επιτελείς του ΓΕΣ/Β1 να εκτελέσουν τον νόμο και να προάγουν εμάς τους Λοχαγους ΣΜΥ τάξης 93 στον βαθμό του Ταγματάρχη. Εδώ και 7 και πλέον μήνες σας γίνετε γνωστό για να ξυπνήσετε από τον ύπνο που εχετε πέσει, υπάρχει ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ που σας διατάζει να εκτελέσετε τις προβλέπομενες εκ του Νόμου προαγωγές μας. Οι αντίστοιχοι Λοχαγοι της πολεμικής αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού τάξεων 93 και 94 έχουν εδώ και 5 μήνες προαχθεί στον αντίστοιχο βαθμό του Ταγματάρχη. Παραβιάζεται τον νόμο κύριοι του ΓΕΣ/Β1. Δεν είναι δυνατό κατώτεροι μας να έχουν προαχθεί στο πολεμικό ναυτικό και στην πολεμική αεροπορία και μάλιστα να είναι και τάξης 94 μια ολόκληρης χρονιάς δηλαδή κατώτεροι μας. Και για να γνωρίζετε ήδη συντάσσονται οι πρώτες αναφορές παραπόνου εις βάρος σας από δεκάδες Λοχαγους Τάξης 93. Επίσης η πολιτική σας προϊστάμενοι είναι ήδη ενημερωμένοι και σας περιμένουν στην γωνία. Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Εδώ είμαστε. Ξέρουμε ότι σας πονάει που προαγωμαστε ως Ταγματάρχες και ανώτεροι Αξιωματικοι. Κλαψτε.Κάνατε και κάνετε τα παντα για να μας καθυστερησετε. Πάντως είτε το θέλετε είτε όχι θα το πείτε το ποίημα. Έτσι θα είναι ποιο γλυκό για εμάς και ξινό για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλείσε το στόμα σου ρε

      Διαγραφή
    2. Καλά όλα τα άλλα λάθη που έκανες, άλλα και "ποιο γλυκό";.

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος 23 Αυγ. 10:13 μμ είναι ο γνωστός με τις κλάρες, παράσημα κ.τ.λ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο γνωστός ψυχάκιας, που γράφει συνέχεια ασυναρτησίες και απειλεί συναδέλφους ότι θα τιμωρηθούν και άλλες ηλιθιότητες. Μόνο που με την επανάληψη και τις εμμονές του το ανθρωπάκι πρέπει να είναι σε υπερθετικό βαθμό διαταραγμένο! ΠΡΟΣΟΧΗ, Εάν είναι ε.ε. πρέπει άμεσα η υπηρεσία να το εντοπίσει και υποχρεωτικά να τον περάσει από αξιολόγηση ψυχιατρική. Ο άνθρωπος έχει σοβαρά προβλήματα, μπορεί να κάνει κακό στον άχρηστο εαυτό του (είναι δικό του θέμα εάν το θέλει τόσο πολύ ) αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει κακό σε αθώους ανθρώπους συναδέλφους του ή και στους οικείους του! Παρακαλώ πολύ οι επιτελείς του ΓΕΣ/Β1 να εκτελέσουν τον νόμο και να τον προσάγουν άμεσα και υποχρεωτικά με εισαγγελική παραγγελία του στρατιωτικού εισαγγελέα. Οι Αμερικάνοι αστυνομικοί έχουν ένα χαρακτηριστικό όρο για την περίπτωση του "on the loose", κοινώς έχει "κάψει φλάντζα", "του έχει στρίψει η βίδα", "έχει πάρει σασί" και άλλα.

      Διαγραφή
  3. Θα σας ντύσουν του χρόνου τον Μάρτιο να είστε έτοιμοι για το καρναβάλι, άιντε γιδοβοσκοι που θέλετε και κλαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε thomas καρτελακια στο ΝΝΠ σε κανανε αξιωματικο εσενα που επεφτες και εκανες μετανοιες μαζι με εναν αγιασμο στις βαρδιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλάκα έχετε, συνεχίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή