Προκήρυξη 1 θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο ΕΓ του Διοικητή 1ης Στρατιάς–Ποιους αφορά (ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΑΙΤΗΣΗ)

Προκήρυξη 1 θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο ΕΓ του Διοικητή 1ης Στρατιάς–Ποιους αφορά (ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΑΙΤΗΣΗ)

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Προκήρυξη Κάλυψης Θέσεως «Υπασπιστή Διοίκησης»
ΑΔΑ: 99ΖΒ6-6ΘΦ ΕΔΥΕΘΑ: 60

Την κάλυψη μίας θέσης «Υπασπιστή Διοίκησης» στο Επιτελικό Γραφείο του Διοικητή 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, από Στέλεχος βαθμού Ανθυπασπιστή - Αρχιλοχία οποιουδήποτε Όπλου ή Σώματος.

Δικαίωμα υποβολής έχουν οι Ανθυπασπιστές - Αρχιλοχίες (ΟΟΣ), που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 8 έτη συνολικής υπηρεσίας από την ημερομηνία ονομασίας τους, εκ των οποίων τα 5 έτη να έχουν υπηρετήσει σε επιχειρησιακές Μονάδες.

...Τα παραπάνω να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους προς τις Μονάδες - Υπηρεσίες μέχρι 06 Απρ 23...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική προκήρυξη:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Άλλο ένα κατάλοιπο του φαντασμένου. Οι μονάδες έχουν ελλείψεις και περισσεύουν οι υπασπιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχημο να μιμούμαστε ηλιθιότητες κάποιων προισταμένων , οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούν με διαφάνεια και αξιοκρατικά. Ξέχασαν όμως ότι και οι ίδιοι εκεί που έφθασαν , κινήθηκαν πλήρως αναξιοκρατικά , έρποντας και γλείφοντας. Αγγελάκο για σένα χτυπούν οι καμπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον κοροϊδεύουν! 5 χρόνια σε επιχειρησιακή μονάδα εκστρατείας! Παίρνουν υπασπιστριες κοριτσάκια από τη σχολή και βγαίνουν από εκεί μέσα στη σύνταξη. Κι αν τύχει και πάρουν καμμία μετάθεση "ξοφαλτση", πάλι σε κείνη την καρέκλα θα πάνε. Αφού το τηλεφώνημα προηγείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πιο ηλίθια και άχρηστη έμπνευση, του πιο άχρηστου και άσχετου πρώην αρχηγού και wannabe πολιτικού που έχασε δύο αιχμαλώτους πολέμου σε ειρήνη από συμμαχική χώρα του ΝΑΤΟ, την οποία ακολουθούν πιστά οι επόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή