Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικός πατέρας 5 παιδιών αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (7/6) αυτοκτόνησε ένας στρατιωτικός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, το απόγευμα της Τετάρτης, ο στρατιωτικός, πατέρας πέντε παιδιών, είχε οδηγηθεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης για να καταθέσει για επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του, καθώς είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Στην συνέχεια γυρίζοντας σπίτι πήρε την καραμπίνα, μπήκε στο αυτοκίνητό του, έστειλε μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο εξηγώντας τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία και στην συνέχεια τράβηξε την σκανδάλη, προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Δεν αντέχεται η 35ετια στο στράτευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλειοψηφία των συναδέλφων αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ούτε για τα βασικά πλέον.Αυτο σε συνδυασμό με την τεράστια πίεση που υφίσταται στη δουλειά,οι μεταθέσεις,οι υπηρεσίες, το προχωρημένο της ηλικίας, το ότι οι περισσότεροι Έλληνες παρά την κρίση ζουν πλουσιοπάροχα (ταξίδια , καινούργια αυτοκίνητα, σπίτια, διασκέδαση, ατελείωτο μαύρο χρήμα κλπ) μας έχει αρρωστήσει.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο, ας τα δει αυτα και ΑΑΔΕ που μας απειλει με "μετρα" αν δημιουργησουμε τιποτε οφειλες ...(αληθεια τι νά πρωτοπληρωσουμέ ?)

      Καλη αναπαυση στο συναδελφο που εφυγε τοσο αδικα.....

      Διαγραφή
  3. Η ποια? 40ετια είναι αν δεν πλερώσεις. Και κάτι ακούγεται για 44 χρόνια. Δηλαδή τα 4 χρόνια στην σχολή δεν θα λογίζονται συνταξιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή