Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 62χρονου Προέδρου ΕΑΑΣ Κω Ιάκωβου Φλεριανού

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 62χρονου Προέδρου ΕΑΑΣ Κω Ιάκωβου Φλεριανού

Σοκ και απέραντη θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας στη Λ.Α. Κω

Ισχυρό σοκ προκάλεσε χτες βράδυ, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής, σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος με την Δασκάλα Χρύσα Πασπαρά και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ποιότητα του ως ανθρώπου και αξιωματικού.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι οι φίλοι και συνάδελφοί του αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών που παρευρέθηκαν στην χτεσινή εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

ΠΗΓΗ: aegeanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλον παραδεισο. Μηνυμα γ ολους μας,που αναλωνομαστε σε μικρα πραγματα, καθημερινα.
    Χωρις να υπολογιζουμε οτι το τελος μπορει να ερθει στο επομενο δευτερολεπτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους ,να ζησουν να τον θυμουνται και παιδια προς θεου ,δεν υπαρχει καλος και κακος παραδεισος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τι πέθανε ο συγχωρεμένος? Θα μας πει κανείς? Αυτό που διαβάζω σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι...... Καλό παράδεισο, αιωνία του ή μνήμη, να ζήσουν οι δικοί του να τον θυμούνται, ήταν γραφτό του κλπ, κλπ, κλπ. Από τι πέθανε όμως θα μας πει κανείς? Και δεν μιλάω για αυτή κάθε αυτή την περίπτωση, αλλά γενικά ποτέ μα ποτέ δεν γίνετε γνωστό από τι τελικά πέθανε ο κάθε άνθρωπος. Ελπίζω να μην αρχίσουμε όλοι να ασχολούμαστε ποιο ενεργά όταν θα πέφτουν δίπλα μας σαν κοτόπουλα που λένε ορισμένοι. Τότε θα είναι αργά. Πολύ αργά. Όχι ότι τώρα δεν είναι βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή