Μεταθέσεις Στρατιωτικών: Καλό Ιούλιο;;; Μεγάλη καθυστέρηση στην κοινοποίησή τους

Μεταθέσεις Στρατιωτικών: Καλό Ιούλιο;;; Μεγάλη καθυστέρηση στην κοινοποίησή τους

Αν και η προεκλογική περίοδος, που διανύουμε, δυσκολεύει την κοινοποίηση των μεταθέσεων των Στρατιωτικών, όπως πληροφορούμαστε στα staratalogia.gr, το ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία, αναζητούν λύσεις προκειμένου να τις ανακοινώσουν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα και έτσι τα στελέχη να μην περιμένουν να μάθουν εάν μετακινούνται μέχρι τον Ιούλιο.

Υπάρχουν και αισιόδοξες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι μεταθέσεις θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι μεταθέσεις, θα μπορούν να κοινοποιηθούν μετά τις 25 Ιουνίου, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 30 Ιουνίου, όπου εκτιμάται θα έχει ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ή τελικά από αρχές Ιουλίου (καλό Ιούλιο…).

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και δυσαρέσκεια στους Στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους, αφού πρέπει να προβούν στην εξεύρεση κατοικίας, νέες εγγραφές των τέκνων τους στα σχολεία κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. Καλό Ιούλιο και να δούμε………Μπορεί όμως και στα μέσα Αυγούστου, εάν φυσικά δεν προκύψει Κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου. Υπομονή λοιπόν και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν αφαιρέσεις πολύτεκνους τρίτεκνους ΑΜΕΑ επιμέλεια γατιών και λοιπών ζώντων Ε.Υ χωρισμένες πόσοι να είναι που περιμένουν;;;Άντε 100ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο από την περιγραφή σου για τις γάτες, καταλαβαίνει κανείς το ποιόν σου....

      Διαγραφή
    2. Ψεύτικα διαζύγια με επιμέλειες , ψεύτικα ψυχιατρικά κ.τ.λ μένουμε εγώ και εσύ

      Διαγραφή
    3. Ε τότε να σου ευχηθώ να ενταχθείς σε μία από τις κατηγορίες που ανέφερες και σύντομα (μιας και είναι προνομιούχες), προκειμένου να μην είσαι στους αδικημένους του στρατεύματος. Αν και από τις προαναφερόμενες κατηγορίες μόνο οι ειδικής καταστάσεως δεν παίρνουν μετάθεση, όλοι οι υπόλοιποι λαμβάνουν. Δεν σου τα είπαν καλά, οπότε μάθε ανάγνωση για να μην σε κοροϊδεύουν.

      Διαγραφή
    4. 2:20:00 π.μ.Ψεύτικα διαζύγια με επιμέλειες πήγαινε πες το πουθενά αλλού, γιατί μερικοί κοιτάνε την ψυχική υγεία και το καλό του παιδιού τους αντί για το δικό τους. Και απ'την άλλη, είναι καιρός να καταλάβει η υπηρεσία ότι κάποιοςτο κάνει αυτό για το παιδί του, όχι για κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  3. Τέλος η υπομονή,από εδώ κ πέρα θα βλέπετε τα "αποτελέσματα" των έργων σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τα αφήσουμε για φέτος...... Αχ Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι 30 Ιουνίου ; Με το που μπει κάποιος υπουργός θα υπογράψει μεταθέσεις; Θα θέλει το χρόνο του. Τουλάχιστον 2 εβδομάδες θα έλεγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεσα σε 10 μέρες αδεια μεταθεσης, πρεπει μόλις μάθουμε πού πάμε ,να πάμε κατευθείαν για να βρουμε σπιτι , να επιστρεψουμε , να κάνουμε μετακομιση κλπ κλπ. Εαν καποιος δν εχει υπολοιπο αδειας ωστε να παρει μερικές μερες επιπλέον ή τυχει σε δυστροπο διοικητη την πατησε. Θα κοιμαται στο πατωμα. Μεχρι να τακτοποιηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30 09:38, σε εμάς αυτά που λες γίνονταν σε 3 ημέρες και όχι σε 10! Όλο δικαιώματα είστε και από δουλειά με το μάτι στο ρολόι!

      Διαγραφή
    2. Πετάξτε τα ρολόγια σας, συνάδελφοι, μερικοί εκνευρίζονται...

      Διαγραφή
    3. 3 13 υπονοείς ότι είσαι παλιότερος ή ήδη απόστρατος? Εκτός από αυτό πού λες να λες και τα καλά ότι στα 42 ήσασταν συνταξιούχοι. Δεν μένατε 40 χρόνια στην υπηρεσία. Και ειχατε σε κάθε μονάδα 170 φανταρους και σεις γυρνουσατε με τα χέρια στις τσέπες. Μιλάω για εποχές έως το 1990-95.

      Διαγραφή
    4. Προς 3.13
      Γιατί; θα πέσει η επιχείρησή σου έξω και σε ενοχλεί που ο άλλος κοιτάζει το ρολόι; ο τζάμπας πέθανε αν δεν στο είπαν.Γιατί αν είσαι απόστρατος τα εφάπαξ που πήρες εσύ εμείς δεν θα τα πάρουμε ούτε σε σε 2η σταδιοδρομία στις ΕΔ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 30 6:13, απαντώ μόνο σε σένα. Ο στρατός είναι σπορ και εμείς σπόρτσμεν, που έλεγε και ένας στρατηγός. Επιχείρησή μου δεν είναι, αλλά τον τίμησα πολύ. Το εφάπαξ που θα πάρεις είναι όσο το δικό μου. Υστερεί λίγο σε σχέση με των παλαιοτέρων, αλλά δεν εγώ δεν γκρίνιαξα ποτέ. Και αυτά που έκανα, σε σχέση με όσα κάνεις εσύ, που δεν έκραξες τους απο πάνω σχολιαστές με τα ΡΟΛΟΓΙΑ, γιατί είσαι και εσύ τέτοιος, ούτε καν τα φαντάζεσαι!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 10:46
      Ο στρατός δεν είναι σπορ και αυτές οι εξυπνάδες μας έφαγαν όλους μας.Δεν έχεις δουλέψει μόνο εσύ και το υφάκι παίκτη πόλο με άλογο εκεί που το δέχονται.

      Διαγραφή
    7. Κάποιοι απόστρατοι μπαίνουν και κάνουν πλάκα στα σχόλια και τρολάρουν; Φαντάζομαι όταν υπηρετούσαν, πώς συμπεριφέρονταν στους υπόλοιπους συνάδελφους. Ας καθόσασταν κι εσείς 35 χρόνια κι ας βλέπαμε αν θα κοιτάζατε το ρολόι.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 5 07:55, κανείς απόστρατος δεν τρολάρει τους εν ενεργεία. Σας σεβόμαστε, όπως και το έργο σας, περισσότερο από όσο εσείς εμάς. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μιζέρια και μας είναι αδιανόητο αυτό το κοινωνικό, εντός πολλών εισαγωγικών, πρόσωπο του στρατού, διότι πάνω από όλα προκαλεί αδικία προς τους υπόλοιπους που φορτώνονται τη δουλειά των εχόντων διάφορα προβλήματα. Υπόψη σου τα πλαστά δικαιολογητικά, η δυνατότητα οποιουδήποτε να γίνει δικαστικός συμπαραστάτης (αλλά δες ποιοί το κάνουν) και το ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχει μείνει κανείς χωρίς να εμπίπτει στις ειδικές κατηγορίες και δεν θα σού αρέσει! Επίσης, πόσα χρόνια φαντάζεσαι ότι μείναμε εμείς; 39 σου φτάνουν;

      Διαγραφή
  8. Ανωνυμε 10:44 μάλλον εσένα δεν σου ταπανε σωστά. Όλες οι κατηγορίες (πολύτεκνοι τριτεκνοι κλπ) μετατιθονται μόνο για υπηρεσιακες ανάγκες που αναφέρονται ξεκάθαρα στη σχετικη νομοθεσία (χρόνος Διοίκησης μετασταθμευση/διάλυση μονάδος κλπ.). Οι περισσότεροι που ανήκουν στις κατηγορίες είναι ΕΜΘ και Εποπ που κάθονται πολλά χρόνια στους βαθμούς και ο χρόνος Διοίκησης (κύριος λογος) αργεί να έρθει η δεν απαιτείται. Όσο για την ανακοίνωση των μεταθέσεων (και μη εκτέλεση) ο μόνος λόγος που δεν γίνεται είναι η εξυπηρέτηση ρουσφετιών/ψήφων εν μέσω εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:13 δεν είμαστε στρατός της βόρειας Κορέας ούτε ζούμε στο 1950. Ραφαλ και νοοτροπίες ή πρακτικές του 1980 δεν ταιριάζουν. Δεν ξέρω σε ποια περίοδο αναφέρεσαι και πότε υπηρετουσες. Είμαστε στο 2023 και πρεπει τα αυτονόητα να γινονται εγκαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πήγα στα ΚΑΠΗ ευτυχώς βρήκα μια γιαγιά που δίνει επιμέλεια και θα περάσουμε ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΑΜ...ΣΥΣΤΗΜΑ

      Διαγραφή
    2. παλι καλα που βρηκες γιαγια και οχι παππου, γιατι το εχουμε δει και αυτο

      Διαγραφή
  11. Έχουμε μαζευτεί κοντά στα 10 άτομα.οι 3 έχουν επιμέλεια από κάτι θείες οι 4 ψευτοχωρισανε και λέμε να ενταχθούμε σε μια ένωση ώστε και οι υπόλοιποι 3 να την σκαπουλαρουμε.αν κάποιος γνωρίζει να ενημερώσει.αν χρειαστεί θα βάλουμε μέσα και 2 πο ναι πρόεδροι σε χωριά και ψήνουμε και έναν ΕΥ που έχει χόμπυ τον χορό . στάνταρ 15 ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωματείο να ναι να γράψουμε χρόνο διοίκησης Κούτρα.να μαζευόμαστε να πίνουμε καφέδες και να γράψουμε χρόνο διοίκησης.ασε τα φρικια να πάνε Έβρο.εμεις είμαστε οι Κούτρα μποις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 26 του μήνα όλοι της Αγίας Αναλήψεως!ειδικές μεταθετικοτητες φεικ διαζύγια .ψυχιατρικά κτλ τι απομένει;5 μακακες στην καλύτερη να περιμένουν σε Καστελλοριζο κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή