Καλαμάτα: Από Νοέμβριο αναμένεται να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων (ΦΩΤΟ)

Καλαμάτα: Από Νοέμβριο αναμένεται να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων (ΦΩΤΟ)

Για Νοέμβριο μετατίθεται η επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με τον Διοικητή της 77ης ΜΕ και τον νέο Διοικητή ΚΕΝ

Τον Διοικητή της 77ης Μονάδας Επιστρατεύσεως, Σχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση, και τον Διοικητή του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων, Σχη (ΠΖ) Δημήτριο Λυμπερέα, υποδέχθηκε χθες, 30 Μαΐου 2023, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας,  Ανδρέας Τσουκαλάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Διοικητή του ΚΕΝ, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Είναι πολύ σημαντικό για τη Μεσσηνία αλλά κυρίως για την πόλη της Καλαμάτας η επαναλειτουργία του 9ου Συντάγματος Πεζικού, που αναμένεται να λειτουργήσει από τον επόμενο Νοέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καλαμάτα–Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα»: Νέος Διοικητής 77 ΜΕ ο Σχης (ΠΖ) Πέτρος Κουλέτσης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στον δήμαρχο Καλαμάτας ο νέος διοικητής του ΚΕΝ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την 31/05/2023, στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησαν ο Διοικητής του επανασυσταθέντος Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας (9ο Σύνταγμα Πεζικού), Συνταγματάρχης Δημήτριος Λυμπερέας, καθώς και ο νέος Διοικητής της 77 ΜΕ Καλαμάτας, Συνταγματάρχης Πέτρος Κουλέτσης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους νέους Διοικητές συνέχιση της καλής συνεργασίας, όπως με τους προηγηθέντες Διοικητές και επιτυχή επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Οι Διοικητές Κ.Ε.Ν. και 77 Μ.Ε. στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την 31/05/2023, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, ο Διοικητής του επανασυσταθέντος ΚΕΝ Καλαμάτας (9ο ΣΠ) Συνταγματάρχης Δημήτριος Λυμπερέας, καθώς και ο νέος Διοικητής της 77 ΜΕ Καλαμάτας Συνταγματάρχης Πέτρος Κουλέτσης.

Οι ανώτεροι Αξιωματικοί του Στρατού έτυχαν θερμής αποδοχής από το Μητροπολίτη, του οποίου ζήτησαν την ευχή στα νέα τους καθήκοντα.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των ανωτέρω στρατιωτικών μονάδων μετά της τοπικής Εκκλησίας, ενώ Μητροπολίτης και Αξιωματικοί τόνισαν την ανάγκη αγαστής συνεργασίας προς όφελος όλων.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη των νέων Διοικητών, ευχόμενος υγεία, άνωθεν φωτισμό και κάθε επιτυχία στα νέα τους υψηλά καθήκοντα.

ΠΗΓΗ: messinialive.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια