Στρατός Ξηράς: Μερική ανάκληση Δτων-Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων Αξκων O-Σ (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Στρατός Ξηράς: Μερική ανάκληση Δτων-Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων Αξκων O-Σ (ΑΠΟΦΑΣΗ)

«Μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων, κύρωση πινάκων κρίσεων,
προαγωγές και αποστρατείες Ανωτάτων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 9Μ0Υ6-Γ87 ΕΔΥΕΘΑ: 45/2023

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

3. Προάγουμε:

α. Σύμφωνα την περ. γ της παρ. 4 του άρθρου 20 του ν. 2439/1996 και το άρθρο 91 του ν. 3883/2010:

(1) Σε Αντιστρατήγους τους παρακάτω Υποστρατήγους:...

β. Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 3883/2010:

(1) Σε Αντιστρατήγους τους παρακάτω Υποστρατήγους:...

4. Θέτουμε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία:

α. Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 2439/1996 σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 32 και του άρθρου 91 του ν. 3883/2010, με τον βαθμό που φέρουν, τους παρακάτω Αξιωματικούς:...

β. Σύμφωνα με την περ. δ της παρ. 3 του άρθρου 21 του ν. 2439/1996 και το άρθρο 91 του ν. 3883/2010, με τον βαθμό που φέρουν, τους παρακάτω Αξιωματικούς:...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Αυτά είναι... αναδρομικές προαγωγές... αυξημένα μερίσματα κτλ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι πρεπει, αφου μερικοι ,ευτυχως οχι ολοι ,βασανισαν υφισταμενους, για να αποδωσουν και αυτοι να γινουν ανωτατοι,τωρα θα τους πληρωνουμε και εξτρα μεριδια και εξτρα αναδρομικα,ως τα 100 τους χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε χιλιάδες συνταξιούχους αντιστράτηγους άσχετα αν έφυγαν με τις εκάστοτε κρίσεις σχες ταξχοι υπτγοι.... όλοι γίνονται αντιστράτηγοι και γι'αυτό το ΜΤΣ δεν μπορεί να επιβιώσει...ας μας πει τι ΜΤΣ πόσους αντγους υπτγοι ταξχοι πληρώνει κάθε μήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 02 4:25:00, προφανώς είσαι λίαν χαμηλόβαθμος και αναζητάς πόσους ανώτατους πληρώνει το ΜΤΣ! Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τι τα κάνει;

      Διαγραφή
    2. 2023 6:08:00 μ.μ. τα βάζει στη μηχανή του κιμά,και θεωρεί ότι όλοι πρέπει να πληρώνουν αυτούς. Μάλλον εσύ είσαι προϊόν του συγκεκριμένου εργοστασίου,γι' αυτό και η αντίδραση.

      Διαγραφή
    3. Το εργοστάσιο λέγεται ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ, ΣΣΑΣ, κοκ και για αυτό πλύνε το στοματάκι σου με βούρτσα, κρέμα και μετά betadine! Ούτε απέξω δεν τολμάς να περάσεις από το εργοστάσιο, θα πάθεις δέος στην πύλη.
      Όσο για την αντίδραση τα παράπονα στον 02 4:25, που δεν έχει καταλάβει, όπως και εσύ, πώς δουλεύει και, ευτυχώς, θα δουλεύει το σύστημα.

      Διαγραφή
  4. Δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα. Το ΜΤΣ δεν μπορει να επιβιωσει κυριως λογω των αστυνομικων οι οποιοι παιρνουν μερισμα εις βαρος των του στρατου ξηρας. Δες την επιστολη του Κουτρη (απερχομενος προεδρος ΕΑΑΣ) τα εξηγει αναλυτικα. Βεβαια το ΜΤΣ ειχε και εχει και αλλα προβληματα. Τωρα οταν καποιος Τξχος ή Υπτγος γινει με διοικητικη αποκατασταση Αντγος αυτος για τα χρονια που αποκατασταθηκε/προσθεθηκαν πληρωνει τις διαφορες για να παρει το αυξημενο μερισμα. Επισης δεν χρειαζεται καποιος να εχει διοικητικη αποκατασταση για να παρει μερισμα μεγαλυτερου βαθμου, διοτι το μερισμα που απονεμεται απο το ΜΤΣ σε ολους κατα κανονα ειναι ανωτερο σε βαθμο απο τον διοικητικο βαθμο αποστρατειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υπηρεσία ξέρει , η υπηρεσία έχει δίκιο αλλά όταν η υπηρεσία κρίνει , προσφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΜΤΣ ΚΑΙ ΝΙΜΙΤΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΤΣ. ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, Η ΚΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους συνταξιούχους και μόνο για το ΝΙΜΤΣ, για τις άλλες κρατήσεις ΔΕΝ υφίσταται, δείξε μας μισθοδοτικη κατάσταση νέου αστυνομικού και βλέπουμε!

      Διαγραφή
  7. Στο ΜΤΣ οι εν ενεργεια του στρατου ξηρας (δηλαδη οι μετοχοι) συνεισφερουν σε ποσοστο 58 ναι 58%, οι αστυνομικοι 34% και τα εσοδα απο την ακινητη περιουσια ειναι 8%. Καθε μηνα το ποσο που χανουν οι του στρατου ξηρας, λογω των αστυνομικων, απο το μερισμα ειναι τεραστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή