Ειδική αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης στελεχών ΕΔ–Τα «γκρίζα» σημεία–Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ειδική αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης στελεχών ΕΔ–Τα «γκρίζα» σημεία–Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Νέο ειδικό μισθολόγιο για τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων - Ειδική αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης

Αποζημίωση για τη νυχτερινή τους απασχόληση θα λάβουν οι στρατιωτικοί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση και θα ισχύσει από 1/1/24.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε τις προηγούμενες μέρες για το ειδικό μισθολόγιο που θα ισχύσει από την 1/1/2024.

Περιλαμβάνει:

Νέο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων

Ειδική αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης (είχε προβλεφθεί από το 2017 αλλά δεν υπήρχε κοινή υπουργική απόφαση)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγγραφο ΓΕΣ για την αποζημίωση Νυχτερινής Απασχόλησης – Ώρες-Όροι-Προϋποθέσεις Καταβολής της (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Κλικ για μεγέθυνση:

Ο Βάιος Τσαπρούνης, μέλος ΔΣ Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών.

Κλικ για μεγέθυνση:

«Ο στρατιωτικός σήμερα είναι ένας «πολυτραυματίας» που χρήζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης. Το επίδομα της νυχτερινής έχει θεσμοθετηθεί από το 2017. Πέντε χρόνια περιμέναμε να βγει η υπουργική απόφαση προκειμένου να αποζημιωθούμε για τα νυχτερινά», δήλωσε.

ΠΗΓΗ: megatv.com

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Ν ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙ
    212

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέσσερα χρόνια γιατίδεν κάνατε τίποτα απολύτως ??? Ρεζιλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε δει στα τηλεοπτικα καναλια υπουργους να αντιμετωπιζουν συνδικαλιστες και συνδικαλιστες να αντιμετωπιζουν υπουργους.Αυτο βεβαια δεν ισχυει για τους στρατιωτικους συνδικαλιστες...επειδη ειναι οι μονοι που δεν μπορουν να διαψευστουν κι ο κοσμος πρεπει να νομιζει οτι οι στρατιωτικοι ειναι υψηλομισθοι χαραμοφαηδες.Το μονο που θελουν οι στρατιωτικοι ειναι να αμοιβονται κανονικα οπως ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν τους κλεβουν ουτε μισαωρο κι οσοι πρεπει υπαγονται σε βαρεα και ανθυγιεινα.Οσο αφορα την εξαγορασιμη πενταετια αυτο κι αν ειναι μεγαλη αδικια αφου την εχουν καλυψει και με το παραπανω απο την καθιερωμενη απληρωτη υπεραπασχοληση σε βαθος 35ετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο που ψήφισαν ένα. έτοιμο νομοσχέδιο προς το συμφέρον τους τώρα που βλέπουν το βατερλο είναι κοροιδια ψηφοθυρικη αντέ στα σκουπίδια ρε ψεύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9 Απριλίου ρε μπαγάσες, 9 Απριλίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τώρα που έρχεται το κατσίκι pass όλοι θα ψηφίσουν ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πέσει πολύ μαύρο στις 9 του Απρίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν καταλαβα καλα δηλ διορθώστεμαι αν κάνω λάθος.
    μας λέει ο ποιητής ότι οι υπηρεσίες αν θα πληρωθούν θα πληρωθούν από το 24 που θα ισχύσει το νέο μισθολόγιο δηλ οι άνθρωποι είναι η προσωποποίηση της αλητίας της ψευτιάς και της βλακείας . Το πάνε από χρόνο σε χρόνο να το αποφύγουν και αυτό ακόμα το 10αρικο δηλ. θα τρέχουμε πάλι με το 20αρικα να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και τα χιλιοψηφισμενα
    μπανταχτσιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή