EAAΣ: Παράδοση - Παραλαβή Προέδρου ΜΤΣ και ΝΙΜΤΣ – Δείτε ΦΩΤΟ

EAAΣ: Παράδοση - Παραλαβή Προέδρου ΜΤΣ και ΝΙΜΤΣ – Δείτε ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκαν την 11η Αυγούστου 2023 σε σεμνές τελετές, οι παραδόσεις - παραλαβές των Προεδρείων των ΔΣ του ΜΤΣ και του ΝΙΜΤΣ, από τον απερχόμενο Πρόεδρο Αντγο ε.α. Αντώνη Μυτιληνάκη, στον νεοτοποθετηθέντα Πρόεδρο Ταξχο ε.α Δημήτριο Χατσίκα, στους αντίστοιχους χώρους.

Η Ένωση εκφράζει θερμές ευχές για υγεία και μακροημέρευση, στον απερχόμενο πρόεδρο του ΜΤΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΤΣ: Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος – Ποιοι διορίζονται στο ΔΣ – Δείτε το ΦΕΚ

Στον παραλαμβάνοντα πρόεδρο Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα, εύχεται υγεία και δύναμη, έχοντας ισχυρή την πεποίθηση στην συνέχιση της συνεργασίας του με την Ένωση, αντλώντας την από την πολυετή εμπειρία και τριβή του με συναφή προς τα νέα του καθήκοντα θέματα.

Την Ε.Α.Α.Σ. στις παραπάνω εκδηλώσεις εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος της Υπτγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος και μέλος των ανωτέρω ΔΣ, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Ενώσεως Αντγο ε.α. Μιχαήλ Γουμαλάτσο.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Άι να δούμε τί θα δούμε πάλι... Το νοσοκομείο από εκεί που είχε μία αναλαμπή 2-3 χρόνια, τώρα πάλι φούντο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την επιτυχή θητεία του απερχόμενου(@#€&%/!?) ελπίζω ο νέος (@#€&/!?) να σκίσει (@#€&_-=%"*':/!?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γερόνδια τόσα σφωλιατοτυροπιτοειδή ποιος θα ρα φάει; Όλοι εσείς έχετε σοβαρά προβλήματα πίεσης, κυκλοφορικού και χοληστερόλης! Λες και είχαμε παράδοση παραλαβή σε ΚΑΠΗ στην Νέα Ιωνία, του πάλε ποτέ Ανδρέα (ένας ήταν ο Ανδρέας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στο κακόμοιρο το ΜΤΣ! Κομματισμός και κομματόσκυλα παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλετε να προκοψετε κι εμάς, τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
  6. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΤΣ ΑΠΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ. Ο ΕΝΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Κ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΑΠΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο προηγούμενος πρόεδρος ήταν αντιστράτηγος με αξιόλογη καριέρα και πολλά χρόνια πρόεδρος της κριτικής εστίας...... επί θητείας του υπήρξε θετική για πρώτη φορά απόφαση δικαστηρίου σε βάρος της της τράπεζας Πειραιώς....το ΝΙΜΤΣ λειτούργησε χωρίς σκάνδαλα ......δώθηκε 13 μέρισμα.....κόπηκε η αδικία των αποστράτων να περνούν χωρίς να πληρώνουν ΒΟΕΑ....και βελτιώθηκαν τα μερίσματα των ανώτατων που είχαν υποστεί διαχρονικά μεγάλη αδικία σε σχέση με τους υπαξκους... επίσης με δικές του ενέργειες το πληροφοριακό σύστημα θα αναμορφωθεί με χρήματα της κοινωνίας της πληροφορίας ....και είχε διπλα του 3 ταξχους του οικονομικού σώματος 1.5 ...1.5 και 0.5 έτος αντίστοιχα.

      Διαγραφή

    2. Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2023 4:53:00 μ.μ. Τεράστιες επιτυχίες. Τώρα αν τα ψίχουλα που δόθηκαν τα παραθέτεις ως επιτυχίες, τότε μάλλον έχεις θέμα είτε αυτοπροβολής είτε προβολής άλλων. Να το δεις πάντως όπως και να έχει...

      Διαγραφή
    3. Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2023 4:53:00 μ.μ.
      Αυτά που γράφεις είναι παντελώς ασαφή και μάλλον σε βάρος σου.
      1. Τι έλεγε η δικαστική απόφαση για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν μας λες; Αύξησε το ποσό των μηνιαίων μισθωμάτων; Ποια χρονική στιγμή αφορά, και ποιος είχε κάνει ενέργειες ώστε να προκαλέσει την έκδοσή της; Δεν μας λες......
      2. Γράφεις ότι το ΝΙΜΤΣ λειτούργησε χωρίς σκάνδαλα, δηλαδή τα αυτονόητα εσύ τα αναγάγεις σε επιτεύγματα....ντροπή θα σου έλεγα!!! Ούτε στο δημοτικό δεν χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα.
      3. Λες οτι δόθηκε 13 μέρισμα, όμως σε βάρος των μελλοντικών γενεών του ΜΤΣ που το έχετε φλομώσει στα ελλείμματα, σε συνδυασμό με την άυξηση των μερισμάτων για τους ανώτατους....αλήθεια ποιά αντίμετρα βρήκατε για να καλύψετε τις αυξήσεις; Δεν μας λες....
      4. Τα πισωγυρίσματα με το ΒΟΕΑ έμειναν στην ιστορία.....ούτε αυτό δεν μπορέσετε να ρυθμίσετε ομαλά.....και αυτό λειτουργεί ακόμα χωρίς ανταποδοτικότητα αλλά με βάση τον βαθμό του κάθε ασφαλισμένου. Δλδ γίνεσαι για 3 μήνες Αντιστράτηγος παίρνεις ΒΟΕΑ αντιστρατήγου....για αυτό το λουκέτο είναι κοντά....

      Διαγραφή

    4. Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2023 2:46:00 μ.μ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Εδώ από το Μάρτιο αρνούνται να δώσουν τα μερίσματα. Δηλαδή 20 ευρώ το μήνα ή παράδοση παραλαβή σας μαρανε τενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -50εκ.ευρώ οι μάγκες και γελάνε......θέλανε και δώρο μέρισμα να δώσουνε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μερίσματα μας γίνανε τυροπιτάκια, λουκανικοκοπιτάκια, πιτσούλες και σαντουιτσάκια στην παράδοση παραλαβής της ρεμούλας! Εμείς θα πέσουμε στις αποδοχές και αυτοί θα ανεβούν στην χοληστερίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε καταστρέψει το μτς αγυρτες.
    Ούτε έναντι εφάπαξ, ψίχουλα δε μας δίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υποβαθμιστικε η θέση βλέπω απο στρατηγο σε ταξίαρχο... αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ολα γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο δυάστερος στρατηγος ε.ε. δεν έχει πρόβλημα να τον διατάζουν απόστρατοι συνταγματάρχες, εμάς μας περισσεύει φυσικά! Όταν διατάζει ο ΥΕΘΑ τα στρατηγάκια των δύο και τριών αστεριών γατάκια και γλύψειμο στο απόστρατο ε.υ. ταχυδρομικού, γραμματειακού και δεν συμμαζευεται! Μόνο σε κανέναν στέλεχος που δεν έχει μέσο το παίζουν στρατηγάρες.

      Διαγραφή
  12. Γράφονται διάφορες αοριστολογίες σχετικά με τους βαθμούς και τις θέσεις. Είναι για γέλια!! Βάζουν συνταξιούχους να διευθύνουν ασφαλιστικά ταμεία....για γέλια. Και κάποιοι κομπάζουν ότι έδωσαν αυξήσεις στους ανώτατους βαθμούς και δώρο μερίσματα!! Με ποια οικονομική κατάσταση;...Με ελείμματα. Λείπει η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση, η γνώση. Αντίθετα πλενάζουν οι συντεχνίες, οι σκοπιμότητες και οι μεθοδεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώντας απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια να συμπληρώσω ότι σε μία εποχή όπου η οικονομική διαχείριση απαιτεί εξιδείκευση και εμπαριστατωμένες γνώσεις και εμπειρία εμείς έχουμε μείνει στην εποχή του Μαυρογυαλούρου και του ρουσφετιού. Μετά απορούμε γιατί τα ταμεία μας χρεοκοπήσαν αλλά και η χώρα ολόκληρη! Και μυαλό δεν βάλαμε! Στον 21ο αιώνα που τα πάντα πορευόμαστε με νοοτροπία Τουρκοκρατίας! Ας μην απορούμε λοιπόν γιατί οι συντάξεις και τα μερίσματα θα μειώνονται συνεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή