ΜΤΣ: Καταβολή ΒΟΕΑ Δεκεμβρίου 2022–Τελευταίος μήνας που θα δοθούν προκαταβολές λόγω εκκαθάρισης

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει τη  χορήγηση  του ΒΟΕΑ για τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2022, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2022, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 10-03-2023 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 24-03-2023.

Επισημαίνεται ότι ο μήνας Δεκέμβριος έτους 2022, είναι ο τελευταίος μήνας για τον οποίο θα δοθούν προκαταβολές του ΒΟΕΑ. Μετά την δημοσίευση του ν.5018/2023, το Μ.Τ.Σ. θα προβεί  σε εκκαθάριση των προκαταβολών που έχουν δοθεί, εντός του έτους 2023.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 210-3233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:

Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα
Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022.

Αθήνα, 22 Φεβ 2023

-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Ταξχος Δημήτριος Αντώνογλου

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μαυρογιαλουροι μτσ. δεν χρειάζονται ανακοινώσεις μην κουράζετε. και τις 9 Απριλίου το πρωί να τα δώσετε ψήφο δεν λαμβάνετε. Η αξιοπιστία φαίνεται 4 χρονια όχι τον τελευταίο μήνα. με αγάπη. Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 μέρες πριν τις εκλογές διαπιστώθηκε ότι χρειάζονται περισσότεροι ανώτατοι αξιωματικοί στην αστυνομία. Ο μαυρογιαλουρος ήταν γατάκι μπροστά τους. δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλύτερα δεν τα λέτε όμως...ξέρετε εσείς για την υπονόμευση του Ταμείου χάριν του έκτακτου. όχι απλά κομματόσκυλα αλλά επικίνδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή