Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τους «ενστόλους» με πραγματικές βελτιώσεις στις οικονομικές απολαβές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τους «ενστόλους» με πραγματικές βελτιώσεις στις οικονομικές απολαβές (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πιθανότητα να αρχίσουν ξανά οι συνομιλίες με την Τουρκία αναφέρθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο «Αλκαζάρ» στη Λάρισα.

Όσο για την Τουρκία, δείξαμε με περίσσευμα ανθρωπισμού ότι στεκόμαστε δίπλα στο λαό της σαν καλοί γείτονες στο πρόσφατο δράμα του. Να επιφυλάξετε ένα θερμό χειροκρότημα για τους διασώστες μας. Σε αυτούς που επί μήνες μας έλεγαν ότι θα έρθουν νύχτα, τους απαντήσαμε ότι εμείς ήρθαμε νύχτα για να σας βοηθήσουμε».

«Παραμένουμε πάντα απέναντι σε κάθε απειλή της απρόβλεπτης ηγεσίας της. Η πατρίδα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και τείχος κατά της επιθετικότητας. Ξέρουμε ότι μπορούμε με γνώμονα το διεθνές δίκαιο να λύσουμε τις διαφορές μας και υπάρχουν κόκκινες γραμμές αδιαπραγμάτευτες και ζητήματα που κανένας Έλληνας πρωθυπουργός και σίγουρα εγώ δεν πρόκειται συζητήσει με την Τουρκία», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε και αναφορά στην αμυντική θωράκιση της χώρας αλλά και στην στήριξη των στελεχών ΕΔ:

«Πάνω από όλα η οικονομική ανάπτυξη σημαίνει και αμυντική θωράκιση. Τα πρώτα γαλλικά Rafale πετούν ήδη στους ελληνικούς ουρανούς. Μέχρι τέλος του έτους θα έχουμε πάρει και τα 24. Αναβαθμίζουμε τα F-16, οι τρεις πρώτες φρεγάτες Belharra χτίζονται ήδη, στηρίζουμε τους «ενστόλους» μας με πραγματικές βελτιώσεις στις οικονομικές απολαβές. Είναι το ελάχιστο ευχαριστώ που μπορούμε να τους πούμε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όχι «ένστολοι», κ. Πρωθυπουργέ

Τα εθνικά χωρικά ύδατα έχουν ήδη επεκταθεί στα 12 μίλια στο Ιόνιο. Και ναι, αυτή η κυβέρνηση, μετά από μια 10ετία αδράνειας ξεκίνησε τις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Οριοθετήσαμε θαλάσσιες ζώνες με Ιταλία και Αίγυπτο».

Έκανε αναφορά και στις αμυντικές συνθήκες με τις ΗΠΑ και την Γαλλία και όπως είπε το διαπίστωσε στις συζητήσεις με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών. «Η Ελλάδα είναι ο αξιόπιστος εταίρος, πόλος σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Αλεξανδρούπολη μεταβάλλεται σε ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή».

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ - Αναδημοσίευση: onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Ου να μου χαθείτε ξεφτιλίσατε το στράτευμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι μας στηριζετε ειναι αληθεια .Με π στα τεσσερα.Ερχεται η Νεμεσις μετα την υβρη πρωθυπουργε .Ο Στρατος ειναι εγγυητης της ασφαλειας και την ευημερια ενος κρατους ,αλλα το προσωπικο που υπηρετει το εχουμε σκαλες κατω απο παρασιτικες ομαδες της κοινωνιας σε απολαβες και στηριξη .Ας ελπισουν οι κρατουντες μην χρειαστουμε ποτε την ενεργοποιηση των Ενοπλων Δυναμεων μας.Δεν διαβιουν πλεον οικογενειες με την παραλαβη ενος σπαθιου,και την ραφη στις στολες παρασημων ,παρτε το χαμπαρι.Πλεον το μοτο σκοτωθειτε εσεις να δοξαστουμε εμεις εχει ξεθωριασει για τα καλα ,ας το εχουν υπ'οψιν μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και οφείλουμε να την ανταποδώσουμε στην κάλπη ψηφίζοντας οτιδήποτε εκτός από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σανό υπάρχει για όλους,φάτε ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τζαμπας πέθανε κ το ξέρουν καλά μέχρι το τελευταίο παρατηρητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρωθυπουργος ενημερωνεται μονο απο τους στρατιωτικους του συμβουλους που τον βεβαιωνουν οτι οι στρατιωτικοι πινουν νερο στο ονομα του....η απλα κοροιδευει εαυτον και αλληλους οπως τοτε το 2017 που...δεσμευτηκε για νεο δικαιο στρατιωτικο μισθολογιο για το 2018 κι οπως τωρα που...δεσμευεται για νεο μισθολογιο για το 2024.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα εμθ υποχρεούνται να τον ψηφίσουν. Είν'η χρονιά τους,τόσα τους έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκεί στην Λάρισα και χουν αρχίσει τα τσίπουρα Τυρνάβου από προχθές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γουρλομάτη: α) Είμαστε στρατιωτικοί και όχι ένστολοι.β) Το ευχαριστώ για τις ''βελτιώσεις'' στις απολαβές μας, θα το νιώσεις στην κάλπη. Καλό πολιτικό αφανισμό ''πρωθυπουργέ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζει σε παράλληλο σύμπαν αλλά θα ξυπνήσει λίγο πριν το Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ασχετος κειμενογραφος του Κυριακου με την πατατα...μακρας διαρκειας και την αλλη περι...ενστολων να μας πει τι πινει και δεν μας δινει.Οσο αφορα τις προεκλογικες εξαγγελιες του αφεντικου του...επειδη επαναλαμβανει την προεκλογικη παραμυθα του 2017 για δηθεν νεο δικαιοτερο μισθολογιο....ενστολων προφανως πονταρει μονο στους ξεχασιαρηδες...ενστολους η στους νεους....ενστολους.Οσο αποκαλει ενστολους τους στρατιωιτκους εκεινοι πρεπει να τον αποκαλουν...κουστουμαρισμενο η κουστουματο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σσσσ φτιάχνει μισθολόγιο το ΓΕΕΘΑ. Η ώρα να πάρει ο Κυριάκος αυτό που του αξίζει έφτασε και θα είναι μακράς διαρκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το παραμύθι με το βοσκό και το λυκο το ξέρετε ?
    Ο Τοτος λεει καλύτερα ανέκδοτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας βλέπω αγανακτησμένους. Σας πνίγει το δίκιο συνάδελφοι ; Το μόνο που έχω να συμβουλέψω, μετά τα τόσα χρόνια μέσα στα οποία πλέον αντιλαμβανόμαστε την ελληνική πραγματικότητα, είναι να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας.

    Τίποτε δεν πρόκειται να μας δώσουν, για τίποτα δε νοιάζονται πέρα από το συμφέρον της τσέπης και των οικογενιών τους. Κάντε κι εσείς το ίδιο και λουφάξτε γιατί είναι απάτριδες και απλώς χάνουμε τον καιρό μας με το να αναλωνόμαστε με το τι περιμέναμε να κάνουν και τι τελικά έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή