Επίσκεψη ΕΑΑΣ στον ΥΕΘΑ–Τι συζητήθηκε–Σε τι δεσμεύτηκε ο κ. Στεφανής

Επίσκεψη ΕΑΑΣ στον ΥΕΘΑ–Τι συζητήθηκε–Σε τι δεσμεύτηκε ο κ. Στεφανής

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε.Α.Α.Σ. ΣΤΟΝ κ. ΥΕΘΑ

Την Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Υπτγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος και ο Δνων Σύμβουλος Ανχης (ΑΣ) ε.α. Χρήστος Χρηστίδης, εκπροσωπώντας το ΔΣ της ΕΑΑΣ, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον ΥΕΘΑ Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στγο ε.α Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η Ένωση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Συζητήθηκαν θέματα τρεχούσης φύσεως τα οποία ο κ. Υπουργός γνωρίζει σε βάθος, λόγω της μακρόχρονης ενασχόλησής του.

Δεσμεύτηκε να επιλύσει άμεσα τα της δικής του αποκλειστικής αρμοδιότητος και να προωθήσει όσα αφορούν την Ένωση και τα μέλη της, στον διάδοχό του με ανάλογη εισήγηση.

Σημαντικό τμήμα της συζήτησης κατέλαβε η από κοινού προσπάθεια για την ίδρυση του Γηροκομείου Αποστράτων, κοινό όραμα της Ενώσεως αλλά και του ίδιου του κ. Υπουργού.

Η Ένωση εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα συνάντησης που υποβάλλαμε ευελπιστώντας ότι η τακτική αυτή θα παγιωθεί και στο μέλλον.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ @@@@@ ΑΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΕΑΣ;ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 25 ΗΜΕΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΌ θα είναι ΜΕΓΑ έργο. Προσωπικά το ζητώ πάνω από 15 χρόνια. Ξέρετε πόσοι εξ ημών μένουν μόνοι στα γεράματα τους και ξεχασμένοι από παιδιά και λοιπούς; Με τη σύνταξη τους μπορούν να έχουν μια ανθρώπινη φροντίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμοι κύριοι της ΕΑΑΣ,νομίζω ότι απλώς πραγματοποιήσατε μία εθιμοτυπική επίσκεψη ,η μέχρι τω΄ρα διαδρομή του κ.Στεφανή δείχνει έναν ευπαρουσίαστο κύριο που δεν τον ενδιαφέρουν οι συνάδελφοι !!Ποιές οι λύσεις του στα προβλήματα υγιειονομικής-νοσηλευτικής που ήταν στη αρμοδιότητά του, πού πήγαν οι δεσμεύσεις για το ΝΙΜΤΣ που είχε αναλάβει προκειμένου να δοθεί ως νοσοκομείο COVIT? 'Οπου τον τοποθετούσαν μετά από λίγο τον άλλαζαν (Μεταναστευτικό,Αγιο Όρος κλπ) Εμετρήθη,εζυγίσθη και ευρέθη......ευσταλής,ευπαρουσίαστος αλλά ουχί ....αποτελεσματικός! Κατά τα άλλα .. Πολεμικό Μουσείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς τους συνταξιούχους... Όταν ήταν εν ενεργεία τί κάνανε? Τρέχανε κόσμο σε αντιπροσωπείες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μην τα ανεβάζετε έτσι ξαφνικά, θα πάθουμε τίποτα και είμαστε και εμβολιασμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτιμώ οτι κάποιος θέλει να γεμίσει τα γραφεία ενώσεων με φωτογραφίες που θα μείνουν για μεγααααλο διάστημα,και έτσι να αυτοανακηρυχτεί σωτήρας,αλλά χωρίς σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι ανώτατοι απόστρατοι ε.α
    Πειτε μας τι κάνατε εν ενεργεία, για τους υφιστάμενους σας?
    Πλην ελαχίστων ένα 10% βαριά βαριά, οι υπόλοιποι τεντωσατε το προσωπικό, γεμίσατε με άγχος όλον τον κόσμο και έχουμε ανακοπες και καρκινους σωρηδόν. Άραγε κάποιος ανώτατος εν ενεργεία διαβάζει τα σχόλια ή κοιτάζει πως θα ανελιχθεί και αυτός να γεμίσει την τσεπούλα ευρώ και την καρδούλα με δόξες και τιμες, έως ότου αποστρατευτει με διπλό εφάπαξ και αρχίσει τα άρθρα στα σάητ στηλιτεύοντας την πολιτική ηγεσία??? Τύψεις δεν έχετε? Μάλλον όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή