Θερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Θερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της ΣΜΥ (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Από 29 Μαΐου έως 16 Ιουνίου 2023, διεξήχθη η θερινή εκπαίδευση - διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στην περιοχή της Καναπίτσας Λιτοχώρου.

Επιπρόσθετα, οι Σπουδαστές της ΙΙας Τάξης πραγματοποίησαν εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) όπου διεξήχθη το Σχολείο Παροχής Α΄ Βοηθειών στο Πεδίο της Μάχης (TCCC).

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιέλαβε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, με τη συνδρομή πλωτών, μηχανοκίνητων και εναέριων μέσων.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εισαγωγη με πανεπιστημιακα μορια τριετης η φοιτηση και θα επρεπε να αναβαθμιστουν και βαθμολογικα με προαγωγη μετα απο τριετη παρμαονη σε καθε βαθμο υπαξιωματικου και με τετραετη παραμονη στον βαθμο ανθυπασπιστη.Δηλαδη μετα απο 16 ετη συνολικα να προαγονται σε ανθυπολοχαγους και να υπαγονται αυτοματως στο μισθολογικο κλιμακιο Α κατηγοριας και να μην απαιτειται πτυχειο ΑΕΙ για να φθανουν εως τον βαθμο του συνταγματαρχη.Αυτο ομως ειναι ενα δικαιο που δεν προκειται ποτε να γινει πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή