Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ. Καμπάς: «Ούτε συζήτηση για αποστολή Ελληνικών Leopard στην Ουκρανία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ. Καμπάς: «Ούτε συζήτηση για αποστολή Ελληνικών Leopard στην Ουκρανία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγος ε.α. Γιώργος Καμπάς μιλώντας στο Attica χαρακτηρίζει αδιανόητη τυχόν αποστολή Leopard στην Ουκρανία

Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν την κυβέρνηση να συζητά να στείλει και άρματα μάχης Leopard. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς μιλώντας στο Attica χαρακτηρίζει αδιανόητη μια τέτοια κίνηση. «Η Ελλάδα εμφανίζεται βασιλικότερη του βασιλέως στο θέμα της Ουκρανίας» είπε ο κ. Καμπάς.

Ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη οποιασδήποτε διπλωματικής προσπάθειας για την εκτόνωση της επικίνδυνης κρίσης. Δεν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, όσο δεν υπάρχει μία ειρηνευτική πρόταση στο τραπέζι.

Δείτε τη συζήτηση στο Attica και στην εκπομπή των Ν. Παναγιωτόπουλου και Β.Σκουρή:

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Καμπά η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ",εσύ άντε στον αρχηγό σου τον Τσίπρα.Εμείς σαν αρχηγό έχουμε την ΕΛΛΑΔΑ.Εύχομαι κάποιοι κάποτε να σε αποτάξουν!!!!Πόσα Ε/Π πετούσαν όταν παρέδωσες την Αρχηγεία?Ποίο το ποσοστό ακινησίας σε 'αρματα,ΤΟΜΠ,αυτοκινούμενα,οχήματα? Πόσα στρατόπεδα εδόθησαν χωρίς αντάλλαγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κος Καμπάς νομίζει ότι θα τον ρωτήσουν για να στείλουν άρματα. Έτσι είναι όμως στη δημοκρατία. Η κυβέρνηση δεν θα ρωτάει την αντιπολίτευση για να πάρει κάθε είδους απόφαση. Έχει εκλεγεί και εκπροσωπεί τον λαό. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως η Ελληνική κυβέρνηση και ο Ελληνικός λαός θα πάρουν πρώτα την άδεια από εσάς πριν κάνουν οτιδήποτε ένστολος συριζεος γελάνε και τα δακρυγόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Πουτιν τον κοροιδεψε η Μερκελ με την δηθεν συμφωνια του Μινσκ για να μην επιτεθει στην Ουκρανια μεχρι να προλαβουν οι Αμερικανοι να την βαλουν στο ΝΑΤΟ ,και μοιραια αυτος προετρεψε τον Τσιπρα να μπει στο νομισματικο ταμειο εντος της ΕΕ.οταν αυτος πηγε στη Μοσχα να ζητησει οικονομικη βοηθεια.Ο Σοιμπλε δουλεψε υπογεια και ο Πουτιν την πατησε απο τους Ευρωπαιους και τωρα τραβαει τα μαλλια του που δεν βοηθησε την Ελλαδα.Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα Βλαδιμηρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Πουτιν τον κοροιδεψε η Μερκελ με την δηθεν συμφωνια του Μινσκ για να μην επιτεθει στην Ουκρανια μεχρι να προλαβουν οι Αμερικανοι να την βαλουν στο ΝΑΤΟ ,και μοιραια αυτος προετρεψε τον Τσιπρα να μπει στο νομισματικο ταμειο εντος της ΕΕ.οταν αυτος πηγε στη Μοσχα να ζητησει οικονομικη βοηθεια.Ο Σοιμπλε δουλεψε υπογεια και ο Πουτιν την πατησε απο τους Ευρωπαιους και τωρα τραβαει τα μαλλια του που δεν βοηθησε την Ελλαδα.Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα Βλαδιμηρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε συμμαθητή Γιωργάκη, κόψε τα πολλά φάρμακα, πέφτουν τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί ρε θες να σου φέρνουν κρασί στο κανόνι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ πως μιλάει ακόμα ο χειρισμός αρχηγός ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Σε όλους τους παραπάνω απαντώ: Ο Στγος Καμπάς υπηρέτησε 3 χρόνια σερί ως διοικητής στη Θράκη, δούλεψε πάρα πολύ, ήταν αποδοτικότατος και δικαίως είχε σειρά για την αρχηγία.

      Διαγραφή
  10. Ναι και στη ΣΣΕ έσερνε τον χορό " κάτω κάτω ο κομμουνισμός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε κάποιον προηγούμενο που μιλάει για σειρά ας μάθει πρώτα για την κουμπάρα του εκείνη την περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή