Σε ποιους Ταξχους-Σχες Ο-Σ ΣΞ Ανακλήθηκαν Διατάγματα–Προάχθηκαν και Αποστρατεύθηκαν (ΕΔΥΕΘΑ)

Σε ποιους Ταξχους-Σχες Ο-Σ ΣΞ Ανακλήθηκαν Διατάγματα–Προάχθηκαν και Αποστρατεύθηκαν (ΕΔΥΕΘΑ)

«Ανακλήσεις Διαταγμάτων, Κύρωση Πινάκων Κρίσεων,
Προαγωγές και Αποστρατείες Ανωτάτων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: ΨΚΑ76-ΩΟ2 ΕΔΥΕΘΑ: 78/2023

Σας κοινοποιούμε το από 19-04-2023 π.δ. «Ανακλήσεις Διαταγμάτων, Κύρωση Πινάκων Κρίσεων, Προαγωγές και Αποστρατείες Ανωτάτων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς», που δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 1294/10-05-2023 ΦΕΚ, τεύχος Γ΄ και βεβαιώθηκε για την ύπαρξη πρόβλεψης πίστωσης στον προϋπολογισμό με την υπ’ αριθμ. 1257524/25.04.23 εγγραφή του ΓΕΣ/ΔΟΙ...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Επιπλέον συνταξουλα και εφάπαξ. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράγκα της Μεσογείων συνεχίζει τη δουλειά της και αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις.Να φάνε και οι απέξω σου λέει, λεφτά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από παλιότερα σχόλια στο ίδιο θέμα γιατί κάποιοι θέλουν να επιμένουν στην προβοκάτσια:
      Για όλους εσάς τους πληρωμένους ραγιάδες που δήθεν γράφουν για "βιοτεχνίες και παράγκες" και άλλα τέτοια, από τα υπόγεια της Μεσογείων, λέμε, απέναντι στο κοτσαμπασήδικο και παντελώς άδικο και μη μετρήσιμο σύστημα των κρίσεων της χαμοπαρέας και της παράγκας, των ετσιθελικών αποστρατειων, των ΕΟΘ των χρησίμων ηλίθιων αλλά παντελώς αχρήστων στελεχών για την υπηρεσία, των προαγωγών σε ανώτατους βαθμούς με τα μισά ή και καθόλου προσόντα (σχολές, ΑΔΙΣΠΟ, ΣΕΘΑ, υπηρεσία σε μονάδες εκστρατείας, μεταπτυχιακα που συνάδουν με την επιστήμη της άμυνας, ξένες γλώσσες και άλλα πολλά), των υπέρβαρων ανωτάτων και συνταγματαρχών, απέναντι λοιπόν σε όλα αυτά έρχεται η ελληνική δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγουν κυρίως τα στελέχη που αποστρατεύονται με λιγότερα από 35 έτη υπηρεσίας, να ισοβαθμίσει την κατάφορη αδικία,. Εδώ ρε τρολάκια, προσφεύγουν αντιστράτηγοι, αντιναύαρχοι, αντιπτέραρχοι, πληρης ημερών και βαθμού για να πάρουν την σύνταξη ΑΓΕΕΘΑ και πάντα δικαιώνονται με απλή αναφορά, η τσουρουτικη απονομή βαθμού και συνταξιμων με το σταγονόμετρο ακόμη και μετά την απονομή δικαίου (σε δικαστήριο με πληρωμή από την τσέπη τους και όχι με απλή αναφορά του κολλητού αντιστράτηγου) σας πείραξε; Ου μου χαθείτε προβοκάτορες ραγιαδόγλειφτρες.

      Διαγραφή
  3. Μάθετε να διαβάζετε. Κρίθηκαν πάλι για όπως ήταν, δεν πήραν τίποτα, πλήρωσαν και δικηγόρο - δικαστικά. Μη θάβουμε τους πάντες λόγω εμπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρουν η όχι παραπάνω σύνταξη;;;;Μας κοροϊδεύεις;

      Διαγραφή
  4. Πως θα πάρουν παραπάνω αφού κρίθηκαν όπως πριν και έχουν ίδιο βαθμό και ιδια ημερομηνία αποστρατειας; Γιαυτό είπα παραπάνω μάθετε να διαβάζετε. Ακύρωσαν λόγω δικαστικής εντολής την υπάρχουσα κρίση αλλά τους έκριναν πάλι όπως πριν. Αρα σε δουλειά να βρισκόμαστε και μηδέν εις το πηλίκον. ΔΙΑΒΆΣΤΕ προσεχτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως όσοι το πετυχαίνουν και σύνταξη παραπάνω και μερίσματα και μόρια για τα ΚΑΑΥ, ενώ πλήρωσαν τα ίδια με άλλους. Είναι δίκαιο αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή