Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις Ανώτατων Αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.–Υπεγράφη νέο Προεδρικό Διάταγμα

Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις Ανώτατων Αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.–Υπεγράφη νέο Προεδρικό Διάταγμα

Το Προεδρικό Διάταγμα, που ικανοποιεί πάγια αιτήματα, υπέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Με Προεδρικό Διάταγμα που υπέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αυξάνονται οι οργανικές θέσεις υποστρατήγων και ταξιαρχών στην ΕΛ.ΑΣ ενώ ικανοποιούνται και άλλα πάγια αιτήματα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το Προεδρικό Διάταγμα προβλέπει:

την αύξηση των οργανικών θέσεων των Υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ κατά 5, των Ταξιάρχων κατά 20 και των Αστυνομικών Διευθυντών κατά 30

προαγωγές Αστυνόμων Α΄ ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 20 ετών πραγματικής υπηρεσίας ή 6 έτη πραγματικής υπηρεσίας στο βαθμό.

τη μείωση των απαιτούμενων ετών προαγωγής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ από το βαθμό του Α/Β΄ στον βαθμό του Α/Α΄, ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 14 ετών πραγματικής συνολικής υπηρεσίας αξιωματικού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. 5 μόνο;;;Κάνε τους 50. Βάλε κ 200 ταξιαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε διοικούσε την Αστυνομική Διεύθυνση ,Αστυνομικός Διευθυντής με έναν ή δύο Αστυνομικούς Υποδιευθυντές.Τώρα δεν θα βρίσκουν γραφεία και καρέκλες να καθίσουν.Ένας Ταξίαρχος και πεντέξι Αστυνομικοί Διευθυντές. Μάλλον θα κάνουν τη δουλειά ,που έκαναν ,ως κατώτεροι Αξιωματικοί.Οι περισσότεροι δεν θα ασκήσουν ποτέ Διοίκηση,αλλά μπορεί να γίνουν και Αρχηγοί.Πάντως θα αμείβονται καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο προεκλογικο πεσκέσι, πεθαίνεις. Δε πειράζει,θα τους ψηφίσουν τα εμθ που τους έδωσε βαθμούς,κι όπως και της αστυνομίας,κι αυτούς τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεται προσωπικό για να σκουπίζουν , να πλένουν τις Τουαλέτες , να ρυθμίζουν τις καρέκλες σε εκδηλώσεις , να βάζουν τις τρίγωνες ενημερωτικές ταμπέλες σε εκδηλώσεις , να ρυθμίζουν τα μικρόφωνα , τέλος πάντων για ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΊΕΣ .
    Αφού το μικρό σε βαθμό προσωπικό είναι αναγκασμένο να τρέχει να βγάζει τις βάρδιες , και στα έκτακτα περιστατικά , Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ξεφτίλες... όπως και στο στρατό που έχουμε γεμίσει χιλιάδες απόστρατοι με βαθμό υπτγου και αντγου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή