Συντάξεις Φεβρουαρίου: Βγήκαν οι ημερομηνίες–Δείτε πότε θα πληρωθείτε–Ποιοι θα λάβουν αυξήσεις

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Βγήκαν οι ημερομηνίες–Δείτε πότε θα πληρωθείτε–Ποιοι θα λάβουν αυξήσεις

Σύμφωνα με σημερινό (16/1/2023) Δελτίο Τύπου του e-ΕΦΚΑ:

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2023

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως ακολούθως:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

• Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

• Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

• Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ

Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν αυξήσεις τον Ιανουάριο

Κατά την περίοδο από 26 έως 30 Ιανουαρίου 2023 θα ξεκινήσει από τον ΕΦΚΑ η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου με την αύξηση του 7,75%.

Η αύξηση θα αφορά περίπου 1,7 εκατ. συνταξιούχους και θα δοθεί με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Δικαιούχοι είναι: Δείτε το παρακάτω διάγραμμα (Πηγή:newsbomb.gr):

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Καλημέρα. Με προσωπική διαφορά 300 ευρώ η αύξηση θα είναι λογιστική. Βλέπεις μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ το εύρημα Κατρούγκαλου και οι ΝΔ το συνέχισαν επειδή τους βολεύει, άλλα όμως έταζαν ως αντιπολίτευση προεκλογικά (και που δεν το έκαναν αυτό).Λογιστική αύξηση λοιπόν σημαίνει κάπου στο 2030... και αν, πραγματική αύξηση στη τσέπη. Οπότε και εμείς λογιστική ψήφο. Σου λέω θα σε ψηφίσω αλλά δεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχεις πρ. διαφορά 300€ !!! πρέπει να έφυγες ΠΟΛΥΥΥΥ μικρός. Εμείς σήμερα δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα, οπότε .... μην κλαίγεσαι. Όσο για την ψήφο ... αφού δεν θες ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ, πες μας ποιός περιμένεις ότι θα κυβερνήσει με την ψήφο σου ?

      Διαγραφή
    2. Όχι αγαπητέ μου, δεν τα λες καλά. Έφυγα με 36 χρόνια αλλά η προσωπική διαφορά οφείλεται στο ότι το ΕΟΒ των παιδιών καταργήθηκε και ενσωματώθηκε (μιας και ο Κατρούγκαλος θεώρησε ότι συνταξιούχοι δεν δικαιούνται επίδομα παιδιών). Έφυγα στα 50, που εσύ με την εκστρατείας θα φύγεις κάπου στα 53-55 ανάλογα την είσοδο στις ΕΔ, και την ηλικία σου (υποθέτω ότι εκεί υπηρετείς αν δεν είσαι τρολ)Τώρα όσον αφορά τι και ποιον θα ψηφίσω ΔΕΝ σε αφορά και δεν έχεις (όπως καθείς σε κανέναν) καν το δικαίωμα να μου το υποδεικνύεις. Εσύ που που θέλεις κάποιος να σε κυβερνά ξέρεις καλύτερα μάλλον....Ασε με μένα λοιπόν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμο Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2023 1:03:00 μ.μ. Ωραίος είσαι ρε μάστορα, αυτή την αιτία βρήκες να του προσάψεις, ότι έφυγε πολύυυ μικρός! Ότι του "ξέσκισαν" τον μισθό αυτοί οι κυβερνώντες (& σε προγενέστερους χρόνους) για τους οποίους μας κλείνεις το μάτι και καλά, καθώς βεβαίως βεβαίως και οι άλλοι και οι συμπράξεις τους, δεν σε απασχολεί και με ελαφρά καρδία τον λες και κλαψιάρη, όταν παραπονιέται για τα 300€ και για την ανάσα που δεν πρόκειται να πάρει, ποτέ!

      Διαγραφή
    4. 300 ευρώ προσωπική διαφορά σημαίνει ότι εδώ και τόσο καιρό έπαιρνες 300€ περισσότερα από όσα έπρεπε να παίρνεις.

      Διαγραφή
    5. Τελικά τσάμπα μιλάς άνθρωπε, είσαι τρολακι, πες το μας!! Σου λένε και πιο πάνω ότι έγινε μακελειό με το νόμο Κατρουγκαλου αλλά εσύ το χαβά σου. Και να ξέρεις ότι η ιστορία πάντα επαναλαμβεται, όταν έρθει η δική σου σειρά ξανατρολαρε εσύ. Αντε καληνύχτα και ασχολήσου και με κάτι άλλο αφού καταλαβαμε το ρόλο σου.

      Διαγραφή
    6. Μην ασχολείστε με τον β.........Τι θέλει να μας πει ότι φύγαμε μικροί εμείς που έχουμε προσωπική διαφορά; Φύγαμε μικροί γιατί το δικαιουμασταν.Ηταν τέτοιες οι συνθήκες εργασίας που το δικαιουμασταν.Στην πορεία μετέπειτα ξεφύτρωσε ο Κατρουγκαλος και έκανε αυτά τα αισχη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμο Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2023 8:02:00 μ.μ. Ο στόκος και το γράσο θέλουν κόπο για να καθαριστούν...υπομονή και κάτι ακόμη και συ πόσα περισσότερα έπαιρνες (προσωπική) πριν σε ψιλοσουλουπώσει η αναπροσαρμογή; πόσος ήταν ο μισθός σου πριν την κρίση; Τα γνωρίζεις αλλά συνεχίζεις να δικαιολογείς και να υποστηρίζεις αυτούς που σε κατέστρεψαν, ....επιστροφή στην πρώτη μου λέξη.

      Διαγραφή
    8. @Ανώνυμος Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2023 1:03:00 μ.μ.
      Σε δύο ημέρες κλείνω τα 55. Η προσωπική διαφορά μου από τα 150 θα ανέβει αυτόματα στα 250. Με την "αύξηση" του επόμενου μήνα θα μειωθεί ξανά στα 150. Φυσικά στο μυαλουδάκι του Κατρούγκαλου, το οποίο δεν διαφέρει από το δικό σου με iq ραδικιού, ο 50χρονος είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μικρότερος από τον 53χρονο. Σου ευχόμαστε, εμείς οι περίπου 30.000 ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μικροί, ότι χειρότερο στα 53 σου. Οικονομικά βέβαια. Να έχεις την υγειά σου να ζεις τιμωρίες για τις οποίες δεν είχες ιδέα όταν έφευγες.

      Διαγραφή
  2. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΑΝ 2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Φλεβάρη τα μαντάτα θέλουμε, σε τούτο τι να δούμε;

      Διαγραφή
  3. Ότι και να πεις χάνεις τα λόγια σου. Έρχεται η 9 απριλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερωτικά(Μ έξοδο πριν 5/2016 με προσωπική διαφορά)
    1)Όταν ο συνταξιούχος συμπληρώσει 60 έτη και ένα μήνα και έχει 2 κρατήσεις ΕΑΣ η δεύτερη καταργείται αυτόματα από τον εφκα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η προσωπική διαφορά του και το πληρωτέο του.
    2)Όταν ο συνταξιούχος δεν έχει συμπληρώσει τα 55 και δεν έχει 35/35 το ποσοστό κράτησης ν4024/11 είναι 40%πανω από τα 1.000 , οπότε όταν συμπληρώσει 55 έτη και ένα μήνα αυτόματα ο εφκα θα υπολογίσει την κράτηση ν4024/11με ποσοστό 20% πάνω από τα 1200€.
    Άρα θ αυξηθεί η προσωπική διαφορά του και το πληρωτέο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανακοίνωση για τις πληρωμές μερισμάτων 2023 δεν έβγαλε το μτς ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή