Ποιες εξελίξεις δρομολογούνται στην Ιεραρχία ΕΔ μετά την χθεσινή απόφαση ΚΥΣΕΑ

Ποιες εξελίξεις δρομολογούνται στην Ιεραρχία ΕΔ μετά την χθεσινή απόφαση ΚΥΣΕΑ

Μετά την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και τις τοποθετήσεις των νέων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ, δρομολογούνται εξελίξεις στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σήμερα Τρίτη, στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει το ΣΑΓΕ (Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων) για να κρίνει τους «Αντί» που θα αναβαθμιστούν, θα παραμείνουν ή θα αποστρατευτούν.

Εν συνεχεία, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ που θα αποφασίσει για την πλήρωση των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί από την τοποθέτηση των νέων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ, αλλά και τις νέες θέσεις που ενδεχομένως προκύψουν από άλλες μετακινήσεις.

Έτσι, σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι σήμερα θα υπάρξει πλήρωση των κενών που έχουν προκύψει στις θέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ), του Διοικητή 1ης Στρατιάς, του Αρχηγού Στόλου και του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ανακατατάξεις που μπορούν να υπάρξουν, από τις «καραμπόλες» που τυχόν προκύψουν.

Ενδιαφέρον θα έχει τι εξέλιξη μπορεί να προκύψει για την θέση του Αρχηγού Στόλου.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Το "πανηγυράκι" των δήθεν κρίσεων της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, συνεχίζεται ακάθεκτο, με τους "χουντικούς" εμπνεύσεως νόμους και "νομίδια", που βολεύουν τις καταστάσεις για κάθε πικραμένο. Anyway, καλή παραμονή και καλό δρόμο στους νέους αρχηγούς μας, για το καλό της Πατρίδας και του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο Στγος Σπανός βισμα έχει και τον κρατάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή